Jihadistene i Syria venter på lønna fra CIA

9
Timber Sycamore: Amerikanske soldater i Syria

Det er stor bekymring blant de såkalte «opprørerne» i Syria, les: jihadistiske leiesoldater, etter at Donald Trump signaliserte at CIAs finansiering av dem skulle innstilles. For som det kommer fram i en artikkel i Financial Times, har ikke CIA bare finansiert dem, men også hatt dem på lønningslista. Den britiske finansavisa skriver:

Opprørere som er kontaktet av Financial Times sier at deres CIA-kontakter ikke hadde bekreftet noen endringer, og politiske opposisjonsfolk som møtte amerikanske tjenestemenn i denne uken sier at de heller ikke fikk ingen antydning om noen endringer. Det Hvite Hus har ikke bekreftet at programmet har blitt kansellert.
«Inntil nå er ingenting bekreftet. Det har ikke vært noen endringer på bakken. Da vi snakket med de berørte partene [i operasjonsrommet], var de også overrasket over nyheten, sier Hassan Hamadeh, kommandør for divisjon 101, en opprørsgruppe. «Koordinering pågår, og alt har pågått som normalt.»
En opprørskommandør som ba om ikke å bli navngitt, sa at amerikansk støtte hadde latt vente på seg i flere måneder, men bemerket at opprørerne hadde fått sin lønn som vanlig i forrige måned. Likevel trodde han at beslutningen var endelig. «CIAs rolle er over,» sa opprørskommandanten.

Lesere av steigan.no er godt kjent med at USA, blant annet gjennom CIA, har finansiert og væpnet jihadistene i Syria, men dette er stort sett enten fortiet eller benektet i de store norske mediene. Nå har vi nok en bekreftelse på at USA ikke bare har finansiert disse morderbandene, men har dem på lønningslista.

Og fortsatt er det noen som lurer på hvordan man skal få slutt på krigen i Syria.

KampanjeStøtt oss

9 KOMMENTARER

  1. Dette burde jo være en kjærkommen gavepakke til journalistene i norsk MSM, som enda ikke helt er ferdig med å bearbeidet traumet etter at deres elskede Hillary tapte valget. Hun ville aldri gjort noe så sjofelt som å foreslå å kutte støtta til IS. Nå kan verden ha det så godt.

  2. Det handler om at Israel skal bygge et nytt land som heter Eretz Israel (stor-Israel) også kalt Greater Israel på engelsk. Hvordan Eretz Israel skal se ut, kart og flagg, det kan man google seg frem til. Bare å skrive «Map of Eretz israel». Man kan også søke seg frem til filmer på youtube og littaretur på google. Eretz Israel skal omfatte Libanon, Jordan, store deler av Syria, deler av Irak, Negev-ørkenen, Gaza, Vestbredden og deler av Egypt. Derfor handler det om å få jaget bort, kastet ut flest mulig muslimer og arabere fra Midt-østen. Aller helst skal de flykte til Europa, hvor Israelsk-vennlige statsledere står klar til å ta imot flyktingene. Angela Merkels mor er jødinne og Angela snakker flytende hebraisk. Forrige statsminister i Sverige var også jøde, og også klar til å ta imot flest mulig flyktinger. I Syria er såkalte jihadister betalt av CIA, men en del av dem er også jøder fra f.eks. England og USA, som lar hår og skjegg gro, og som drar til syria for å drepe og terrorisere befolkningen til å flykte. Når disse jødiske unge mennene, utkledd som jihadister, blir såret, så kjører de i ambulanser til Israel. Kristne Drusere i Syria gjorde en «tabbe» da de stoppet en konvoi med ambulanser som var på vei fra Syria til Israel, og de kristne druserne trodde det var islamske IS-folk i ambulansene og tok livet av en eller flere. Problemet var at dette var unge jødiske menn utkledd til jihadister. På nettet kan man se filmer hvor blant annet et rasende Benjamin Netanyahu er rasende. Først kommer USA og bomber i stykker syriske byer, og når de har bombet seg ferdig, så kommer Russlang og bomber videre fra andre holdet. Og når Russland er ferdig å bombe, så kommer USA tilbake og bomber, Og flyktingene strømmer til Europa. Midt-Østen tommes for muslimer, og Eretz Israel er snart en realitet. Kanskje om 5-10 år?

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.