Fortsatt enorme våpenfunn hos terroristene i Syria

0

For hver terroristleir og -befestning som nedkjempes av den syriske hæren finner man enorme mengder utenlandske våpen. Dette er liksom de «fredelige og moderate opprørerne» som norske medier og norske politikere støtter.

I virkeligheten har den syriske republikken og det syriske folket stått overfor den største terroristhæren i verden. I løpet av krigen er kanskje så mange som 200.000 væpnede terrorister drept i kamper med den syriske hæren. Den russiske hæren sier at bare den har erobret og beslaglagt 10.000 drivstoff- og våpendepoter. Det kommer i tillegg til alt det den syriske hæren har erobret og beslaglagt.

Noen av de utrolig mange våpenlagrene som er beslaglagt.

Denne fryktelige hæren av leiesoldater er finansiert av oljediktaurene, og da i første rekke Qatar og Saudi-Arabia og forsynt med våpen fra Vesten og økonomiske støtte til alt fra medisiner og utstyr til bunkersbygging og administrasjon fra land som Nederland, Storbritannia, Danmark – og ikke minst Norge. Norge er et av de landene i Europa som har gitt aller mest penger til terroristene, uten å ha noen som helst oversikt over hva pengene er brukt til. (Unnskyld: Har vi en riksrevisjon, eller har vi det ikke?)

Det ser ute til at krigen mot intervensjonshæren til «alliansen av de villige» går mot slutten og at Syria kan bli fullstendig frigjort og forent. Hovedsponsorene for krigen har innsett nederlaget og posisjonerer seg for framtida. Fortsatt er det en og annen som innbiller seg at dette har vært et «folkelig opprør mot diktatoren», men det er vel på tide at de våkner og innser hva denne krigen har vært og fortsatt er.

Vanessa Beeley kommer på Mot Dag-konferansen. Kommer du? Meld deg på her.

Hvis du vil støtte steigan.no, kan du for eksempel bruke bankkonto 9001.30.89050 eller Vipps: 116916.

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.