«Enden er nær!» Se Jimmy Dores kavalkade over de store mediene i USA

0

Jimmy Dore har fått klippet sammen nyhetskommentarer fra main stream media i USA. Det handler naturligvis om «Russiagate» og Demokratenes ønske om å styrte Donald Trump. Husk at disse «nyhetsankerne» er uanstendig høyt betalt og at de ikke skammer seg et øyeblikk over å holde på som de gjør.


Forrige artikkelStrømprisene: – Første kvartal ser dyrt ut
Neste artikkelJens Stoltenberg i møte med nazipartiets stifter i Ukraina
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).