AUF-leder tilfreds med at Trump bombet Syria

44

AUF-leder Mani Hussaini vet ikke om Assads styrker gasset befolkningen, men syns det er bedre at USA bombet Assads flyvåpen, enn om de ikke hadde gjort det. Dette skriver ABC Nyheter. Nettavisa fortsetter:

Mani Hussaini, lederen for Arbeiderpartiets ungdomsorganisasjon AUF, uttrykte fortvilelse og frustrasjon over de fryktelige tilstandene i krigsherjede Syria, som hans familie selv er flyktet fra, og andre krigsområder, da han torsdag talte til Arbeiderpartiets landsmøte.

– Vi har i dag den største flyktningekrisa på 70 år. Vi har sett barn blitt gasset og massakrert. Følelsen av handlingslammelse må ikke få oss til å gi opp. Vi bør sende mer nødhjelp og legge press på stormaktene for å finne en løsning, sa han til landsmøtet. …

Men hva ønsker Mani Hussaini at Norge skal få stormaktene til å gjøre?

– Du sa at Norge bør presse på stormaktene for å få slutt på krigene. Hva syns du om USAs bombing av det syriske flyvåpenet etter gassangrepet det er snakk om?

– I prinsippet er jeg for at alle militære aksjoner skal ha et FN-vedtak bak seg. Men jeg forstår at USA velger å slå ned på bruk av kjemiske våpen mot en sivilbefolkning, sier AUF-lederen til ABC Nyheter.

– Det er ikke et enkelt svar. Vi hadde vært enda mer frustrert dersom Assads gassing av egen befolkning ikke hadde fått noen konsekvens, legger han til.

– Føler du deg overbevist om at det var Assads styrker som brukte gass?

– Det kan man aldri vite. Her ser vi elendighet, folk som blir utsatt for ekstremisme, terrorisme og uhyrligheter uten noen konsekvens, sier Hussaini.

AUF-lederen slutter seg dermed til partileder Jonas Gahr Støres og et nesten enstemmig norsk og vestlig politikerkorps, som syns det var riktig av Trump-regimet å bombe Assad-styrker – før det var brakt på det rene fakta om meldingene om gassangrep.

AUFs leder er altså tilhenger av USAs bombing av Syria, sjøl om den er i strid med FN-pakten og sjøl om det ikke finnes beviser for at Assad-regjeringa sto bak gassangrepet.

Da Donald Trump var blitt innsatt som president i USA gikk Mani Hussaini inn for at han skulle nektes adgang til Norge. Den konkrete grunnen var Trumps innreiseforbud, som Hussaini mente brøt med vestlige verdier. Det som skulle til for å få AUFs leder til å støtte Trumps handlinger var altså at han begynte å bombe andre land. Endelig kan de stå sammen om angivelige «vestlige verdier».

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


44 KOMMENTARER

 1. Logisk gullkorn: «Her ser vi elendighet, folk som blir utsatt for ekstremisme, terrorisme og uhyrligheter uten noen konsekvens» – derfor er konklusjonen åpenbar: man bomber ‘Assad’

 2. Denne Mani Hussaini er ikke den skarpeste kniven i skuffen, for å si det forsiktig. Et eksempel på at idioter potensielt kan være farlige, dersom de befinner seg i spesielle posisjoner. Kjenner ikke mye til denne fyren, men å offentlig uttale at han støtter bombing av slemme Assad sier jo sitt om hvor villfaren mange er.

 3. Hva AUFs leder mener om dette har mindre betydning. Det som bekymrer er at meningene deles av sentrale politikere som Erna, Siv og Jonas. Samt et samlet MSM med NRK og TV2 i spissen. I realiteten knesettes et meget tvilsomt prinsipp, der det er greit å bruke vold mot en annen stat basert på subjektive oppfatninger knyttet til statsoverhodet.

  Skulle man leve opp til dette prinsippet ville det være greit å bombe et betydelig antall land. Man kunne begynne i Saudi-Arabia og bombe seg nordover i gulfen. Deretter kunne man gå løs på flere afrikanske land. Iran og Pakistan er også kandidater. Kina kunne man bombe til de slapp grepet på Taiwan. Russland er ferdig demonisert for bombing. Hva med Hviterussland?

  Problemet er ikke å finne kandidater man ikke liker. Og bomber man den ene, er det ikke noen logisk grunn til å spare den andre.

  • «Hva AUFs leder mener om dette har mindre betydning.»

   Så det har ikke slått deg at en som er AUF-leder i dag, f.x. kan være statsråd om X antall år?

 4. Var det noe annet å forvente? De leser alle fra samme manuskript. Hvor langt skaldenne form forgalskap gå? Antagelig til det STOPPER av seg selv. Alle former for Ekstremisme slår over i motsatt retning. Det er en Naturlov som er langt sterkere enn alle temporære menneskapte diktater.

 5. Det er ingen feil på Mani Hussaini. Han gjør og sier det som er nødvendig for å gjøre karriere i Arbeiderpartiet. Da NATOs generealsekretær Jens Stoltenberg var leder i AUF var han i mot NATO. Spørsmålet er om hele AUF er enig med sin leder?
  Terje Enger

  • «Han gjør og sier det som er nødvendig for å gjøre karriere i Arbeiderpartiet.» Akkurat det jeg tenkt da jeg leste uttalelsen hans. Akkurat som H. Tajik – være et ekkokammer av APs elite. Problemet med slike er at de blir helt meningsløse (i ordets helt rette betydning) og kan da svært lett kjøpes, trues eller lures, fordi de totalt mangler intigritet og ryggrad. Men det er slike folk eliten ønsker skal være politikere, slike folk vi blir oppfordret til å stemme på…

 6. «AUF-leder tilfreds med at Trump bombet Syria»

  «[J]eg forstår at USA velger å slå ned på bruk av kjemiske våpen mot en sivilbefolkning, sier AUF-lederen
  (…) Vi hadde vært enda mer frustrert dersom Assads gassing av egen befolkning ikke hadde fått noen konsekvens,»

  Best å drepe noen for sikkerhets skyld, ja, i tilfelle de skulle ha gjort noe galt. Smart.

  Mann med gangsyn, den Hussain… Han har visst «å forstå USA» som Mani. #-]

  Oppskriften er enkel: Ta parti med de sterkeste mot dem «vi» ikke liker, Da blir ingenting overkill. Akaa. ryggpissing.

 7. I min tid som tillitsvalgt i AUF var vi sterke motstandere av den amerikanske krigen i Viet Nam og dermed av USA og NATO. USA ba om militær støtte fra Norge til sin imperialistiske krig i Viet Nam, men lederne i Arbeiderpartiet sa nei, det samme gjorde Høyres utenriksminister John Lyng. Den gang var Norge en mer anstendig stat og arbeiderbevegelsen hadde politisk aktive ungdommer som sto opp mot internasjonal urettferdighet og støtte til kampene for nasjonal frigjøring. Etter at Thorbjørn Jagland og Jens Stoltenberg overtok i AUF, har de blitt et samlingssted for unge mennesker med et sterke klatremusgene og ambisjoner om politisk karriere. I dag ledes Arbeiderpartiet av mangemillionær, erklært markedsliberalist og krigsforbryter Jonas Gahr Støre, som følger EU og USA i deres imperialistiske kriger i en rekke land. En del av dette bilde er Jens Stoltenberg som generalsekretær i terrororganisasjonen NATO. Han er utvilsomt et forbilde for dagens AUF-ungdom.

  Vi vet med stor sikkerhet at det ikke er den syriske regjeringen som bruker kjemiske våpen mot egen befolkning. Det eneste alternativet blir samlingen av terrorister, med militær og økonomisk støtte fra USA, EU-landene, Israel, Saudi Arabia og andre Gulfstater. En må søke informasjon utenfor NATO-senderen på Marienlyst og norske aviser. Det er en rekke nettsteder, ikke minst fra USA, som daglig informerer oss om hva som skjer. Det samme gjør steigan.no. Vi vet at krigen i Syria ikke er en borgerkrig, men et angrep for å knuse staten Syria og skape kaos og nye makthavere som innordner seg den nye verdensorden. Senere vil NATO-USA-EU gå løs på andre stater og Norge vil være med.

  Når alle partiene på Stortinget aksepterte at Norge deltok i terrorbombingen av Libya i 2011, har de allerede blod på sine hender og ser ingen grunn til ikke å fortsette sin støtte til USA, EU og NATO. I globaliseringens navn må alle stater forstå at de må følge den nye verdensorden, hvor det ikke er noe alternativ til markedsliberalismen og NATO-USA-EUs verdensdominans. Det er tydeligvis norsk arbeiderbevegelses mål i dag, å kjempe mot internasjonal solidaritet og sosialisme, hvor det måtte oppstå. Det er en naturlig sammenheng i forsvar av EØS-avtalen og EU og de imperialistiske krigene for kontroll med folk, ressurser og markeder.

