Kommentatorkrise!

13
Dårlige lesertall for prestisjetunge norske kommentatorer. Skjermdump fra Aftenpostens nettavis.

Alle de store mediene holder seg med godt betalte kommentatorer som later til å ha høye tanker om seg sjøl og hverandre. Deres egenvurdering deles ikke i samme grad av befolkninga utenom medienes varmestuer. Stipendiat Tellef S. Raabe har gjort en undersøkelse som han omtaler i en artikkel i Aftenposten. Der skriver han:

Kommentatorene i landets største aviser utgjør en privilegert elite. De er mediekjendiser som blir betalt for å skrive, de har store følgerskarer i sosiale medier og de inviteres jevnlig til å kommentere politiske hendelser på radio og TV.

Ifølge årets Reuters-undersøkelse betaler bare tredve prosent av den norske befolkningen for nyheter på nett, og dette inkluderer alle med tilgang gjennom papirabonnement. Syv av ti nordmenn leser altså ikke innhold bak abonnementsløsninger.

Digital lesning kan oppveie noe av nedgangen (til papiravisene, vår merknad), men fordi innholdet til de fleste avisene ligger bak abonnementsløsninger – og de færreste abonnerer – er lesertallene lave. Mine egne intervjuer med politiske redaktører i fem av Norges største aviser indikerer at det er få kommentarer som får mer enn 20.000 klikk, og det er sjelden at en lederartikkel får mer enn 5000.

 

Kommentar (!):

Respons på det nivået har vi svært ofte på steigan.no, og gjerne langt over det også. Det betyr at vi i lesertall konkurrerer med disse prestisjetunge kommentatorene, og med litt hjelp fra leserne skal vi gå forbi dem. Hjelp oss med å skaffe flere abonnenter til steigan.no, og de som har lyst kan gjerne betale et beløp slik at vi kan nå ende breiere ut. Men noen betalingsmur blir det ikke hos oss.

 

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

 1. Avatar for AnneBrit AnneBrit says:

  Hvordan vil penger hjelpe deg å nå breiere ut på internett? Det lurer jeg på.

 2. Avatar for aford aford says:

  Kommentatorkrise?

  Pudler og sløsevev, og hold grisepraten Deres for Dem selv, er De snill - her er da ingen krise, for kølsvarte!

  kd%20logo%201%20white%20276x30

  Makan.


  Diktatur: Diktat’ur; en dikters tastatur

 3. Kommunister bør samle seg om å øke inntektene sine massivt. Det er bare å kjøre på med rent kameraderi. Målet helliger middelet for faen! Men det kan vi vel bare glemme, for kommunistene skal jo alltid være moral-martyrer som heller går til grunne enn å gjøre noe slemt. Vi ser jo hva de driver med på andre siden av gjerdet. Slå tilbake og vinn litt terreng! Men så må man vel egentlig ha en litt håpløs tro på at mennesket er fornuftig for å i det hele tatt kunne tro på kommunismen i første omgang. Hva vet jeg?

 4. Avatar for aford aford says:

  Kan vi snakke om noe ålreit? Som en kompis av meg sier, han jobber på NAV, stakkar:

  – Huff. Kan vi ikke i det minste bare late som at alt er greit, da …

 5. Nei, da missforstår du meg. Det jeg mener er kort og godt at kommunistene må tre ned fra sin høye hest, plante beina på jorden og ta i bruk mer pragmatiske virkemidler i kampen om tilhengere. Jeg oppfatter kommunister som en gruppe som i stor grad er optimistiske i troen på at deres idealer skal vinne frem nærmest av seg selv, og som i stor grad har latt denne troen på egne idealers overlegenhet få føre til passivitet i forhold til det å arbeide aktivt mot å promotere kommunismens idealer.

 6. Avatar for K11 K11 says:

  Kan man stole på at Google ikke aktivt saboterer politisk ukorrekte stemmer?
  Ved å bruke verktøykassen AdWords kan man altså (angivelig) hjelpe nettstedet opp på deres rank, som du sier. Men det er da ganske tydelig at Google/Alphabet har en politisk agenda, og at denne agendaen er fjernt fra det Steigan står for.

  (Jeg bruker Google kun som et eksempel her, altså. Kunne også nevnt Facebook, Twitter o.l., som er omtrent like ille.)

  Er man frekk nok til å søke på temaet 9/11 truth på Google-eide YouTube i dag, henvises man automatisk til Encyclopedia Britannicas offisielle 9/11-artikkel, og man får i klartekst beskjed om at det ikke er lov til å tro på konspiteorier, fordi de er wrongthink. I tillegg er omtrent alle 9/11-truthvideoer, og annet “sinnssykt konspitøys”, slettet av YouTubes ledelse. Lignende ting har også skjedd med Reddit og mesteparten av nettet.

  Og verre skal det bli.

 7. Muligens noe naivt, men er ikke sannheten, at de som arbeider for Verdensomspennende Kommunisme, siden 1. mai 1776 aldri har manglet penger?
  Eller er følgende fakta kun konspirasjonsteorier?

  • Finansieringen av Weishaupts Illuminati
  • Finansieringen av Franske Revolusjonen
  • Finansieringen av Spanske Borgerkrigen
  • Etableringen av US Federal Reserve, BIS, IMF og Verdensbanken
  • Finansieringen av Lenin og Trotsky
  • Finansieringen av Hitler
  • Finansieringen av Stalin
  • Etableringen av FN og EU
  • Finansieringen av China
  • Finansieringen av “War against terror”
  • Finansieringen av pågående “Migrasjon”
  • Finansieringen av en rekke NGO´s, deriblant norske, for å bidra til etableringen av en ny verdensorden (NWO)?
  • Bestikkelse og utpressing av Verden Medier
  • Bestikkelse og utpressing av Politikere
  • Bestikkelse og utpressing av Akademia, Retts- og Undervisnings-apparat.
 8. Dr. Evil må ha oversett Steigan da, for han har ikke fått en dritt!

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

5 flere kommentarer

Deltakere