Ex-UK Ambassador: Assad wasn’t behind the chemical attack

3

Former British Ambassador to Syria Peter Ford says those calling for intervention in Syria are likes «dogs returning to their own vomit». Peter Ford says he believes it is «highly unlikely» that Russia or the Assad regime was behind the attack in Idlib.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


3 KOMMENTARER

  1. vet ikke hva som er verst, at dem klarer å dure på med samme gamle kloakkpropagandaen dem alltid har gjort eller at folk faktisk tror på det og stilltiende godtar galskapen og stiller seg bak dem. Fy og fy !slem diktator, nå la oss bombe dem, tilbake til steinaldern. Gjør deg klar for flammene sammen med de andre lammene. Hadde jeg hatt den minste tvil om at verden er styrt av stjernepsykopater og morderiske rovdyr , ville den nok vært borte nå. Logikk og rasjonell tenkning er for pøssies la oss alle gå full retard som bubba gump , ja til atomkrig få morsommere barn?

  2. Selv ser jeg også muligheten for at Assad selv ikke stod bak angrepet, og er vel ganske sikker på at Russland ikke stod bak angrepet. Problemet for Assad er at han har blitt pålagt, og også imøtekommet og i følge han selv fjernet alle kjemiske våpen i sitt område. Derfor vil også situasjonen være, at dersom noen av hans offiserer eller andre innenfor hans ansvarsområde kke har efterfulgt Assads order/pålegg; vil Assad måtte bære ansvaret.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.