  Landsmøte i Arbeiderpartiet eller LO-kongressen vil ikke gjøre noen annet enn å følge USA og EU i NATOs imperialistiske kriger til det beste for den såkalte vestlige verden. Det er en gal og kortsiktig politikk. De som mener de tilhører på den politiske venstresida må ta opp kampen mot NATO, USA og EU, for en bedre verden. Den politiske venstresida må være anti-imperialistisk og gå i spissen mot NATO og de kreftene i verdenssamfunnet som går til krig for storselskapene og de globale finansinstitusjonenes interesser. NATO og våre egne krigsforbrytere må stilles til ansvar for sine ugjerninger, i den internasjonale straffedomstolen i Haag. Det politiske partiet som tar et oppgjør med imperialismen, NATO og våre krigsforbrytere, vil få min stemme ved valget i september. La valget bli en folkereisning
  for internasjonal solidaritet og respekt for andre land og folk.

  • Fint innlegg. Jeg forstår av siste avsnitt at du har tenkt å avstå fra å stemme ved kommende stortingsvalg, og det er bra. Ingen bør stemme nå. For å snu opp-ned på et populært argument: Hvis du har stemt på noen, har du ikke lenger lov å klage.

   Også er det viktig ikke å glemme grunnverdiene midt i kampens hete. Altfor mange anti-USA-imperialisme-mennesker går i den samme fella, de begynner å idealisere andre despoter og diktatorspirer, bare fordi disse i likhet med dem selv/ oss står i opposisjon til eller blir banket opp av USA/ NATO. Det er vel for svarte ikke noe spesielt bra med hverken Putin, Assad eller Xi, f.eks. De får bare så altfor lett parti i kampen om å fremstå som sindige og anstendige statsmenn fordi USA er enda verre pga. sin faktiske styrke. For min del kan de ta seg en bolle hele bunten, jeg liker ikke slike mennesker, og vil ikke ha dem til å styre over oss. Et gammelt jungelord sier at folk har det best når det er de uvillige som styrer. Selv om det skulle være umulig å få til, kan jeg nok aldri fire på det prinsippet.

   • Jeg vil anbefale alle antiimperialister å stemme Rødt ved stortingsvalget. Rødt kommer aldri til å stemme for norsk krigføring i utlandet eller bevilgninger til dette. I motsetning til SV bytter ikke Rødt politikk mot statsrådsposter.

    • Det er jo beundringsverdig, og vil føre til nøyaktig null statsrådsposter. Politikken er nok fastlagt annensteds, og de som vil bekle rollene lokalt får bare pugge manus. Klarer man ikke det, har man ikke noe på scenen å gjøre. 😉

     Jeg skulle stemt på Rødt dersom de ikke hverken

     A) fremdeles hang fast i gamle kommunistidealer, noe jeg anser som et autoritært styresett med noen essensielle mangler i sin forståelse av mennesket/ individet, eller

     B) før hvert valg kommer opp med noen kandidater jeg overhodet ikke klarer å ta alvorlig. Toppen i nyere tid var under partilederutspørringen i 2009, da ble Torstein Dahle svar skyldig når det ble lest høyt fra Rødts program om hvordan Rødt nærmest gikk inn for stalinististmetoder for å komme den all den amerikanske musikken som overflommet våre sarte ører til livs, og få den erstattet med oppbyggelig, proletarvennlig og politisk korrekt musikk i eteren. Dahle kjente ikke engang til dette punktet i sitt eget partis program, men hos meg gikk det kaldt nedover ryggen. Det er så mye man kunne sagt om dette, men det får være. Jeg tror de fleste synes det taler for seg selv.

     Dessuten er det mye annet ved Rødts politikk og profil i dag jeg ikke støtter, selv om jeg bifaller akkurat den påståtte anti-imperialismen. I min lille kommune her på sørlandet gjorde Rødt et brakvalg for to år siden, det var beste resultat på landsbasis, og min stemme var vel forsåvidt med i den urnen, av rent taktiske grunner. Men de har nå i stor grad vist seg å ville drive mer med symbolpolitikk og imagepleie enn med å forholde seg til realiteter, så det kunne nesten vært hipp som happ om det var H/ FrP-koallisjonen som vant igjen.

   • Herlig kommentar. Sokrates sier i «Staten» av Platon, at de som ikke er villig til å styre burde tvinges til å gjøre det. Hva er vel vitsen med å «styre» fremmede mennesker, når disse ikke engang kan «styre» seg selv. politisk «VALG» er en illusjon, som mange klamrer seg fast til, men stadig flere skjønner at det ikke har noen hensikt å har sluttet å «velge» mellom pest eller kolera, og har mer enn nok med sine egne liv, og for å få det til å fungere best mulig i et lokalt miljø, klima og kultur som man selv har valgt.

    Jeg mottok en video i dag fra XX2 Report Spotlight – et interview med BIX WEIR. De fleste mennesker er for fokusert på små detaljer, og ser ikke det store bildet – at alt henger sammen i vår verden. Vi har ikke lenger et «Marked» siden 70-tallet er alt computer-styrt og manipulert. Vi mennesker er ikke computere, men vi er blitt så til de grader manipulert av de FÅ som har satt opp dette systemet, og det blir verre og verre for hver dag som går. ALT er avhengig av et tastetrykk på en mus.

    Bix Weir, sier: When the Economic System is brought down – a 3rd of Congress will go to Jail.

    I dette systemet er det GODE og KRIMINELLE krefter. De kriminelle kreftene har øket et peak point, hvor det er meget vanskelig å opprettholde det Økonomisk / Politiske Systemet. Donald Trump er SYMBOLET på De Nye kreftene. Han kan alt om kollaps i økonomi, og hvordan bygge opp igjen. Det nytter ikke å forandre på noe som er der allerede, det må FJERNES, FØR noe Nytt kan oppstå.

    Jeg tro det er nøyaktig det samme som skjer i Tyrkia. Alle de gamle kreftene blir fjernet: Politikere, Byråkrater, Advokater, Forskere, Lærere, hele Utdannings-systemet som ikke har opplært de unge til SELVSTENDIG TENKNING, men til TJENERE og SLAVER av en Kriminell Stat. Tusener som har tilhørt det Gamle Systemet, vil gjøre alt for å forhindre at NOE NYTT KOMMER. Likevel kommer dette til å skje globalt, med enorm motstand fra alle de som har sittet med makten til å styre og manipulere andre mennesker. Selvsagt er de meget redde: I Tyskland går de akademiske elitene i protest på gatene i ren angst for hva som skjer i Tyrkia, USA og i EUROPA.

    Men INTET MENNESKESKAPT SYSTEM VARER EVIG. Vi kan forberede oss på å måtte ta bedre vare på oss selv og våre kjære, for ingen stat eller Institusjoner vil gjøre det. «The Nanny-State» og «Velferds-Staten» vil forsvinne, og antagelig vil millioner dø på grunn av sult og sykdom, når hele BANK-SYSTEMET, som er bygget på DERIVATER, og kun holdes oppe ved hjelp av derivater – Elektroniske mengder av papirer som IKKE Eksisterer som VERDIER – bortsett i fra disse computere som kriminelle kontrollerer. Den Tidligere Tyske president, Köhler, som tidligere var leder av IMF, gikk av som Tysk President FRIVILLIG, (egentlig helt uhørt). Han sa i et intervju på Tysk TV, etterat nesten alle allerede sov: «Dette er et KRIMINELT SYSTEM. Han visste det, FRA innsiden og valgte å forsvinne før uværet bryter løs…men det går i langdrag…burde ha kollapset allerede i 2008 – men holdes kunstig i live med «kunstig Intelligens». De er de færreste som mottar president-pensjon, pluss sjåfør, sekretær, kontor og ellers alles betalt av skatte-penger. De fleste som åpner munnen har i lang tid blitt forfulgt og fått sine liv ruinert, dersom de ikke har blitt myrdet eller utsatt for «ulykker» – ikke kun Østen, eller i Russland men i VESTEN, i USA og EUROPA:

