Aurora 17: USAs tropper i Sverige

6

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


6 KOMMENTARER

 1. Det var en Tysk umerket NATO ubåt som snek seg inn i svenske farvann og nesten skremte Sverige inn i NATO. Dette er vanlig taktikk for USA. Sjekk hvordan terror og annet lomstrer når store avgjørelser om økonomisk eller militør støtte skal avgjøres. http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6470062

  Også da det var ønske om innsamling av stordata over landegrensene begynte det å dukke opp umerkede uåter utenfor norskekysten, i tillegg til hacking av norske politikere, men det er USA som er kjent for å avlytte Europeiske politikere, påvirke valg og også skaffe seg informasjon som gjør USA et hode høyere. De avlytter selskap, anbud, patentsøknader og alt som kan gi de fortrinn. De avlyttet tre franske presidenter, Angela Merkel og Snowden avslørte flere tiår av spionasje på norske politikere. Jeg vil tro at all jævelskapet får skje fordi de nå har sine folk i styre og stell over hele linja. Våre politikere går USAs ærend, uansett hvor galt det virker på fornuften, og det heter seg at når politikere stadig handler irrasjonelt, så er det gjerne en grunn til det

  Steigan har selv en artikkel om hvordan CIA påvirker valgene i Europa, og her om Frankrike;

  WikiLeaks: CIA spionerte på det franske presidentvalget i 2012. https://steigan.no/2017/02/17/wikileaks-cia-spionerte-pa-det-franske-presidentvalget-i-2012/

  I dag er jeg mer redd for Jens Stoltenberg enn Putin. Han har en uvanlig aggresiv holdning. Kan det skyldes et «Russland kompleks» i den gamle agentskandalen AP klarte å legge lokk på da de stoppet boken? https://www.dagbladet.no/nyheter/arbeiderpartiet-stanset-bok-om-kgb-spioner-i-norge/63550460

  NATO og USAs aggresive oppførsel undegraver stailitet og sikkerhet i Europa, og vi vet at migrasjon er et våpen for dette, men også her gir NATO Russland skylden. http://www.nettavisen.no/nyheter/utenriks/nato-topp–russland-bruker-migrasjon-som-vapen/3423198292.html

  De snur situasjonen på hodet

  ISIS er USA skapt og de stiller opp for USA akkurat når det ønskes. Det samme med Al Qaida. Legg merke til at nånår det var ønskelig med flere soldater i Afghanistan, så dukker IS opp med selvmordsaksjoner i Kabul. Det slår aldri feil. Er det ingen som ser dette? Da Norge sa nei til Krig i Irak 2003 kom det beleilig nok en terrortrussel fra Al Qaida mot Norge bare dager etterpå, og Bondevik snudde. Dette er hypereffektivt.

  Et annet eksempel er FRA loven i Sverige hvor politikerne var i mot. Samme uka blir det ringt inn en bombetrussel mot et atomkraftverk og politikerne snur. Loven blir vedtatt.

  Hackers trace ISIS Twitter accounts back to internet addresses linked to Department of Work and Pensions. http://www.mirror.co.uk/news/technology-science/technology/hackers-trace-isis-twitter-accounts-7010417

  It`s so ISI

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.