Kampanje: Én ny støtteabonnent hver dag fram til 17. mai. Uke 6.

0

Vår kampanje for å rekruttere én ny støtteabonnent hver dag fram til 17. mai har fortsatt gode resultater. Uke 6 brakte oss opp i: 60 nye abonnenter! Målet vårt er 70 innen 17. mai. Og vi har fire kampanjeuker igjen.

Hver krone brukes til å bringe mer uavhengig analyse og flere kritiske persoektiver ut til leserne. steigan.no / Mot Dag er 100% avhengig av lesernes økonomiske støtte er hver eneste frivillige støtteabonnent en aktiv deltaker i dette arbeidet.

De 60 har tegnet seg for i gjennomsnitt 150 kroner i måneden. Vi takker for dette, det er over våre forventninger, og det betyr at bidragene fra disse 60 utgjør 108.000 i året. Men våre små budsjetter er dette et betydelig bidrag.

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.