    Det finnes mange GODE krefter der ute…selv om det kan se ut som noe helt annet. Sannheten at ethvert voksent menneske har et ANSVAR for sitt EGET LIV og HELSE. Vi har heller ikke ansvar for «GJØKUNGER» som foreldrene plasserer i andres reder for å slippe det store ansvaret det er å oppdra barn. Nå tas barna hånd om av «profesjonelle» allerede fra 1 års-alderen, akkurat som i det tidligere DDR. STASI – Overvåkings-stat, som var forløperen til De Nordiske landenes politiske utvikling. (Deutsche Demokratische Republik) vår tid Dette «ansvaret» er blitt overført til statlige forståsegpåere og eksperter – sannheten er at INDIVIDET (som har forsvunnet i denne form for Masse) er den eneste EKSPERT på EGET LIV. Det går an å KJENNE SEG SELV, men ikke Andre og Fremmede menneskers – ofte skjulte hensikter og motiver.

    Denne verden er kompleksitet, akkurat som mennesket – men det eksisterer fremdeles EVIGE NATURLOVER, som ikke kan manipuleres bort, uansett hvor mye makt et menneske eller et system har.

    https://www.youtube.com/watch?v=5tm1_IvYyts&index=3&list=PLkAVwIupiazmXsN-mXJxxSsTtHq_iXDTa

  • Det tener ikke kampen for fred å stemple sine motstanderer med merkelapper som treffer så langt utafor målet at de blir gjennomskua av enhver idiot. Støre er ingen «markedsliberalist», sjølv om han ønsker et visst spillerom for makedskreftene innafor et system der staten spiller ei aktiv rolle som tilrettelegger av sosial velferd. Dette er ikke den samme markedsliberalistiske politikken som alliansen Høgre-Fr.P. står for. Støre er heller ingen «krigsforbryter». Han her heile tida kritisert militære aksjoner som, under dekke av å være «humanitære», har ført til tap av uskyldige menneskeliv. Det gjorde han òg under Libya-aksjonen i 2011. At denne NATO-aksjonen gikk ut over det humanitære mandatet FN hadde gitt, skyldtes et vedtak NATO’s utenriksministrer gjorde på et møte i Berlin sommeren 2011, der de gikk inn for regimeskifte, i strid med FN’s mandat.

   • Haha, helt utrolig at du bruker krefter på å forsvare folk fra det skiktet der! Støre! Jeg dævver. Jeg innrømmer glatt at min egen generelle politikerforakt nå ligger på 11 på en skala fra 1-10, og at jeg derfor kanskje ville vært en av de siste til å oppdage det dersom noen faktisk i senere tid hadde lobotomert Støre til en anstendig politiker, men det må da kunne gå an å i det minste forestille seg noe bedre enn Støre? Jeg synes jo det utrolige er at en eneste av de nåværende sk. toppolitikerne i Norge, og det gjelder alle partier, en eneste av dem som har mer enn fire års fartstid i rikspolitikken eller har sittet mer enn én dag på stortinget, i det hele tatt anses som valgbare en gang til. Det skulle ikke være mulig å relansere Støre som statsministerkandidat for AP i 2017. De er brukt opp, hele bunten. At vi får servert de samme kandidatene, må legge den samme dumme kabalen med den samme preparerte kortstokken nok en gang er enten årtusenets fornærmelse eller lønn som fortjent, litt ettersom dagsformen påvirker konklusjonen.

    • Helt klart at Støre er liberalist og proimperialist. Han er ingen sosialdemokrat i klassisk forstand. Han er for Eøs og Eu og Usas kriger overalt i verden. Til og med Trump ble tatt inn i varmen når han begynte å bombe.

     Forskjellen mellom Støre og Solberg går mer på tempo enn innhold. I alle store saker står de sammen.

     • Det gjør de.

      Gi meg en politiker som jeg kan se jobber for å overflødiggjøre seg selv, gjøre alt for at folk skal få lyst til å engasjere seg SELV og ta ansvar selv lokalt, at de begynner å leve SINE liv og organisere seg frivillig til felles nytte og hygge, slik at en egen samfunnsgruppe som bare driver med politikk og gjør karriere på sånt endelig bare blir et grøss av et gammelt minne en dag.

      Eller i det minste en som sier rett ut at mennesket, særlig folk flest, ikke tåler særlig mye frihet, og at han/ hun har tenkt å fortsette å sørge for at vi ikke har det.

      At man later som det ene og jobber for det andre er jeg mer enn lei av.

