Montenegro, Albania og Norge erklærer at de vil fortsette sanksjonene mot Russland

2
Norge har støttet det korrupte regimet i Ukraina med hundrevis av millioner skattekroner.

EUs pressetjeneste melder at Montenegro, Albania og Norge i en erklæring sier at de vil fortsette sanksjonene mot Russland. Montenegro og Albania er kandidatmedlemmer til EU, og EUs råd applauderer denne erklæringa.

I det naziinfiltrerte regimet i Ukraina er det stor begeistring for dette. Regimet i Kiev har da også sluttet seg til denne erklæringa, går det fram av meldinga fra Brussel. Erklæringa er en blåkopi av EU-ledernes vedtak om å fortsette sanksjonene i ytterligere seks måneder. Det ville naturligvis ha vært en stor sensasjon om Norge for en gangs skyld skulle ha ført en sjølstendig politikk.

Vedtaket i EU ble drevet igjennom av Tyskland og Frankrike. Italia hadde signalisert at landet ville avslutte sanksjonene, men statsminister Giuseppe Conte hadde ingen andre land med seg på dette og unnlot å reise forslaget. Kypros, Hellas og Ungarn, som også er imot sanksjonene hadde også bestemt seg for å ligge lavt.

Og de moralske stormaktene Montenegro, Albania og Norge viser at de kan lystre når kommisjonen blåser i fløyta. Dette er så opplagt at det ikke en gang er noen nyhet i norske medier.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

 1. Dette er opplagt feil politikk.
  Historisk sett, kommer slike avgjørelser som følge av korrupsjon og landssvik.
  Tiden er inne til å ta en seriøs diskusjon, hvorvidt dette er tilfelle i Norge.

  Selv er jeg overbevist om at Norske politikere, Presse, Akademia og Rettsapparat, på høyt nivå, er korrumpert.
  Noen er deltakere i Globalistenes Organisasjoner, noen var medlem og har meldt seg ut. Mange deltar fremdeles på møter i Bilderberg.
  Mange er korrumpert på grunn av 22/7-2011, der det nå burde være opplagt for alle som har tatt seg bryderiet, å undersøke nærmere, at Breivik ikke handlet alene.

  I bakgrunnen nyter Eliten store fordeler av Oljefondet, mens Norge mottar smuler, for å dekke et økende underskudd.
  Landet oversvømmes av “Migranter”, mens støtte til de ulovlige krigene i MØ og menneskesmugling i Middelhavet fortsetter, parallelt med meningsløse økonomiske sanksjoner mot Russland, og støtte til en kuppregjering i Ukraina, som bruker militæret mot egen befolkning.
  Folkemordene i Jemen og Palestina, er det ikke en eneste norsk politiker eller pressemedarbeider som tør ta opp.
  Baser for fly, soldater, utstyr og radaranlegg, som har gjort Norge til mål for Russiske angrep, blir ikke nevnt med et ord.

  Undrer meg på, på hvorledes våre barn og barnebarn kommer til å dømme oss, dersom vi ikke snart makter ta affære og stille våre “Folkevalgte” til ansvar??

 2. For min del har jeg tatt opp noen av disse forholdene i diverse medier.
  Er nå blokkert i følgende medier:

  • Documents debattfelt
  • Minervas debattfelt
  • Resetts debattfelt
  • Aftenposten Twitter
   Er sannsynligvis shadowbanned på Twitter, der “likes” og “retweets” er synkende, til tross for at antall “følgere” øker, dog marginelt.

  Årsaken er, etter min oppfatning, at mediene ovenfor ikke ønsker søkelys på Zionistenes innflytelse på utviklingen siste 100 år, i dag, samt deres agenda om et Verdensstyre med NWO og AntiKristus, som skal styre verden fra Jerusalem.
  Historikere som har studert disse forholdene, får sin bøker blokkert på Amazon, samt videoer på YouTube slettet. Flere av disse har flere hundre tusen følgere.

  Tar jeg opp og linker til noen av disse, etter min mening, troverdige og seriøse personene, kommer Trollene ut og skaper ubehaglige personangrep og avledende manøvrer.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere