Norway – appendix to US war machine – Pål Steigan on The Herland Report

4

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


4 KOMMENTARER

  1. Det som pågår er en krig mot Menneskeheten, ikke kun spesielle Land, som får oss til å glemme dybden og sammenhengen i hvordan dette kriminelle systemet er bygget opp. Denne informasjonen kan vi kun få fra mennesker som har aktivt jobbet på innsiden av Pyramiden, på et høyere nivå enn politikere, som kun er et redskap for de høyere opp. Her er det total Immunitet mot all rettslige skritt, disse nivåene står over Lovene som er designet for mennesker på de laveste nivåene; det er derfor dette kan fortsette til evig tid, fordi INTET RETTSSYSTEM EKSISTERER, og INGEN kan bli fjernet.

    https://www.youtube.com/watch?v=5pXKrWj9ZuE&index=2&list=PLkAVwIupiazn45lpy-HB6oH8IMElpN7bL

  2. Det er ingen brilliant politikk å Ensidig fokurere på Hva som er «Rett» Strategi og følge USA’s og NATOs polariserings Politikk somkun fører til større Konflikt, uro og event Krig. En klok ledelse omfavner BEGGE sider av Ligningen og forholder seg i Midtpunktet, og Integretet, Balanse og Den Beste Løsning er oppnådd.

    Desverre har vi ikke kloke ledere, men opportunister som leker med våre liv og ressurser. å velge EN side – betyr det samme som å være Ekstrem i den Ene eller Den andre Retningen, det fører ingenstends hen. Å finne FRED er i Balansen imellom 2 Ekstreme, men dette undervises ikke på Universitet eller Høyskoler – vi lærer Militær Krigføring med Vold, Våpen, Terror og alle mulige skremsels -taktikker og krigs- propaganda. Vi vil aldri kunne leve i Fred, Harmoni og i et Fellesskap som fungerer på den måten. Kanskje på tide å lære noe avgjørende NYTT som faktisk fungerer til alles beste: Vinn – Vinn Strategi, ikke Tap og Fiasko for Den Ene part, og en såkalt «Seier» for den andre part. Sannheten er at BEGGE parter taper i en slik strategi, ikke minst for Fotsoldatene som skal ofre sine liv noen lite intelligente Generaler for Hele Befolkningsgrupper av Uskyldige mennesker, som blir dratt inn i konflikten.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.