Star Wars fra science-fiction til virkelighet

13

På film har stjernekrig, Star Wars, fascinert kinogjengere i flere generasjoner. De gode mot de onde, Luke Skywalker mot Darth Vader. Men uten at det har vært noen internasjonal debatt om det, er stjernekrigen på vei fra fantasien til virkeligheten, og det er ikke noe romantisk over det.
Den italienske geografene og politiske analytikeren Manlio Dinucci skriver om dette i den italienske avisa il Manifesto.

Artikkelen finnes i engelsk oversettelse her.

16. juni 2017 sa Heather Wilson, den nye ministeren for US Air Force, at deres hovedkvarter vil bli omorganisert for å legge til rette for operasjoner i verdensrommet. I Kongressen ligger det et lovforslag under 2018 National Defense Authorization Act (NDAA), som oppretter et eget Space Corps.

Nøyaktig hvordan organisasjonen blir, krever vel litt tautrekking mellom Pentagon og Capitol Hill, men at USA får sitt eget romkrigskorps kan det ikke herske tvil om. Strategien for dette korpset fra Pentagons side vil være som det står i oversettelsen av Dinuccis artikkel:

For Pentagon strategies, maintaining superiority in space equates to the following:
• having the capability to attack an enemy that is militarily strong;
• paralyzing this enemy’s defences;
• even striking the enemy with nuclear weapons; and,
• if the enemy happens to be equipped with such weapons, neutralizing its response.

Det dreier seg altså om forberedelser til full krig fra rommet, inklusive kjernefysisk krig. Det vil også komme en rekke nye våpen til. Macquarie University sa 3. april 2017 at de har utviklet en superlaser for framtidige operasjoner i verdensrommet. (Litt som Death Star i Star Wars.)

Kina forsker også på nye tider romvåpen, slik som mikrobølgevåpen.

De er beregnet på å slå ut elektroniske systemer i rommet. The Diplomat skriver at Kinas romkrigsprogram er bygd på en analyse som sier at den alvorligste trusselen kommer fra USA og at Kina tar sikte på å utvikle en assymetrisk strategi der man går inn for å slå til mot fiendens akilleshæl.

Og akilleshæl var også temaet i Kongressen i USA i mai 2017 da republikaneren Ted Cruz advarte om at USAs satellittsystemer er sårbart for mottrekk fra Kina og Russland.

«The development that other countries are making in space weaponry, to take out our communication equipment, is truly chilling. I will tell you, some of the classified briefings would take your breath away at the potential threats we face»

Er dette riktig, eller er det bare en søknad om enda mer skattepenger til det militær-industrielle komplekset? (Ted Cruz fikk 347.900 dollar fra militærindustrien da han prøvde seg som kandidat i 2016, kanskje han håper på mer?)

Imperiet ønsker å slå til og virkelighetens Darth Vader gjør seg klar. Og som Bård Wormdal har påvist spiller Norge en viktig rolle i den kommende stjernekrigen.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


13 KOMMENTARER

 1. Man bør nok være ganske høflig når man omgås utenomjordiske, og heller konsentrere seg om å gjøre leveforholdene og sannheten på jorda i hevd.

  Jeg kan tenke meg at det er psykologiprofessorer, psykologer, psykiatere med ormeyngel og fjertefølje som presser på for å å til angrep på utenomjordiske, siden disse fagfolkene som kjent holder på med å utrydde hellig liv for å bli kvitt Gud, og det fins det mye av blant utenomjordiske som forøvrig har god kontroll i universet, og har nærmest perfekte samfunn der alt er gratis og penger ikke eksisterer. De har forøvrig besøkt jorda i over 10000 år.

  Ingen fornuftige folk vil ha åndsparasitter som bedriver gudsutryddelse reisende rundt i universet og ødelelegge slike samfunn. Derfor får ingen makter her på jorda heller kjennskap til formelen for tid som man må ha for å kunne reise i universet. Man må ha kontroll over åndsparasitter/ondskapen og ha nøytralisert den før det kan bli aktuelt med slik kunnskap.

  Mange utenomjordiske er forøvrig kristne, og Jesus holder for tiden på med å reise rundt i verdensrommet og kristne planeter.

  • Takk for et megetsigende innlegg Terje Henriksen. Utomjordisk trussel mot menneskeheten er Globalistenes / Kollektivistenes Program for å utrydde all Åndelighet / Spiritualitet blant menneskene. Det Guddommelige skal forsøkes utryddes for all evighet, slaik at vi fullstendig kan underkaste oss De Jordiske Ledere. Det pønskes på noe «Stort» CERN er en part i dette, for å SKREMME menneskene inn i folden for et GLOBALT TEKNIKRATISK DIKTATUR.

   • Disse «lederne», med psykologiprofessorer i spissen, er satanister. Jeg tror ikke at alle disse kan kalles globalister, men de vil infiltrere alt de kan ha nytte av å infiltrere og knuse alle de har behov for å knuse for å oppnå sine mål. Meg har de forsøkt å «ta helt ned» i mange titalls år.

    De holder gjerne til på store sykehus der de «tar» pasienter og ansatte og hacker individer og sikkert også bedrifter med egne administratorlinjer til Internett-servere, tror jeg.

    Slike professorer og psykologer skaffer seg makt ved å sparke hellige og ansette andre åndsparasitter og satanister og likesinnede. Man kan stanse dem ved å sparke dem og reversere denne prosessen.

 2. PS. Jeg skrev et innlegg om Menneskenes Guddommelighet og Skaperevne under: ENERGI: England avhengig av Norge og Russland DS-

 3. Jeg mener at det forholder seg slik at USA har en varslingstid på 30 minutter for innkommende atomraketter (pga bruk av sattelitter i overvåkingen) mens Russland og Kina derimot bare har en varslingstid på 15 minutter for innkommende atomraketter. Dette er så små marginer at det skal veldig lite til før feks Kina setter igang et forhåndsangrep mot USAs satelitter og uskadeliggjør sattelittene lenge før man observerer innkommende raketter fra USA. I utangspunktet går det ikke menneskeliv tapt når sattelitter uskadeliggjøres, men USA kommer nok til å hevne seg likevel.

 4. Dette handler om «Full Spectrum Dominace»: http://archive.defense.gov/news/newsarticle.aspx?id=45289
  Amerikanerne (på vegne av eliten) fornekter seg ikke i sin psykopatiske trang til kontroll og dominans. Men jeg er enig med Henriksen: aliens, som har en laaaaaangt mer avansert teknologi enn jordiske skapninger, vil forhindre mye av ødeleggelsene som planlegges. Men det vil likevel bli ødeleggelser og lidelser, det står det nok om i Daniels bok og Åpenbaringen.

 5. Og som nett-chattarane bruka å seia det for om lag 25 år sidan då nettet var nytt og ferskt: «Frå sarkasme til pumpehagle»: Dette dreier seg jo ikkje om eventuelle utanomjordiske, men og høgst jordiske tilhøve: Kina og Russland vs USA. Dersom USA er interessert i hegemoni i atmosfæren, som er det vi snakkar om her, er det berre eit spørsmål om å flytja «flyforbodssona» nokre kilometer opp, slik at USA kan slå ut det som er av luftvern og flyvåpen over heile planeten frå ein passande høgd. Det einaste dei manglar då, er evna til å sleppe asteroidar frå stor høgd ned på land dei ikkje likar. Reinsleg og ikkje kjernefysisk. Og meir i tråd med Babylon 5 enn med Star Wars.

 6. Snart begynner USA å bruke droner mot det norske folk fra Værnes slik vi ser fra baser i andre land. Dere skal få se at norskingene har glemt det juridiske her da de slapp dem inn.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.