Klarte al-Qaida å snu Trump med «fake news»?

33

USAs president Donald Trump sa under en pressekonferanse 5. april 2017 at  det angivelige gassangrepet i den nordsyriske småbyen Khan Sheikhoun hadde «krysset mange, mange grenser». For kort tid siden sa utenriksminister Rex Tillerson at «det ikke var en prioritet å fjerne Assad». Nå sier Donald Trump at USA kan komme til å «handle på egen hånd» uten ryggdekning fra Sikkerhetsrådet. Så med ett slag har USA gått fra å ikke ville angripe Assad til å true med angrep. Og dette vil de ha oss til å tro er Assads verk!

August 2013 om igjen

I stedet bærer det alle spor av å være et al-Qaida-stunt med sikte på å utløse en storkrig i Syria. Dette er gammelt. Det er så 2013. Det er august 2013 om igjen. Da skjedde gassangrepet mens FNs inspektører var i Damaskus. Veldig sannsynlig? Og det førte til at Barack Obama snakket om at den «røde linja var passert». USA sto klart til full krig.

Den tyske avisa Die Welt er en solid støttespiller for NATO, USA og det atlantiske politikken. Men i august 2016 tok politiske redaktør Thorsten Jungholt til orde for et vestlig linjeskifte i Syria-politikken. Dette skjedde gjennom en artikkel som bar tittelen «Fred med Assad?» 

Langt inne i artikkelen skrev han at da det kom rapporter om at det var blitt brukt giftgass i Damaskus-forsteden Ghouta 21. august 2013, var Obama klar til å bombe Syria med krysserraketter fra marinefartøyer i Middelhavet. Men så fikk han beskjed fra den britiske etterretningstjenesten om at de hadde analysert en prøve av saringassen og at den ikke kunne komme fra den syriske hæren, men tvert om fra lagrene til al-Nusra. Da avblåste Obama angrepet, skrev altså USA-vennen Jungholt.

Seymour Hersh skrev om dette i artikkelen «Whose Sarin?» der han gjengir samtaler med kilder i USAs militære og etterretning som var djupt frusterte over falsk etterretning. Hersh sannsynliggjør at sarinangrepet ikke kom fra den syriske hæren.

White Helmets (al-Qaida) bruker hele tida barn i propaganda for full krig

CIA og al-Qaida har hele tida villet ha en «flyforbudssone». Til dette har de blant annet brukt «White Helmets», som ikke er noe annet enn al-Qaidas PR-avdeling. Nå ser vi igjen at White Helmets er på plass etter det angivelige gassangrepet i Khan Sheikhoun. Deres folk går omkring uten adekvat beskyttelse og tar på angivelige gassofre.

Folk fra White Helmets uten verneutstyr i et område der det angivelig er brukt giftgass

Donald Trump sier nå at gassangrepet «har endret hans syn på Syria,» skriver New York Times. Og vi kan føye til at det var akkurat det som var hensikten.

Alt stinker fake news til himmels, og main stream media går på med begge beina. De liker den nye episoden fra al-Qaida Productions og bryr seg ikke om at poengene ble brukt i 2013-sesongen av samme serie. og Børge Brende er på banen og krever krig, slik han har for vane. Nå må vi «fase ut» Assad.

Dette er de samme folkene som opptrådte fullstendig likegyldig da USA bombet og drepte over 200 sivile i Mosul. Det var mange barn blant dem også, men ingen som ropte at «nå må vi fase ut Trump».

Det var en markant forskjell på medienes dekning av bombinga i Aleppo og i Mosul, skrev Ivar Espås Vangen Radikal portal.

Der hvor vi i Aleppo daglig ble bombardert med vitnesbyrd om lidelsene som fulgte bombingen, har det vært betraktelig stillere fra Mosul. Langt oftere har vinklingen vekta rent militærtekniske, heller enn humanitære hensyn.

Blant de rundt 230 døde kroppene som ble dratt ut av ruinene i Mosul var det for det meste kvinner og barn, skrev Telegraph.

Moralsk dobbeltbokholderi

– Hvor mange flere barn må dø før Russland bryr seg? sa USAs FN-ambassadør Nikki Haley og viste fram bilder som angivelig skulle bevise Assads grusomheter.

USA bryr seg katten om at barn dør. Dette er ingen påstand, det er objektivt fakta. For å konstatere dette er det bare å vende blikket et llite øyeblikk mot Jemen der Saudi-Arabia, med USAs fulle støtte, fører en krig som dreper barn i tusentall.

Redd Barna og FN frykter at millioner er i fare etter at den Saudi-ledede koalisjonen forbereder et stort angrep på Jemens største havneby, skriver NRK.

Men hvem snakker om å «fase ut» kong Salman eller å bombe Riyadh?

Etter bombeangrepet mot et bryllup i Sana’a

Det vil ta litt tid før vi får fakta på bordet om gassangrepet i Khan Sheikhoun. Og det vil bli spunnet mange løgner underveis til fordel for krig. Men alt tyder på at vi igjen er utsatt for et propagandastunt som har hatt som eneste hensikt å få Donald Trump vekk fra linja med å ikke føre krig mot Syria til å være på nippet til å gjøre det. I kulissene står de samme kreftene som lagde den falske historien om kuvøsene i Kuwait og om Saddam Husseins angivelige «weapons of mass destruction». Det er slik de hver eneste gang skaper opinionen for krig. Dette er deres modus operandi. Og fake stream media er hver eneste gang deres pålitelige propagandamaskiner.

Les også: Kritiske situasjoner og ukritiske medier – fortellingene som dreper.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


33 KOMMENTARER

 1. Hånden bak forhenget gjør to små trekk og dommedagstoget er på skinner ijen. Og den almenne mann og kvinne sitter igjen med en dunge skjegg og postkasser.. Hurra hurra for det fantastisk falitte politiske system som kun er egnet til å utnytte, misbruke, undertrykke, demoralisere og splitte og herske. Hvor lenge skal man sette sin lit til et totalt gjennomkorrupt system som har et sett regler for de som klorer til seg makt og et annet for dem som er på bakken. Er det virkelig noen som tror at politikere ikke er korrupt og kun tenker på si eiga ræv?

 2. Mon tro om det går an å lage en liste over politikere på verdensbasis som ikke er korrupt? Kan umulig ta lang tid.. Btw sjekk ut George Webb på youtube hvis du har mage til å vite hvordan maggoten kravler under huden på det politiske sytemet.

 3. Flere ting tyder på at sivile ble rammet av en eller annen form for gass i området, bla. videobilder og uttalelsene fra Russlands forsvarsjef. Det vi kan være rimelig sikker på at det ikke er Sarin-gass da man ikke kan håndtere rammede uten beskyttelse.

  Russlands forsvarssjef sier at Syriske fly har truffet et al-quaida våpendepot som inneholdt gass. Han sa videre at denne gassen ble brukt i Aleppo og i Irak og at lageret trolig var på vei til Irak.

  Hvem vet? Israels statsminister Benjamin Netanyahu var (som forventet) tidlig ute og sa at Assad hadde beordret gassangrepet på sivile (times of Israel). Det ble fulgt opp av EU (og Storbritania). De konkluderte allerede før det var igangsatt etterforskning av hendelsen. Det har ført til nye krav om at Assad må gå.

  Om det var gass i området så reiser det en rekke spørsmål. Assad leverte alle gasslagre i fra seg i 2013/2014 under internasjonal kontroll (Norge var litt involvert). Beholdt Assad et hemmelig lager av gass? Hvis ikke, hvem plasserte det der? Og mer overordnet: Hvem tjener på dette?

  Det er åpenbart at hendelsen kan svekke Assads forhandlingsposisjon og at den tjener opprørerne som nå sitter rundt forhandlingsbordet om Syrias framtid. Av den grunn mener en rekke geopolitiske analytikere og journalister at hendelsen er «iscenesatt».

  • Vi vet også at det er til stor irritasjon for Israel at Assad (fremdeles) sitter med makten i Syria. AMN melder om økende militære forberedelser i Israel der Israel forbereder seg på en krig mot Hizbollah. For noen dager siden bombet Israel mål i Palmyra området og det er blitt hevdet at et Israelsk krigsfly ble skutt ned i forbindelsen med denne hendelsen (kan være en drone og ikke jagerfly det er snakk om). Når man ser på forholdet mellom Israel og Syria, er det også åpenbart at hendelsen i Khan Sheikhun gagner Israel, da Syria er en hovedfiendene til Israel.

  • «Det vi kan være rimelig sikker på at det ikke er Sarin-gass da man ikke kan håndtere rammede uten beskyttelse.» Akkurat. Har en slik nervegass blitt detonert må de omkring bruke verneutstyr i mange timer etterpå. Ser man på bildene minner det hele om skuespill. Når massemedia bruker SOHR og Hvite Hjelmer som kilder, er det mulig at noe alvorlig gassbombing ikke har skjedd idet hele tatt.

   Dessuten: Børge Brende juger når han på nrk.no sa at Assad tidligere har brukt gass. Dette er bevisst løgn fra Brende, og fake news media verken vil eller tør ta ham for løgnen.

   De er alle i seng med hverandre, i en origie som en dag vil ta slutt.

  • Assad har hatt stor fremgang i Syria. Hvis han skulle bruke gass for et eller annet formål, hvorfor ville han da ikke anvendige det mot proxy gruppene som han kriger mot? Det er mange spørmål som kommer opp i denne saken. Anders Romelsjøs blogg tar opp noen av dem.

   • R..sleikingen til Brende kommer av at han skal i møte med Trump og da gjelder det å ha sagt det riktige

 4. Personlig er jeg rimelig sikker på at Assad og regjeringsstrkene ikke har noe med dette å gjøre. Det stinker løgn og bedrag langt ut i Melkeveien.

  Trump og vestlige styresmakter gikk på limpinnen inkl. Børge Brende som ikke akkurat er viden kjnet for å bruke sunn fornuft og tenke selv.

  Leser man om sarin vil man se at man skal ikle seg fullt verneutstyr inkl. gassmaske. Her ser man White Helmets kun med gassmaske, noe som i seg selv ikke er nok. Dette da sarin også trenger gjennom huden for de som bli eksponert i løper av sekunder.

  VG skrev 16.09.2013 en artikkel etter angrepet i Syria samme år og man ser hvordan og med hvilket verneutstyr som ble benyttet : http://www.vg.no/…/fn-rapport-saringass…/a/10126676/
  https://no.wikipedia.org/wiki/Sarin

  Deretter må man spørre seg ; hva er agendaen. 75 % av sivilbefolkningen valgte å følge Assad. Hvorfor skal Assad – som ei heller har kjemiske våpen – ramme seg selv og befolkningen ? Lite logisk.
  Langt mer logisk er det å rette blikket mot en helt annen gruppe/ grupper i landet som jobber for Islamsk Stat.
  Det er også adekvat å spørre seg selv om hvilken skjult agenda vestlige styresmakter har? De vil jo ha fjernet Assad på lik linje som de fikk fjernet Saddam Hussein og Muammar Gaddafi. Og målet var oljen.
  Litt historikk :
  Obama ble den første amerikanske presidenten som seriøst prøvde å utføre det lenge ønskete «regimeskiftet» i Syria. Han ønsket å gjøre mulig, ikke bare saudiernes trans-arabiske rørledning, men også byggingen av en gassrørledning fra Qatar til Tyrkia, slik at kongefamilien Thani (venner av saudierne), som eier Qatar ønsker skal bli bygget der. USA er alliert med familien ibn-Saud (og med deres venner, kongefamiliene i Qatar, Kuwait, De forente arabiske emirater, Bahrain, og Oman).
  Reporteren Seymour Hersh ble spurt om Hillary Clintons rolle i operasjonen utført fra det amerikanske konsulatet i Benghazi. Denne operasjonen dreide seg om å hente saringass fra libyske lagre og sende den gjennom Tyrkia til Syria for et [falskt flagg] angrep med saringass. Hensikten var å skylde på Assad, for å «rettferdiggjøre» at USA kunne invadere Syria, slik det hadde invadert Libya.

  Norge » trener » opprørere med ca. 60 norske soldater.
  Min konklusjon er at vi på nytt blir fortalt løgner. Her skal man » ta den stor stygge ulven Assad «. Koste hva det koste vil. Man snakker om krigsforbrytelser….jeg er stygt redd for at det ikke er Assad som møter seg selv i døra.
  http://www.informationclearinghouse.info/46801.htm : av journalist Paul Antonopoulos
  https://steigan.no/…/kemgasattacken-i-syrien-och…/ : av Patrik Paulov

 5. I Sveriges radios program P1 Morgon fick idag mellanösternkorrespondenten Cecilia Uddén fem minuter för att uttrycka sina misstankar om att bilderna från gasattacken är fejk. Kanske håller något på att hända. Tidigare har såväl Uddén som Sveriges Radio lydigt vidarebefordrat USA:s och EU:s propaganda.

  Länk till programmet här: http://sverigesradio.se/sida/avsnitt?programid=1650
  Inslaget kommer efter 3 timmar 24 minuter.

 6. Når Trump er så lett å lure bør jo dere Trump-fans spørre dere hva slags fyr dere egentlig støtter.

  Er det troverdig at alt som skulle til for å få ham til å endre syn på Assad/Syria, var en hoax fra al Qaida?

  Nei, det hele er iscenesatt. Trumps replikker er ikke skrevet av ham selv, og politikken han fører er utformet hos Goldman Sachs og i CIAs hovedkvarter.

 7. Man kan ha mange meninger om Assad, men at han er irrasjonell, idiot, gal eller uforståelig, er det vel ingen som mener. Tvert imot blir han jo beskyldt for å være kynisk og beregnende, altså ganske normal i en politisk kontekst.

  At han da, på et tidspunkt der opinionen i verden begynner å gli over i støtte til hans kamp mot islamister og terrorister, skulle finne på noe så idiotisk ødeleggende som et gassangrep, fremstår i seg selv som ytterst tvilsomt.

  Dette er en sak som må etterforskes som en kriminell handling. Det må sikres beviser, og disse må analyseres. Å bare sterkt anta at det er Assad som står bak, er ikke mer troverdig enn å sterkt anta at det var Trump som sto bak.

 8. I følge reportasjene så er en rekke rammede behandlet på sykehus i Tyrkia.
  Det betyr jo at det ikke er noen storstilt grensekontroll på grensen mellom Tyrkia og Idlib-provisen.

  Om det har noe betydning for hvor giften/gassen kom fra, gjenstår å se.

 9. USA har drept tusenvis av barn, eldre og kvinner i sine kriger, amerikanske soldater som var i Irak sa at de var » lei» og dessilusjonert over å drepe uskyldige mennesker. Hvorfor skulle Assad bruke giftgass nå? Har han slik gass? Akkurat nå da han minst av alt trenger mer av vestlig hat og USAs vrede. Opprørsgrupper i Syria har kjemiske våpen som de har erobret fra amerikanske lagre i Irak, området der giftgassen ble brukt er kontrollert av nusrafronten! Disse menneskene er de virkelige krigsforbryterne, og en blir faktisk sint, forbannet, over å konstatere den lettvintheten vestlige medier viser hver gang dette skjer, det er Assad, det er Russland som gasser og dreper uskyldige, barn og kvinner, ingen andre. De klarer å påstå at Assad har drept alle de 400.000 som er drept i denne konflikten, rebellene som er besatt av det verste av ett menneskes ondskap har etter hva vi blir servert, ikke drept noen! Når ISIS og andre terrorgrupper angriper moskeer der folk er til bønn er det ingen reaksjon, når terrororganisasjonenes krigere går inn i hus og voldtar kvinnen og dreper hennes ektemann mens hun er tvunget til å se på , er det ingen som reagerer! Dette er daglige hendelser i Syria og Irak. Opprørsgrupper som alle er salafister, og spesiellt ISIS som er under sterk » ildgiving» fra flere hold, (USA har sendt flere spesialstyrker for å forberede ett siste slag om » hovedstaden» til ISIS Raqqa,) er desperate og ett angrep med kjemiske våpen var derfor beleilig i samme stund som syriske fly angvivelig befant seg i området. For å f å USA og andre vestlige land til å fjerne Assad uten vlkår. Jeg kan umulig tro at politikerne og mediene i vest er så virkleig dumme som det later til at de ikke forstår sammenhengen? Deres problem her som ellers hva angår salafister og jihadister i Vest er å tørre å si sannheten, innse faren, grave litt og gi oss historiske fakta, de omgår den som katta går rundt den varme grøten! Det er så lettvint og trygt å gå i flokk og angripe en president som er isolert fra kommentarer i Damaskus, mens vestens hylekor har alle mikrofoner og tv kameraer til full disposisjon og kan lange ut sine løgner, i aviser, tv kanaler og i selveste FN!

  • Når det gjelder politikerne og media i Vesten, så reagerer de i tråd med den narrativen som tidlig ble etablert av Saud-dynastiets sprellemann Obama, og videre fulgt opp av hans sprellemenn i Europa.

   Det som er mer påfallende er at Trump sluker agnet så rått. Han har jo selv sine erfaringer med Big Fake, men synes altså ikke å trekke veksler på dette.

 10. Og siden temaet er barn og falske fortellinger, CNN har intervjuet 7-årige Bana Alabed (kjent for twitter-meldinger fra Aleppo i fjor). Det er nesten smertefullt å se henne stotrer seg gjennom enten puggete setninger eller noe hun leser fra en plakat.

  https://youtu.be/iILhQyJeT4E

  Det er like lite overbevisende som i fjor.

 11. En mindre uppmärksammad nyhet, som ryssarna nog har lagt märke till, är att Trump har kontaktat Merkel för att koordinera om Ukraina. Så knivarna slipas i Syrien och Ukraina.

  Undrar om det inte är de där hemliga förhandlingarna som sägs ha ägt rum på Seychellerna som har brutit samman. Putin är inte beredd att hugga Kina och Iran i ryggen för vänligare behandling från kamrat Ulv.

  Eller om förhandlingarna ännu pågår, ett samlande av hotfulla bargaining chips inför Tillersons Moskvabesök.

 12. Steigans konklusjon er krystallklar: «Alt stinker fake news til himmels, og main stream media går på med begge beina». Når man ser på tidspunktet, hensikten, midlene og kalkulerte konsekvenser fra verdenssamfunnet burde man kunne spørre hvem som har noe å vinne på denne bestialske hendelsen, – og hvem som har noe å tape. Svarene på det burde gi en viss pekepinn…

 13. Tv2 har jo under veiledning av Pål T.Jørgensen hatt helt rabiat dekning av Syriakrigene hvor de heiet på «opprørernes» frigjøringskamp mot den onde Assad. Det har vært direkte grotesk i alle år.
  Men ikveld er det ikke så stor forskjell med NRK hvor Sidsel Wold anfører kurdermorder Erdogan et co som sannhetsvitner om at det var Russlands bombing som var anvarlig for dette.
  Så kan man spørre: hvor er faktakommisjonen hen? Hvor er «venstrepartiene»?
  Hvor drifter Norge? Når det gjelder AP og Senterpartiet er det overhodet ingen forskjell i kultusen av USA/Nato i forsvars og utenrikspolitikk såfremt noen håper på et annerledes Norge etter Søreide/Brende.

 14. Det finns ytterligare en faktor som talar för att det var inte Assad som använde giftgas. Genom sitt samarbete med Ryssland har Assad stärkt sin ställning. Han är knappast så dum att han i detta läge använder giftgas (om han överhuvudtaget gjort det någon gång tidigare, vilket inte är bevisat). Den därmed uppnåbara militäriska fördelen vägs inte alls upp av nackdelen med dåligt PR som krigshetsarna i USA kan använda som argument för att ingripa utan FNs godkännande. Självfallet har ryssarna samråd med Assad och skulle påverka honom ifall han inte insåg det. Det verkar som om Trumps ser sin ställning hotad av flera inrikespolitiska misslyckanden och nu tvingas att ta krafttag för att påverka den av massmedia snedvridna opinionen i USA. Och det är enklast genom att falla in i kören mot Assad, där han för en gångs skull har västvärldens alla media med sig. Självfallet finns även andra skäl för Trumps policyändring. En viktig faktor är att vara Israel till lags och placera amerikanska trupper strategiskt mot Iran och i andra hand Ryssland. Turkiet har lite att vinna att stå på USAs sida genom att man därifrån satsat på kurderna. En rimlig positionering för Turkiet temporärt är att fortsätta samarbetet med Ryssland och indirekt med Iran, även om det svider.

  • Det er flere alternativer som kan ligge bak denne massakren. Jeg nevner noen:

   1. Assad gav ordre om å bombe målet med granater ladet med en blanding av tnt og gass.

   2. Flyvåpenet besluttet selv å bruke denne typen bomber. Eventuelt ble de brukt ved en forveksling.

   3. Bombingen var en Fake Flag bombing for å diskreditere regimet.

   4. Vanlige flybomber traff gassbeholdere e.l. og utløste på det viset en utilsiktet massakre.

   5. Flybombene traff et område med sivile, for eksempel en eller flere bygninger, der trykk etter eksplosjon drepte og skadet mange.

   Når det gjelder siste alternativ skal man være klar over at det ikke er uvanlig med flybomber som inneholder 250 kg tnt eller mer. En slik bombe skaper et voldsom eksplosjonstrykk som i seg selv er dreprnde. Den drepte vil i tilfelle ikke ha ytre skader.

   Dette blir selvsagt spekulasjoner, men det viser at alternativene er flere, og kun en profesjonell etterforskning kan si sikkert hva som egentlig skjedde og hvem som har skyld.

   • I henhold til VG er ikke nedslagsfeltet større enn dette : http://www.vg.no/nyheter/utenriks/syria/gassofferet-abed-om-vaapen-paastander-det-er-loegn/a/23969677/

    På størrelse med litt stort asfalthull. Normalt burde det vel vært avsperret dette » området «…man legger da ikke ned en liten lapp i et lite hull med et gifthodet på…..nei, dette er så dumt at det er ikke til å tro.

    Det som nå publiseres kan umulig stemme med hva som har skjedd. Assad har ALT å tape på dette, mens jihadistene har alt å vinne. Det hevdes at det er funnet sarin og klorgass. Ifølge » vitner » så hevdes det at det stinket noe som i hvert fall ikke er forenelig med sarin. The White Liars ( Helmets ) var på banen nesten før angrepet uten å ta særlig hensyn til hva de selv kunne bli utsatt for. Dette er like forkastelig som hva pressen publiserte i 2013. Man kan stille seg flere spørsmål. Er dette relatert til Trump ?
    Er det relatert til at jihadistene taper terreng og må iscenesette et » angrep » ? Man VET da vel nå at IS-gjengen ikke skyr noen midler for å nå sine mål. Det ser man jo bare på terrorangrepene i Europa. Målet vil alltid hellige middelet.
    Er målet å få Trump på » andre tanker «, vil dette strategisk være en måte å gjøre det på. Jihadistene vet også at mange er regelrett dumme mennesker. Al Quaida har sitt » hovedkontor » vis a vis » The White Liars «….Helmets.
    Syriana Analysis writes:
    «Similar to 2013 chemical attack, the Western governments, and corporate mainstream media accusing the Syrian government of using chemical weapons, this time in Khan Shaykhun, in Idleb.
    This video discusses the disgusting and criminal usage of chemical weapons in Syria, indicating that it is not the Syrian government but the Islamist\terrorist groups behind the attacks.» : https://www.facebook.com/damascus.now/videos/1519919764719411/
    https://www.rt.com/…/383524-syria-idlib-chemical…/
    Det som publiseres i media nå kan filleristes og plukkes fra hverandre på faktafeil. Jeg vil anbefale journalister å lese om nervegasser/gifter. Her slukes det rått og ukritisk hva folk forteller uten å ta hensyn til hvordan de ulike nervegiftene påvirker mennesker og dyr.

