Kampanje: Én ny støtteabonnent hver dag fram til 17. mai. Uke 2.

0

Vi har startet en liten kampanje for å rekruttere én ny støtteabonnent hver dag fram til 17. mai. Uke 2 brakte oss opp i: 21 nye abonnenter!

Hver eneste uke kommer det nye støttespillere som tegner seg for faste, månedlige bidrag til steigan.no. En hyggelig vekst, men vi vil gjerne stimulere den litt ved å sette et lite mål. Det hadde vært fint å kunne notere oss for 70 nye støtteabonnenter innen 17. mai, altså innen 10 uker. 7 nye i løpet av uka. Vi vet at det er et beskjedent tall, men vår økonomiske tenkning bygger på summen av mange små tall. Skippertak er veldig bra. Men i det lange løp er det den faste, jevne strømmen som kommer til å gjøre oss sterke. Gjennomsnittlig bidrag ligger nå på 150 kroner i måneden for dem som har tegnet seg fast. Legger de nye bidragsyterne seg på det samme nivået vil det gi 10.500 ekstra i måneden og 126.000 i året. Små beløp, når vi sammenlikner oss med dem som har statsstøtte og støtte fra milliardærer. Men vi har bevist at vi klarer å få veldig mye effekt ut av små beløp, og det skal vi fortsette med.

Nye abonnenter kan tegne seg her.

 

Forrige artikkel#Ukasnyheter1; Acer, AP, EU, arbeiderforakt og sosialdemokratiets fall
Neste artikkelFattigdommen øker i EU og Tyskland slår rekordene
Pål Steigan
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).