Fantastisk seier av den syriske hæren‼

3
Eva Thomassen

Av Eva Thomassen.

Hele Damaskus, Yarmouk, Ghouta, Douma er befridd av den utrolige syriske hæren.

Da Kari Angelique Jaquesson og jeg var i Damaskus i april hørte vi jetfly over hustakene og hotellet der vi bodde i Bab Touma; i gamlebyen av Damaskus. Gamlebyen er 7000 år gammel. Damaskus er verdens lengst bebodde by.

Kari hadde en livesending en av kveldene i Damaskus og man kan tydelig høre bombeflyene og missilnedslag i Yarmouk ikke langt utenfor byen. I Damaskus gikk livet sin gang. Folk var på restaurant, folk var på jobb. Øst-Ghouta og Douma var befridd, forøvrig til stor skuffelse for Vesten.
For det syriske folket derimot, var disse bombeflyene og deres last med retning Yarmouk «gode bomber».

Jeg skrev om «De gode bombene og julenissen» på hotellet vårt i Damaskus, samtidig som lyden av jetfly dundret over hotellet. Ja, jeg dukket faktisk av og til i ren refleks da lydene hørtes litt for nærme ut.

Kari og jeg reiste hjem før Yarmouk ble befridd. Men, vi fikk oppleve hvordan den syriske hæren jobbet for å befri Yarmouk og omkringliggende områder fra terrorgruppene IS og Al-Nusra + en underskog av andre terrorgrupper. Nå kan den syriske hæren konsentrere seg om Daraa og Idlib. Kanskje Golan?
I dag jubler det syriske folket.

I dag kan menneskene i Damaskus puste lettet ut etter 7 år med et skrekkvelde på den andre «siden av vegen».De slipper å høre jetfly over hustakene i Damaskus‼✌?? Vi andre «slipper» å lese om denne fantastiske seieren i våre medier. Journalistene ble tatt ut i streik for 7 år siden.

Gratulerer fra Oslo!

KampanjeStøtt oss

Kommentarer

  1. Mikkel says:

    Gratulerer til Damaskus og syriske folk.

    Takk Eva Thomassen og Kari Angelique Jaquesson for viktig formidling fra Syria.

  2. Jeg må si at jeg er imponert over måten det skjer på. Her er tydelig fred det beste, og ikke å “utrydde” motstanderne.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere

Historisk kommentararkiv

3 KOMMENTARER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.