Kampanje: Én ny støtteabonnent hver dag fram til 17. mai. Uke 6.

1

Vår kampanje for å rekruttere én ny støtteabonnent hver dag fram til 17. mai har fortsatt gode resultater. Uke 6 brakte oss opp i: 60 nye abonnenter! Målet vårt er 70 innen 17. mai. Og vi har fire kampanjeuker igjen.

Hver krone brukes til å bringe mer uavhengig analyse og flere kritiske persoektiver ut til leserne. steigan.no / Mot Dag er 100% avhengig av lesernes økonomiske støtte er hver eneste frivillige støtteabonnent en aktiv deltaker i dette arbeidet.

De 60 har tegnet seg for i gjennomsnitt 150 kroner i måneden. Vi takker for dette, det er over våre forventninger, og det betyr at bidragene fra disse 60 utgjør 108.000 i året. Men våre små budsjetter er dette et betydelig bidrag.

KampanjeStøtt oss

Kommentarer

  1. AnneBrit says:

    Ha- nå har det gått hull på NAV, så nå kan jeg bidra - tør ikke å binde meg, for jeg vet ikke hvor lenge det drypper - men litt kan jeg kaste i koppen.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere