Bare tullinger tror på det USAs regjering sier om Nord-Korea

0

Av Caitlin Johnstone.

Politisk IQ-test: Hva betyr det når CNN, MSNBC, Fox News og den amerikanske presidentens Twitter-konto alle er enige om at en utenlandsk stat plutselig har blitt en trussel mot USA?

  1. A) Hvis alle er enige om det må det være sant!
  2. B) Vel, jeg liker ikke noen av disse mediene, men jeg stoler da på et av dem.
  3. C) Den amerikanske etterretningstjenesten ville aldri lyve for oss.
  4. D) Hmm … dette høres forferdelig likt ut som opptakten til Irak?

Denne artikkelen av Caitlin Johnstone ble først publisert på hennes blogg. Oversatt til norsk av Kari Angelique Jaquesson


Hvis du svarte noe annet enn D, er du selvfølgelig en jævla dust. Maktapparatet i USA har en omfattende historie med bruk av løgner, falsk-flaggaksjoner og propaganda for å manipulere sine hundrevis av millioner innbyggere til å støtte unødvendig militær intervensjonisme.

Fra Tonkingulfen til det falske Nayirah-vitnesbyrdet til det utrolige nettverket av løgner som ble spunnet  rundt Saddam Hussein til den «humanitære» intervensjonen i Libya, til den hensynsløse Bana Alabed-psy-op´en i Syria, er det ingen grense for hvor dypt den amerikanske krigsmaskinen vil stupe for å bedra publikum om behovet for å dumpe det kostbare inventaret til det militærindustrielle komplekset på et tredjeverdensland. Det finnes ingen grense for hvilken ondskap USA´s ikke-folkvalgte elite er villig til å utøve for å beholde den geopolitiske dominansen og ingen grense for massemedienes villighet til å formidle krigspropaganda som om det var objektive sannheter.

Det er helt enkelt umulig å være paranoid nok når det gjelder disse personene. Om du hadde en bekjent som var en kjent serieløgner med et omfattende rulleblad i å manipulere folk til å slåss mot hverandre for sin egen sosiopatiske underholdning, hvordan ville du da reagere om han ga deg en pistol og fortalte deg at naboen stod klar til å angripe deg?

Den amerikanske regjeringen lyver om krig, og Phil Donahue fikk sparken fra sitt superpopulære TV-show fordi han våget å uttrykke skepsis over Irak-invasjonen. Dette faktum bør overstyre hvert eneste nyhetsinnslag du ser som har det minste å gjøre med å stemple noen som en potensiell militær rival eller trussel for USA og deres allierte.

Akkurat slik som Dr. Gregory Houses (lege i TV-serie) stadig gjentar mantraet «folk lyver», er det helt essensielt å være seg bevisst på den amerikanske krigsmaskinens forkjærlighet for svik, manipulasjon om man skal kunne bevare klart syn på verden.

Dette vil dog ikke si at Washington Posts nylige artikkel om de amerikanske etterretningstjenestene som bryter all journalistisk skikk og bruk ved å ikke opplyse om at avisen faktisk er heleid av en CIA-entreprenør,  hvor påstandene er blottet for dokumentasjon informasjon om kilder er helt usann.

Det er absolutt mulig at Nord-Korea har fått til miniatyrisering, og at de nå er teknologisk i stand til å montere kjernevåpen i stridshodene på interkontinentale ballistiske raketter (ICBM); Nord-Korea har hevdet å ha dette siden mars i fjor. Det er helt forståelig om Kim Jong Un har lært av Gaddafis feilsteg om å frafalle Libyas atomprogram, og heller skaffe seg de avskrekkende ICBM-atomvåpnene så raskt som mulig, gitt den skinnende blanke målskiven som nasjonen har blitt påmalt av den vestlige krigsmaskinen.

Det som har betydning i denne sammenhengen er ikke hvorvidt Nord-Korea faktisk har kjernevåpen med langdistansekapasitet, det som betyr noe er at den amerikanske krigsmaskinen vil at du skal tro at de har det akkurat nå. En fortelling blir konstruert, og vårt fokus bør være på hva de planlegger å bruke den til. Dersom, bare å ta et vilt eksempel , Guam skulle bli jevnet med jorda av en atombombe i neste uke, vil jeg være den første til å kalle det en falsk-flagg-hendelse. Det er all grunn til å anta at den amerikanske krigsmaskinen, så fullstendig gjennomsyret av ondskap som den er, ville kunne gjøre noe sånt for å generere støtte til å sikre sin geopolitiske dominans på Kinas grenser, og det er ingen grunn til å tro at Kim Jong Un spontant ville gjøre noe slikt. Det finnes ingen psykisk sykdom i DSM som er både arvelig og som utarter seg spesielt som uprovoserte atomangrep; det de påstod at Kim Jong Il ville gjøre er det de sier Kim Jong Un vil gjøre , og det gir overhodet ingen mening. Ikke tro ikke på disse menneskene.

Denne bisarre «Kim Jong Un har en trykke-på-atomvåpenknapp-psykose, akkurat som sin far»- fortellingen har blitt brukt som en av de mange merkverdige begrunnelsene for å nekte å de-eskalere og forsøke diplomati med Nord-Korea, et tilbud som faktisk ligger på bordet. Fra den utmerkede Moon Of Alabama:

«Nå skal du vurderer hva amerikanske medier ikke forteller deg om Korea:

BEIJING, March 8 (Xinhua)China proposed “double suspension” to defuse the looming crisis on the Korean Peninsula, Chinese Foreign Minister Wang Yi said Wednesday.

“As a first step, the Democratic People’s Republic of Korea (DPRK) may suspend its nuclear and missile activities in exchange for the suspension of large-scale U.S.-Republic of Korea (ROK) military exercises,” Wang told a press conference on the sidelines of the annual session of the National People’s Congress.

Wang said the nuclear issue on the Korean Peninsula is mainly between the DPRK and the United States, but China, as a next-door neighbor with a lips-and-teeth relationship with the Peninsula, is indispensable to the resolution of the issue
.

FM Wang, «the lips», sendte en utvilsomt autorisert melding fra Nord-Korea:

«Tilbudet ligger (fortsatt) på bordet, og Kina støtter det.»

Nord-Korea kom med nøyaktig det samme tilbudet i januar 2015. Obama-administrasjonen avviste det. Nord-Korea gjentok tilbudet i april 2016 og Obama-administrasjonen avviste det igjen. I mars i år formidlet og støttet den kinesiske regjeringen dette langvarige nordkoreanske tilbudet. Den amerikanske regjeringen, nå under Trump-administrasjonen, avviste det igjen umiddelbart. Tilbudet, presentert og avvist tre år på rad, er et fornuftig tilbud. Avvisningen av det har bare ført til et enda større lager av kjernefysiske våpen og flere langdistanse raketter, som etterhvert vil kunne nå USA.”

Jeg er ikke interessert i å forsvare Kim Jong Un her, jeg bare påpeker at den amerikanske krigsmaskinen konstant lyver for å rettferdiggjøre regjeringens regimeskifter i suverene nasjoner. Det er alt. Det er vanskelig å være sikker på hvor mye av det som spinnes gjennom det enorme sløret til vestlige medier av påstander om den ulydige kommunistiske regjeringen som er forvridde fakta, men vi kan være hundre prosent sikre på at dette er snakk om en suveren nasjon, og at USAs maktapparat har en bred, vedvarende historie i å lyve for å generere støtte til krig. Være intenst skeptisk. Det er alt jeg sier her.

Det er bare én regjering i historien som har brukt atombomber på mennesker, og som gjorde det uten at det var nødvendig. En patriotisk myte gjennomsyrer fortsatt det vanlige Amerika; at Hiroshima og Nagasaki var en uheldig men nødvendig måte å avslutte krigen raskt på og å dermed redde liv. Dette er fullstendig usant. De allierte styrkene kunne ha akseptert en betinget overgivelse fra Japan i mai 1945, som umiddelbart ville ha avsluttet den verste krigen i historien hvis de hadde blitt enige om å la nasjonen opprettholde sin suverenitet og sin regjering. Det var i mai. Little Boy og Fat Man ble droppet på Hiroshima og Nagasaki i august. Den amerikanske krigsmaskinen drepte ikke 90 000-146 000 mennesker i Hiroshima og 39 000-80 000 i Nagasaki ved å slippe løs atomkreftene fordi det ville spare liv, de gjorde det fordi de insisterte, som alltid, på regimeskifte.

Det er én regjering i denne ”suppa” som har vist seg å være fullstendig sosiopatisk og upålitelig i slike saker, og det er ikke DPRK. Forbli skeptisk, vær observant og hold deg våken.

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelEn besværlig massakre
Neste artikkelKissinger, den utrettelige dommedagsprofeten