Jihadistenes barnesoldater

6
Terroristgruppa Turkistan Islamic Party har publisert en video av disse barnesoldatene for jihad.

Islamistgruppa Turkistan Islamic Party (TIP) består hovedsakelig av kinesiske uighurer. De opererer i Kina, Pakistan, Afghanistan og i Idlib-provinsen i Syria. Der har de hatt dels åpen og dels hemmelig støtte fra Tyrkia. Siden august 2017 regner Tyrkia dem offisielt som en terrororganisasjon.

TIP trener barn til å bli jihadister og er stolte av det. I 2016 publiserte TIP en video der de viste fram disse barnesoldatene. Dette var i Aleppo-provinsen. Til å begynne med bosatte TIPs folk seg i Latakia-provinsen, men da den ble frigjort flyttet de til Aleppo og Idlib. De samarbeider med al-Qaida-filialen al-Nusra eller HTS.

Her er noen bilder fra propagandavideoen om barnesoldatene. Kilde: Southfront.

 

 

 

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

 1. Avatar for TerjeM TerjeM says:

  Ikke barnesoldater, moderate opprørere! (dvs. opprørere av moderat vekst)

  Uighurene er en up and coming kampsak for alle makt-nære menneskerettighetsorganisasjoner, vi vil nok få høre mye mer om dem i framtiden. Nyeste sak om dem er at kineserne visstnok skal ha satt 1 million av dem i fangeleirer (dvs 1/4 av den voksne uighurske befolkningen). Bevisene er hentet fra sosiale medier og satellittbilder, dvs. de er like tvilsomme som bevisene som brukes for å spre skrekkhistorier om dyret Assad.

  Kanskje det vil bli laget en film om dem en gang? Som denne:

  rambo%203%20barnesoldat

 2. Avatar for baluba baluba says:

  Et av nyordene i år er “gjerningsbarna.”

 3. Avatar for aford aford says:

  Gjerningsbarna. I kølsvarte, for et sjeldent kjipt ord, Baluba. Det er så jævlig at det drypper av horror og dypfrosten setter seg i ryggmargen. Man takker ydmykt og er smått imponert over den høye kynismefaktoren i det hele. Så stygge ord noteres selvsagt alltid til senere bruk. Gjerningsbarna, faktisk. Brrrrh.

 4. Uighur/hypotese en studie I kamuflert CIA infiltrasjon gjennom muslimer.
  Ja, den svartmalings historien med fangeleirene av kineserne tar jeg med en klype salt, og holder en knapp paa at det er juging siden man ikke skal si nei til makt . Dette med Uighurene kan vaere muslimer satt opp av CIA, betalt gjennom NED, altsaa demokrati som skalkeskjul, og kineserne som ikke er naïve men gjennomskuer bruken av disse menneskene, slaar hardt ned paa det som de opplever som infiltrasjon gjennom National endowment of democracy.

  Fritt ord foundation jobber forresten side om side med NED oppdaget jeg , og sammen med Soros og mange store globale aktorer her med mediaformaal.
  Jens Chr Hauge startet Fritt ord Foundation i 1974, og vi ser de sammen med National endowment of democracy her for skape baerekraftige demokratier.
  Sjekk den lista !
  https://www.cima.ned.org/resources/media-development-organizations/donors/

  Saa til saka.
  Hypotesen bygger paa folgende punkter.

  1.Putin gjennomskuer infiltrasjon via NED .
  National Endowment for Democracy is Now Officially “Undesirable” in Russia
  NED is a US government-financed entity that intends to topple Russia’s elected President
  Notably, at the same time as Russia is banning NED under its new Undesirable NGO law, China has just signed into law its Overseas NGO Management Law to restrict foreign NGO’s there. Last October, the same National Endowment for Democracy financed the Hong Kong Umbrella Revolution protests and
  NB! Koble dette. Separatistene.

  the NED is financing Uygur separatists in China’s Xinjiang Province, cross-roads of all major Chinese oil and gas pipelines from Russia and Kazakhstan.

  1. Britisk presse.Hvordan omtales saken der.
   Xinjiang is the homeland of the Uighurs, a traditionally Muslim group who say they face discrimination.
   Recent years have seen bloody clashes in the region.
   The Chinese government blames the violence on Islamist militants and separatists.
   https://www.bbc.com/news/world-asia-china-39460538
   Her , hvis man kobler CIA sin bruk av NED som finansierer separatistene, og volden, hva faar man da, jo at Kina gjennomskuer spillet.Derfor slaar de ned saa hardt paa bruken av religion.

  Chinese police order Muslims to hand in all copies of the Koran and prayer mats or face ‘harsh punishment’
  Copies of the Koran and related items must be handed into the government authorities, and there are will be notices being broadcast via WeChat, China’s most popular social media app.

  Manifest Destiny: Democracy as Cognitive Dissonance
  Nyttig for aa forstaa NED NGO en hvordan den private NGO en blir brukt som skalkeskjul
  for CIA.


  4 Bruk av muslimer til destabilisering i Tyskland, oppmuntret med twittermeldingene som hadde opprinnelse i stor grad fra UK, ikke mer enn 6,5 % fra Tyskland.
  Who is twitter-luring refugees to Germany?

  Invasjonen av muslimske migranter til Tyskland ble ikke oppmuntret fra Tyskland forst og fremst, men fra UK .Twitter meldingene ble nemlig sporet.
  As you see, only 6,4% of all tweets with “#RefugeesWelcome”+Germany came from Germany itself. Almost half of them were originated from UK, USA and Australia!
  Dette er linken
  http://www.voltairenet.org/article188774.html
  http://www.voltairenet.org/article192992.html
  5.
  Historiske erfaringer med britene har gjordt Kina har gjordt mindre naïve I mote med anglo amerikansk infiltrasjon.
  Opiumskrigen, navn på krigen mellom Storbritannia og Kina 1839–42. Den direkte foranledning var den illegale handel som blant annet britene drev med opium i Kina, og krigen startet da kineserne beslagla et stort opiumsparti som tilhørte en britisk kjøpmann.
  https://snl.no/Opiumskrigen

  Artikkel her ogsaa


  Many Uighurs have complained of cultural and religious repression and discrimination by China, an accusation Beijing has denied

 5. Avatar for aford aford says:

  Glimrende, her tror jeg du er mer enn inne på noe, Gatekeeper! Jeg har hatt en dårlig følelse mht. uighurene fra første gang jeg i det hele tatt kom over et eller annet sted der de ble omtalt, og tenkt det samme; at de der, i den form de nå fremtrer, er plantet/ satt i arbeid av the usual suspects. Jeg har aldri gått noe videre for å finne ut mer, men her jo du gjort en bra jobb med å samle diverse stoff som kan kaste noe mer lys over temaet, og styrke min ellers formelt dårlig belagte forestilling om akkurat noe sånt. Takk takk, flink gutt. :+1:

 6. Takk aford, det var veldig hyggelig at du satte pris på det.
  Kommentarene mine er litt korte av og til i uka, rekker ikke lese alt skikkelig som er interessant .
  Bedre i helgene.Nå har jeg i hvert fall noen minutter med å på tastaturet jeg låner på dagtid.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere