Afrikas klimautfordringer – et intervju med Nnimmo Bassey

1

Hvilken klimautfordringer møter Afrika i dag? Er privatisering av vann i dag en utfordring for vanlig folk? Vil GMO bidra til å bekjempe sult? Den nigerianske miljøforkjemperen, poeten og forfatteren Nnimmo Bassey svarer på disse og flere spørsmål i et intervju med Motdag tv.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

  1. Monsatan & Beyer. Yupp, - I was waiting to see when those “good helpers” would pop up in the discussion… Oh, well, - I guess the WHO and the UN will keep a sharp eye out for the people of Nigeria, as they undoubtably will for the rest of the continent! . . . . . .

    What a royally fucked up planet this is!:-1:t5::-1:

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere