Tormod Heier forklarer hvorfor krigen mot Libya var dårlig utenrikspolitikk og forsvarspolitikk

1

Fra Rødts seminar om Libya-krigen 25. mai 2018. Video: Per Gunnar Skotåm.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

  1. Avatar for baluba baluba says:

    IN Amenas i 2013, var aksjonen den eneste i Algerie? Den kom på en tid Heier antyder at USA prøvde å få mer aksept i land som Norge for å krige i Midt-østen. Samtidig vet vi at USA trente/trener, lønner og sannsynligvis har stor kontroll på flere av disse terrorgruppene. Kan USA ha stått bak? Mokthar Belmokthar gikk så under jorda og ble rapportert drept. Det var intet snakk i Norge om å gå etter denne fyren og al-qaida gruppa hans. Senere dukket han på et merkelig vis opp igjen. Noe sier meg at norske myndigheter visste mye mer. Den angivelige grunne til at teroraksjonen fant sted var Algeries åpning av flyplasser for franskmennene.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere