Viktige seire for Syria i kampen mot IS

0

Den syriske hæren har tatt viktige områder fra Den islamske staten i den østlige delen av Homs-provinsen og har frigjort flere områder nær den strategisk viktige byen Deir Ezzor, skriver nyhetsbyrået AMN.

With the liberation of the Humaymah area, the Syrian Arab Army is now within striking distance of the T-2 Pumping Station, which is the last site under the Islamic State’s control before the Deir Ezzor Governorate’s western border.

De USA-støttede «opprørerne» lanserte en offensiv langs grensa til Jordan og angrep den syriske hæren 20. august 2017. Offensiven mislyktes, og etter å ha blitt påført en del tap måtte «opprørerne» trekke seg tilbake over grensa til Jordan.

Dette dreiser seg om de styrkene og den fronten der de norske spesialstyrkene deltar som «rådgivere». Norge fører ulovlig krig i et fremmed land og i Norge er det valgkamp. Vår ulovlige krigføring er ikke en gang tema.

Samtidig rykket den syriske armeen og deres allierte fram på en annen sektor av fronten mot Deir Ezzor og nedkjempet styrkene til IS ved Taybah. Den syriske armeen er dermed i ferd med å ta kontroll over den nordlige landsbygda ved Palmyra og dermed omringe IS fullstendig der.

Alt tyder på at Syria er i ferd med å vinne krigen mot Vestens og oljediktaturenes intervensjonskrig, men dessverre vil våre allierte jihadister nok komme til å påføre den syriske folket enda flere lidelser før krigen er over.

Som meldt her gjorde Syria et viktig skritt framover da landet arrangert en internasjonal messe for framtidige investeringer og gjenoppbygging av landet. Men syrerne fikk en påminning om hvor skjør situasjonen er da jihadister skjøt en rakett mot messehallen og drepte minst seks mennesker.

 

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.