Kampanje: Én ny støtteabonnent hver dag fram til 17. mai. Uke 6.

0

Vår kampanje for å rekruttere én ny støtteabonnent hver dag fram til 17. mai har fortsatt gode resultater. Uke 6 brakte oss opp i: 60 nye abonnenter! Målet vårt er 70 innen 17. mai. Og vi har fire kampanjeuker igjen.

Hver krone brukes til å bringe mer uavhengig analyse og flere kritiske persoektiver ut til leserne. steigan.no / Mot Dag er 100% avhengig av lesernes økonomiske støtte er hver eneste frivillige støtteabonnent en aktiv deltaker i dette arbeidet.

De 60 har tegnet seg for i gjennomsnitt 150 kroner i måneden. Vi takker for dette, det er over våre forventninger, og det betyr at bidragene fra disse 60 utgjør 108.000 i året. Men våre små budsjetter er dette et betydelig bidrag.

Forrige artikkelSaudi-Arabia bombet bryllup i Jemen: 88 drept
Neste artikkelVasallstaten: Ei uke som avslørte norsk lydhørhet overfor USAs og Natos krigsrop
Pål Steigan
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).