      People have only as much liberty as they have the intelligence to want and the courage to take.
      -Emma Goldman

      NO GODS – NO MASTERS

     • Jeg går ut fra at ingen her, av litt ulike årsaker, gidder å prøve å argumentere mot at politikk i stor grad innbefatter bruk av tvang. Spørsmålet blir gjerne om det er legitimt og nødvendig, og hvordan dette skal ordnes i praksis. Svaret er visst alltid at det er nødvendig, og fra et proletært ståsted fordi det skal beskytte mot overgrep og urimeligheter fra sterke og smarte kapitaleiere/ arbeidsgivere/ slavedrivere. Også litt mot simplere tyver og pakk, kanskje. Husk da bare at institusjonene faktisk er på kapitalens side, og når de er det er det vanlig for anarkister å mene at de må bort. Sånn er’e bare.

     • Kiøsterud kan være veldig bra til tider. Jeg har selv anbefalt den der et par ganger.

      Følgende er i mine øyne enda bedre, og ikke minst lengre og langt dypere og mer omfattende, men berører i høy grad samme problematikk. Hva er et menneske? Hva er det å sanse, å ha en bevissthet? Hva er biologiske imperativ, og hva er vilje? Er den fri? Hva kan et menneske egentlig «vite»? Og hvordan kan vi best leve?

      J.M. Greer om Arthur Schopenhauers og sin egen tenkning i suverén artikkelserie i fem deler:

      1 The World as Representation
      2 The World as Will
      3 A Muddle of Mind And Matter
      4 The Magic Lantern Show
      5 How Should We Then Live?

      Første artikkel begynner her:

      https://thearchdruidreport.blogspot.no/2017/02/the-world-as-representation.html

      Pensum.

      Kiøsteruds artikkel er en ypperlig avrunding etter Greer’s utlegning av Schopenhauer.

     • Et lite tillegg ang. Greers artikkelserie:

      Jeg leser en del. Denne serien er blant det beste jeg har lest som ikke er innbundet mellom to permer på aldri så lenge. Jeg understreker dette fordi jeg vil fryktelig gjerne at dere faktisk tar dere tid til å lese den. Folk med idéhistorie i ryggsekken kan ta frem Schopenhauer i original og ta en repetisjonsøvelse der først, men mye av poenget ligger hos Greer selv.

      Advarsel:
      Dette er selvfølgelig mer eller mindre komplett upolitisk materie, og derfor kanskje å anse som demoraliserende for kampånden hos de brave socialister nå i oppkjøringen til nok en klovneforestilling i den politiske manesjen (valgkampen). Men du verden hvor meget mer givende og interessant det er enn den begredelig gørra kalt politikk. Og skal man mene eller bedrive politikk, kan det være greit å ha en noenlunde relevant forståelse av menneskets faktiske væren, behov, muligheter og begrensninger i bånn.

      For dem med religiøse anfektelser kan det også fristes med at Greers univers åpner for muligheten av en overordnet, universell vilje bak alt. Hva mer kan folk ønske seg? 🙂

    • Ja, Greer er til tider en ganske god skribent, men jeg har ikke giddet å lese akkurat hans nyeste artikkelserie. Jeg foretrekker ham når han skriver om krig og fred og politikk og sånt. Han hadde også for en stund tilbake et veldig godt innlegg som handlet om forskjellen på amerikansk og russisk militærteknologi. (Det hadde dog som premiss at det ikke finnes hemmeligholdt teknologi. Greer vet naturligvis bedre, men han pusher jo narrativet om at vi langsomt beveger oss tilbake til en mer primitiv tid. Målgruppen hans er peak oilere, og sånne folk nekter jo å tro på mer avansert tech enn hva de selv kan få kjøpt på Elkjøp.)

     Men nå tar altså toppfrimureren og okkultisten Greer seg en laaang ferie fra bloggingen, av uspesifiserte grunner. Mon tro hva han driver med for tiden? Høygradsfrimurere har det vel travelt nå om dagen, kan jeg tenke meg.

     • Dvs: De har det travelt med å få installert «anti establishment»-folk som (((Le Pen))) inn i diverse presidentpalasser rundt omkring, sånn at den gamle verdensordenen kan demonteres i tide til innføringen av NWO, rundt starten av 2024.

