Driftstrøbbel – hilsen Italia

0

Ciao amici

Det er mye godt å si om Italia, men effektivitet og velfungerende infrastruktur står ikke på lista. Når et lite tordenvær slår ut nettlinken på La Rocca di Tolfa en lørdag ettermiddag, så blir ikke den fikset før en gang mandag formiddag. Dette har slått ut steigan.no i helga, dessverre, men vi kommer sterkere tilbake. Takk for tålmodigheten.

hilsen

Pål

 

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelUSA går djupere inn i Syriakrigen
Neste artikkelKina og Russland vil gå utenom dollar ved hjelp av gull
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).