Støtt steigan.no: – Kritisk og grundig!

0

Kari Angelique Jaquesson: Støtt steigan.no – den er kritisk og grundig!

Ingen statsstøtte, ingen rike onkler eller tanter. Basert utelukkende på støtte fra engasjerte lesere.

Bli en støttespiller i dag.

Forrige artikkelDen kinesiska framgångssagan i Afrika fortsätter
Neste artikkelUSAs plan for regimeendring i Iran
Pål Steigan
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).