    http://www.vg.no/nyheter/utenriks/syria/gassofferet-abed-om-vaapen-paastander-det-er-loegn/a/23969677/

    Opprørsgjengen / jihadistene ble med sine familier fraktet ut av Øst-Aleppo til Idlidprovisen.

 15. Her er det ugler i mosen! Men jeg lurer på hvorfor Assad er så passiv? Om han ikke er ansvarlig for dette, burde han se å komme med det han måtte sitte inne med av informasjon om hvem som virkelig står bak.

  • Du menar att det är Assad som ska bevisa sin oskuld istället för att det är hans motpart som ska bevisa att han är skyldig. Är det så det går till i norska domstolar? Knappast. Liknar snarare medeltida häxprocesser.

 16. Komisk at Pål og flere her fortsatt diskuterer hvorvidt Trump ble «snudd» eller ei. Dere later fortsatt til å tro at Trump er «i kamp med dypstaten». At han egentlig har gode intensjoner, men liksom blir manipulert til å videreføre en destruktiv og selvdestruktiv utenrikspolitikk.

  Trump ligger uten tvil an til å bli den verste amerikanske presidenten noensinne, for han er den lydigste marionetten Israel, militærindustrialistene og Goldman Sachs noen gang har klart å plassere i det hvite hus.

  Det eneste positive man kan si om USA er at landet taper alle krigene det starter, og denne trenden fortsetter naturligvis under den sionistiske krigshisseren Trump, som har trappet opp støtten både til IS, al Qaida og resten av de «moderate opprørerne» USA er så glade i.

 17. De i verden som er skikkelig gode på livet i Trump-Washington er de israelske avisene og bloggene av typen jewishinsider.com hvor hver eneste detalj blir observert. Der fortelles at Trump kontinuerlig rådfører seg med zionistisk neo-con grand old man,Kissinger,hele tida.
  Noen har forsøkt å koke ihop en eller annen motsigelse mellom neo-connene og Trump,noe som knapt er mulig etter falsk flagg gassmassakre.
  Så godt som alle media i USA og Israel har vedtatt at Assad personlig beordret gassangrepet – «direct order» som forsvarsminister Avigdor Lieberman hevder. Og alle krever nå at verdenssamfunnet går inn i Syriakrigen – «calls on world to intervene».
  Vår norske sjefs neocon,Hans Rustad,skriver på document 4 april:
  «Putin synes ikke å ha skrupler med at Assad bruker gass.»
  Ser vi hvordan norsk tv har fortalt denne saken kan vi slå fast at på dette øyeblikk har neocons og global zionisme vunnet denne infowars med 10-0 og faktisk er iferd med å feire at Assad-regimet allerede er knust.
  Det er knapt noen tung politiker i hele Vesten som har gått imot mediaproduktet,heller er det slik at de oppildner til mere krig i Syria.
  Den politiske makten vokser ut av munningen på en tv-skjerm.

  • Legg merke til at Pål fortsatt ikke har skrevet et vondt ord om Trump. Han har ikke engang nevnt at Trump har 7 av de verste Goldman Sachs-banksterne i kabinettet sitt, til tross for at Pål (før Trump-æraen) skrev opptil flere innlegg hvor han kritiserte GS på det groveste.

   Mye rasjonalisering og kognitiv dissonans hos Trump-fansen nå. Man ser det også hos Trond Andresen og absolutt alle i «alternativmediene», både her i Norge og internasjonalt.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.