Djupstaten i USA leser steigan.no

18

I USA finnes det det en mektig tenketank som kalles Atlantic Council. Det er en av de mektigste tenketankene i USA. Den er svært knyttet til djupstaten i USA og har som formål å styrke alliansen mellom USA og Europa (på USAs premisser).

Den har fått donasjoner fra 25 regjeringer, inklusive Norges, og den har hele lista av de største våpenprodusentene og de største bankene på oversikten over økonomiske støttespillere. Det er ei liste som er et slags «Hvem er hvem» på Wall Street og omland.

Atlantic Council har et styre der vi blant annet finner følgende kjentfolk:
Henry A. Kissinger, Philip M. Breedlove og David H. Petraeus og et råd av internasjonale rådgivere der vi blant annet finner Carl Bildt, Zbigniew K. Brzezinski, Rupert Murdoch, tidligere finansminister i USA Lawrence H. Summers, Robert B. Zoellick, Goldman Sachs og tidligere forsvarsminister i USA Charles T. Hagel, bare for å nevne noen. Vi finner sjefer fra blant andre SAAB, ENI, Airbus, Lockheed Martin, Coca Cola, Unilever, Chevron.

Atlantic Council er tydeligvis veldig på hugget når det gjelder å registrere politisk motstand i Europa, og diskutere hva som skal gjøre. Wikipedia skriver for eksempel:

«In March 2016, the organization met to discuss strategies for dealing with the populist movement in Europe, which they believe is threatening the globalist agenda on the continent.»

I februar 2017 ga de ut en rapport som tok for seg den internasjonale kritikken av White Helmets, «Breaking Aleppo».

Og naturligvis synes jeg at det er artig når jeg finner ut at blant dem som har irritert de mektige er undertegnede. I et avsnitt om kritikken av White Helmets (s. 59), skriver de:

The context of these various negative comments is also important. Müller’s quote is significant: “They cover the situation only from one side and comment on it in a corresponding way.” Cunningham and Beeley both labeled them as “propaganda”; so did Norwegian communist Pål Steigan…»

«Kommunist» er antakelig framhevet her, som et sjølforklarende argument. Så djupstaten leser steigan.no. Gratulerer, fortsett med det.

Antakelig har de lest What happened to the White Helmets?

Vi har ikke tenkt å svare på kritikken fra Atlantic Council her. Den følger stort sett den fortellinga som vi kjenner igjen fra main stream media om heltene med de hvite hjelmene, samt forsøk på å stemple all kritikk som noe som kommer fra Kreml.

Vi nevner det her mest som et eksempel på at det vi gjør blir lagt merke til. Selv med små ressurser er det mulig for David å irritere Goliat. Det er utmerket. Vi tar det som en oppmuntring til både å trene slyngeteknikk og å skjerpe nålene, slik at vi kan ramme enda mer følbart neste gang.

Det er også et eksempel på at de mektige er helt avhengige av å verne om narrativene, fortellingene, sine, for i motsatt fall mister de kontroll over de massene som skal mobiliseres til fordel for krig. Det bør oppmuntre oss til å være enda dyktigere i å rive opp disse fortellingene og avsløre dem for hva de er.

 

Les også:
Hvordan kjempe mot propagandamaskinen og vinne?

 


I kampanjen for å tegne aksjer til Mot Dag AS fikk vi følgende melding fra Hans Ebbing:

«Jeg tegner meg for aksjekjøp før fristen. Viktig initiativ!»

Gjør som Ebbing!

 


Selskapet Mot Dag AS er nå formelt stiftet og vil være eier av nettstedet   steigan.no. Vi holder på med å tegne aksjer, og vil du være medeier, kan du tegne deg nå. Her finner du tegningsdokumentet. Konto for innbetaling av aksjekapital er 9001.29.79990.

 

 

 

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


18 KOMMENTARER

 1. Motsättningarna hårdnar men blir samtidigt klarare. Vi har mycket jobb framför oss. Vår egen Carl XII Bildt pryder gänget därborta. Hallänning och europé som han förklarat sig vara…

 2. Det kan finnes en form for idioti og naivitet i Deep State. Tror man virkelig at det ikke vil komme motreaksjoner fra befolkningen når fattigdom, nød og elendighet spres i verden? Folk rundt omkring i verden husker hvor mye bedre det kanskje var noen år tidligere. Trump vant valget i USA mot alle odds. Det ble flertall for Brexit i Storbritannia mot alle odds. USAs militære operasjoner har stort sett vært mislykket siden Korea-Krigen. En ny fransk revolusjon kan være på trappene (nå er det 50 år etter 1968 og iflg fransk tidsregning er det da på høy tid med en revolusjon/opprør). Deep State bør frykte høygaflene.

  • Sitat: `USAs militære operasjoner har stort sett vært mislykket siden Korea-Krigen.`

   De har ikke vært mislykket. Hensikten med de militære operasjonene har ikke vært å vinne kriger, men å tappe massene for blod, både finansielt og bokstavelig. Slik sett har USAs militære operasjoner vært særdeles vellykkede.

 3. «… which they believe is threatening the globalist agenda on the continent» Akkurat, det er globalisme (både økonomisk og politisk) det meste dreier seg rundt, og de føler at blant andre «kommunisten» Steigan truer dette. Et hvert oppegående og selvstendig menneske som ikke tror det befinner seg innenfor den 1 %, må være motstander av NWO; en verdensregjering, en verdensdomstol, en verdenshær, en verdensbank og et verdensskattekontor, bortsett fra henne da…. https://youtu.be/caaugWo4UAo

  • Slike som hu der har aldri søkt kunnskap. Idag kommer den til oss heldigvis, om så på overtid. FN leda verdensorden, ha,ha. DVS. angloamerikanske oligarkers innstallerte papegøyer for kremmernes NWO, de som ikke går av veien for ønsket og planlagt hegemoni, koste all verdens liv om så må til. Fikk hun ikke med seg NWO makernes krigføring i land etter land, bl.a. Vietnam og Nord-Korea pluss, pluss. Har slike fortrengt det hele, alt som lå/og ligger rett foran nesa deres – beviser som forteller at livet på jorden kan ende i et eneste ragnarokk. Jeg skjemmes, jeg fatter ikke at slike kan ha vært valgt av folket. Besservissere uten forstand, ikke et snev. Alt de kan er å snøvle seg fram. Hei, jente – du har barn, hva med dem når US forlanger at vi skal ofre Norge for deres utspill østover ved igangsatt kjernefysisk krig.

   Min Gud; vi burde kastet dem for lenge, lenge siden. Jeg tror jeg drømmer:

   Dagens situasjon er dødsens alvorlig, våkne alle sammen. En mulighet er valget til høsten; hva gjør vi, har vi noen som kan velte de ikke tenkende, de som ønsker norges befolkning drept, og landet bombet flatt på vegne av (yrket deres nevnt her helt til slutt og herover).

   Overdriver jeg; Trusselnivået tilsier at det gjør jeg ikke. Grusomhetene deres idag hamrer på døren. Lukk den opp og ta bevisene til oss. NORGE som ønsket sentral base for Europa, for disse rent kriminelle anglo-amerikanske oligarkers syndikater, deres kartellvirksomhet, imperialistene/krigsmaktene US og UK med sine lakeier Frankrike og Tyskland på slep. Ikke rart slusene er vidt åpne for alle som vil hit til Europa, disse simple menneskene/AAO ønsker som jeg har forstått det, (forståelsen holder nok vann, se hvordan de dreper på fote, ødelegger land, skaper organisasjoner som ISIS, rent djevelsk det hele); altså så ønskes verdens befolkning redusert radikalt. DET vil bli fryktelig sa en invidd, men derpå vil det bli himmelsk… akkurat!

   Et land utvider, med makt sitt areal, man må jo redde sine. Javisst sier «the deep state». Jeg minner om Griffin-foredraget, lenken gitt et par dager siden. Griffin sorterer og trekker fram hvem og hva som utgjør «the deep state», makten bak politikerne vi skuer «over there». Griffin har startet en organisasjon av motkrefter, den omtales i nevnte foredrag/lecture. Akkurat denne er sammensatt av flere. Finnes på you tube.

   Lykke til alle sammen. Dette er usle tider, og vi har ingen i Norge som forsvarer oss, de bare REGJERER – oss. Vi er blitt husmenn som lever på deres nåde; «kremmerne»/det riktige deres yrkesnavn. Politikerstanden er skatteinnkreverne i ny fasong, nokså uformelig etterhvert.

 4. «Djupstaten i USA leser steigan.no»

  Gratulerer med bra gjennomslag 😉

  Har kjøpt aksjer i Steigan.no. Men kjøper gjerne noen til. F.x. 10 totalt, om det kan tegnes slik, her?

  Så nå vet Dypstaten også at jeg er aksjonær i Steigan.no. – Da vokter og demper de seg nok litt bedre, tenker jeg. !-)

  • Nå skjælver’em i kortbuksene, Ullern! Go get’em! Men uansett, dette er jo framifrå nyheter for alle rebeller som trodde de var glemt eller usynlige.

 5. Bra. Kanskje Steigan.no da bør ta til ordet for å få stilt Tony Blair for krigsdomstolen for sin rolle i Irak-krigen?

  Et viktig argument er at radikaliserte kan finne på å ta loven i sine egne hender så lenge Blair ikke får sin straff eller hans ofre får en rettferdig behandling.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.