Driftstrøbbel – hilsen Italia

2

Ciao amici

Det er mye godt å si om Italia, men effektivitet og velfungerende infrastruktur står ikke på lista. Når et lite tordenvær slår ut nettlinken på La Rocca di Tolfa en lørdag ettermiddag, så blir ikke den fikset før en gang mandag formiddag. Dette har slått ut steigan.no i helga, dessverre, men vi kommer sterkere tilbake. Takk for tålmodigheten.

hilsen

Pål

 

KampanjeStøtt oss

2 KOMMENTARER

  1. Ja, er det så mye godt å si om Italia. Mafia og korrupsjon har lagt et lokk over landet i hundre år, men er nok på tilbaketog.

  2. Jeg bor nå midt i Oslo – plutselig en dag var nettforbindelsen borte, og det tok tre måneder å få den tilbake! Telenor strevde med å finne ut hva som var feil… Ellers ofte små ‘drypp’ av fravær – må ta pause og vente på at forbindelsen kommer tilbake. Den lever sitt eget, hemmelige liv.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.