Milliardærklubben ønsker å hindre syriske flyktninger i å vende hjem

0
Milliardærklubben i Davos har ikke noe sans for at Syria-flyktningene skal vende hjem og være med på å gjenreise landet sitt. De ønsker å beholde dem i permanent utlendighet som en arbeidskraftreserve.

Milliardærklubben World Economic Forum har nettopp avsluttet sitt årlige møte og et av temaene som var oppe på årets konferanse var Syria-flyktningene. Man skulle kanskje ha trodd at selv WEF nå hadde innsett at vestmaktenes og oljediktaturenes krig mot Syria er tapt og at det er på tide å gjenreise Syria etter krigens ødeleggelser.

Men slike tanker er ikke å spore hos denne organisasjonen der Børge Brende sitter som direktør. Til årets konferanse har de fått utarbeidet en rapport om Syria-flyktningene. Den har tittelen: Win-win solutions for Syrian refugees and their hosts.

Rapporten er typisk nok skrevet av RAND Corporation, som er tenketanken til US Army, og originalen finnes her.

I rapporten sies det mye positivt om de syriske flyktningene, om deres holdning til arbeid og om den måten de stort sett er tatt i mot på i de landene de har tatt tilflukt.

Men det interessante er når RAND og WEF kommer med sine anbefalinger, for ikke en eneste anbefaling går ut på at flyktningene skal vende hjem og være med på å gjenreise Syria. Alle anbefalingene går ut på å legge til rette for at de skal være i permanent utlendighet. Imperialistene er ikke fornøyde med å ha ødelagt Syria mer enn noe annet land er blitt ødelagt etter annen verdenskrig. De vil også sørge for at Syria mister en betydelig del av det som er den viktigste ressursen i ethvert samfunn, nemlig den menneskelige arbeidskrafta. Og de gjør det med en selvfølgelighet som er frapperende. De får det til og med til å se ut som uttrykk for medmenneskelighet og humanisme.

Så i all sin humanisme skal Børge Brende og milliardærklubben fortsette krigen mot Syria. Den militære kampen har mislykkes, aber wir haben ja andere Methoden…

Vær med på å styrke den uavhengige og kritiske journalistikken, klikk her eller bruk konto 9001 30 89050  eller Vipps: 116916

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.