Steigans lille røde

12

Ford forlag gir ut boka Steigans lille røde skrevet av Pål Steigan.

På vaskeseddelen heter det:

«I det politiske Norge er det konsensus om 98 proent av de viktigste sakene. Diskusjonen foregår ved å dramatisere og overdrive avstandene innenfor de 2 prosentene.»

Dette sier mannen hvis navn nærmest ble et banneord på 1970-tallet. I dag er han en viktig motstemme i den politiske debatten.

Steigan ser fortsatt  kapitalismen som problemet og betegner den som et system som i rekordtempo ødelegger planeten og våre barn og barnebarns framtid.

«De virkelige ekstremistene er de som gjør alt de kan for at de rikeste av de rike, 0,01 prosent av verdens befolkning, skal få fortsette å plyndre oss alle og ødelegge den jorda vi lever av.»

Slike ting har Pål Steigan blogget om de siste åra på steigan.no. Gjennom dette utvalget artikler derfra, utvidet og bearbeidet, kan du gjøre deg opp din egen mening. Kanskje blir du overrasket?

Boka er allerede i salg og kan blant annet bestilles fra Ford Forlag på nettet, pris 290 kr, 404 sider.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


12 KOMMENTARER

 1. Ja, på sine gamle dager har Steigan kommet med mange sannheter. Det skal han ha all ære for !

  Men den viktigste, kommer vel aldri fra Steigan. «Kommunismen ble finansiert av Wallstreet.»
  Historien om krigene mellom kommunisme og kapitalisme er historein om splitt og hærsk og har sin opprinnelse i Talmud.

  • Påstanden om Wall Streer som finansør av Kommunismen kommer fra historiker Anthony C. Sutton, men denne påstanden er fullstendig diskredidert.

   • Den påstanden er ikke diskredittert. At lenin ble fraktet til russland gjennom tyskland i en lukket jernbanevogn med 20 mil dollar fra wallstreet, kan kansje debatteres ? Men resultatet/revolusjonen taler for seg selv: 80-85% av medlemmene i den første sovjetiske regjeringen var talmudizke jøder som var rabbinere eller sønner av rabbinere.
    Kilde: Putin-Churchill-Aleksandr Solzhenitsyn, +++ mange andre+ frigjorte rapporter fra utenriks dep i USA.

    Kommunisme mot kapitalisme ble til i samme periode og er klassik talmud, skapt av internasjonale bankeiere/Zionister for å splitte og herske, mens de tjener enorme penger ved å finansiere begge sider i en evig kald eller varm krig.. Målet er deres egen verdensorden.

    • Dette er mildt sagt latterlig. Dersom man søker opp Anthony C. Sutton ser man at det bare er i høyreekstreme konspirasjonsblogger han blir omtalt.

     Kan du vise til noe seriøs historieforskning der Sutton brukes som kilde?

   • Historie professor på universitetet i Moskva, Andrej Fursov, bekrefter Anthony Sutton. Det samme gjør Lyndon LaRouche. Ingen av dem tilhører noen høyreside.

  • Uten Kommunisme / Socialisme kan ingen Kapitalisme fungere. Vi ser det overalt: Begge er døende, da de begge er en Hersk og Splitt teknikk i mellom 2. Folket og De Styrende eliter. Det som gjelser for de rikeste, eksisterer ikke for vanlige mennesker. For å utligne denne » urettferdighet» ble Velferdsstaten dannet for å beholde politisk og Monetær Makt. Ikke ved å TA ifra de som var rikest, men GI Dem ennu mer med Stadig mere LÅNTE Penger, og GI til alle alle de som ikke hadde noe, slik at Systemet kunne fortsette uforstyrret med kun Glade og fornoyde mennesker og de samme politikete kunne forbli ved makten og sine privilegiet. Denne ufattelige «statlige raushet» med stadig mer STAT og flere Statlige Organisasjoner for å kontrollere at ALLE områder med makt skullr gå mest mulig knirkefritt med Enda mere Lånte penger og Skjulte Budgetter som » bare forsvant» – har denne form for Historisk Idioti nådd sin smertegrense og kan hver dag som helst kollapse på en måte vi knapt kan forestille oss, og det tristeste: De aller fleste er mer opptatt av Facebook og de Hyldester til vår tids «Helter» og Idoler at virkeligheten går dem hus forbi.

   Hva med innføring av INDIUELT Ansvar for Egne Liv og Velferd? Det blir hoyst sannsynlig akkurat det som må komme, etter altfor lang tid med Ansvars- Fraskrivelse for ALLE. Vi har blitt så » Humanistiske og Menneske- Retts Forkjempere at vi Feilaktig TROR vi gjør » Verden og Menneskenes Voksende Befolkning en enorm tjeneste ved å Gi, Gi og Gi ved å sette oss alle i en Gjelds-Felle ved å synke ned i et Sort Hull som tiltrekker seg Alle Viktigste Verdier som var basert på at ALLE har et Ansvar for sitt eget liv og for sine barns utvikling. Når alt overlates til Statsstyre kan ikke annet forventes: Katastrofe på Katastrofe. Vi skal angivelig være EN Verden og Ett Folk. De som klarer seg er de kulturer som holder i sammen og er stolt av sin opprinnelse, som ikke blander seg med Hottentotter, mordere, tyver og tiggere som Det Jødene, Muslimer i eget land og noen mer vellykkede Asiatiske kulturer som forblir homogene og føler Individuelt Ansvar for sin Familie og Lokalmiljø- men ikke vil drømme om å REDDE VERDEN med midler de selv ikke eier.

 2. Helt ufattelig hvor mye skade kapitalismen har fått gjort på de 300 årene som har gått siden dens spede begynnelse på den engelske landsbygda på 1700-tallet: http://permaliv.blogspot.no/2017/09/kapitalismen-er-300-ar-gammel.html

  Nå er det kun en liten enklave igjen av de gamle allmenningene, Tolfa i Italia, hvorfra Steigan slår tilbake mot det tohodete monsteret stats-/markeds-duopolet, som lever og vokser av å parasittere på allmenningene.

  Tolfa med Steigan som den tapre ridder er Europas siste håp!

 3. All ære til Pål Steigan for å ha klart å komme ut av ML tåka , og nå i dag står på sine egne bein som en mann av ære !!

  Men , en får ikke svar på alle probleme gjennom å studere Marx , Engels , Kapitalen.
  Nei , mye av det som har vært drivkraften i å forme verden er religion.

  Etter at jeg begynte å studere religion har jeg et fundament og en basis for å forstå hendelser i verden i dag .
  Og , de viser seg å stemme , i motseting til Marx og Kapitalen !!

  Lkke til videre Pål Steigan !!
  Du er en intelligent mann og jeg er sikker på at du vil finne ut av alt !!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.