Montenegro, Albania og Norge erklærer at de vil fortsette sanksjonene mot Russland

0
Norge har støttet det korrupte regimet i Ukraina med hundrevis av millioner skattekroner.

EUs pressetjeneste melder at Montenegro, Albania og Norge i en erklæring sier at de vil fortsette sanksjonene mot Russland. Montenegro og Albania er kandidatmedlemmer til EU, og EUs råd applauderer denne erklæringa.

I det naziinfiltrerte regimet i Ukraina er det stor begeistring for dette. Regimet i Kiev har da også sluttet seg til denne erklæringa, går det fram av meldinga fra Brussel. Erklæringa er en blåkopi av EU-ledernes vedtak om å fortsette sanksjonene i ytterligere seks måneder. Det ville naturligvis ha vært en stor sensasjon om Norge for en gangs skyld skulle ha ført en sjølstendig politikk.

Vedtaket i EU ble drevet igjennom av Tyskland og Frankrike. Italia hadde signalisert at landet ville avslutte sanksjonene, men statsminister Giuseppe Conte hadde ingen andre land med seg på dette og unnlot å reise forslaget. Kypros, Hellas og Ungarn, som også er imot sanksjonene hadde også bestemt seg for å ligge lavt.

Og de moralske stormaktene Montenegro, Albania og Norge viser at de kan lystre når kommisjonen blåser i fløyta. Dette er så opplagt at det ikke en gang er noen nyhet i norske medier.

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.