Kjære støttespiller!

0

Om kort tid lanserer vi som kjent steigan.no i ny design.

Sammen med lanseringen av den nye designen, starter vi en kampanje for å støtte prosjektet økonomisk, slik at vi får inn løpende inntekter til dekke den daglige driften.

Vi har tidligere gjennomførte en svært vellykket aksjekampanje. Disse pengene skal sikre vår strategiske utvikling med tanke på innhold, bredde, design og formidling. Nå handler det om en kampanje for å hente inn løpende inntekter til profesjonalisering til driften.

En spørreundersøkelse blant leserne viser at det er stor villighet til å bidra med et månedlig beløp (frivillig abonnement).

I den forbindelse ønsker vi å bruke profilerte referansepersoner som oppfordrer til å støtte steigan.no økonomisk. Vi ønsker derfor forslag på personer som vi kan spørre om å delta i kampanjen.

Kjenner du eller vet du om noen du tror det er lurt å spørre? Tenk personer som opinionsledere i forskjellige målgrupper, også ungdom.

Kampanjen er planlagt å starte når de nye nettsidene lanseres om ikke så lenge. Vi håper derfor på et raskt svar fra deg. (Du kan skrive mail til oss her.)

 

Med vennlig hilsen
Pål

Forrige artikkelCuba 191 – USA 2
Neste artikkelDeir Ezzor er frigjort
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).