     • Jeg likte denne serien nettopp fordi den går så mye eksistensielt dypere og mindre spesifikt politisk/ økonomisk til verks, og det fine er at det er ikke her er snakk om meninger, men om fakta som gir grunnlag for en mer relevant synsmåte på selve eksistensen og bevisstheten. Det kan leses som en forlengelse og popularisert versjon av et mer rent okkult perspektiv, noe jeg vet han opererer med, eller det kan leses med akademias noe mindre avanserte brilleglass. Og ved sin svært lettfattelige og pedagogiske fremstilling, kan det også leses av «nybegynnere» som en fin intro til et stort univers av tenkning omkring mennesket og dets vilkår.

      Greer og jeg skiller lag omtrent der det okkulte begynner å overta for det intellektuelle, men det gjør ikke Greer’s perspektiver mindre interessante å trenge inn i. Dessuten er det okkulte ofte «ikke så okkult» som man kan tro, altså, det lar seg forklare med ganske prosaiske vendinger dersom man ikke ønsker å beholde et visst tåkeslør, men det ligger litt i sakens natur at man gjerne gjør det.

      At han er høytstående frimurer og nå tar seg en «pause» fra bloggingen er selvfølgelig verdt å ha i mente. Jeg vet ikke hvor mange runder jeg har gått med meg selv på akkurat det punktet før jeg begynte å anbefale andre å lese ham, men det er blitt noen. Hva er motivene til en slik figur? I hvor stor grad er hans essay og analyser uttrykk for/ del av en agenda? Hva er i så fall denne agendaen? Eller er han en utemmet fritenker midt i det hele, som kanskje faller sine med-frimurere tungt for brystet av og til med sin manglende frimurerkonformitet? Osv, osv. Jeg vet ikke helt sikkert, og det gjør neppe mange andre her heller. Men jeg tror ikke det er farlig å lese ham, derimot mener jeg at nettopp frimureriet hans gjør ham enda mer interessant så lenge man leser kritisk og ikke glemmer å beholde et visst tvisyn i prosessen.

    • Vi mer normale mennesker har sluttet å «VELGE» Politikere. Det er ingen forskjell. Man må lære å velge SEG SELV, til å styre eget LIV. Det er for verdifullt til å kaste det bort til andre, som har helt andre hensikter enn å «Tjene Deg» – eller andre mennesker. Walther Russel: » Two Things there are not in my Universe, There IS BUT ME. Man kan også lese eller lytte til Manley P.Hall – som ble opptatt som 33 grad Mansonary – UTEN Å HA GÅTT GRADENE.

     Vi er blitt hjernevasket av hele den moderne, selvoppnevnte eliten, gjerne i HVITE FRAKKER, at vår EGO bør utryddes. Å være «SOSIAL» er hele hensikten – og en garanti for å bli totalt UTNYTTET. Uten et velfungerende EGO, har man ingen Selv-tillit, ingen skapende evner, ingen gjennomslags-kraft – som ethvert menneske trenger for å være i God Helse, Mentalt og Åndelig. Ordet ÅND er blitt utryddet – erstattet med PUST, Slutt å puste, eller pust bare litt…helst liten INN ig MYE UT..og vi går på halv og kvart maskin. Null POWER, Vi blir TRENGENDE og HJELPELØSE – det er slik denne «eliten» ser på ANDRE enn SEG SELV. Tar vi vår egen ÅND tilbake, og SPIRIT står over all MATERIE – så blir livet som det skal være: ET Himmelrike på Jord.

     PS. Det hjelper å bli skikkelig forbannet. Det er jo heller ikke lov i dag, da er man u-dannet. De gamle som overlevde konsentrasjonsleirene, forteller enda at de overlevde fordi de var rasende – og hadde all grunn til det. DS.

     • Et skikkelig raseri kan være veldig forløsende og sunt og nødvendig, Laila. Tenk så på det faktum at det nå i flere tiår har vært arrangert kurs rundt om i den vestlige verden for å la mennesker gjenfinne den tapte kontakten med sine egne følelser, og spesielt da de tabubelagte følesene som f.eks. sinne. Kurs for å bli sinna! I en verden med så mye latent sinnemat som den vi lever i. 😀

      Gjør deg selv fri

      fra tankens tyranni!

      Undergrav systemet!

      Lev Ⓐnarki!

      Ha en fin dag, alle sammen!

  • Tiltredes. – Sånt trengs sagt høyt og tydelig.

   «Etter at Thorbjørn Jagland og Jens Stoltenberg overtok i AUF, har de blitt et samlingssted for unge mennesker med et sterke klatremusgener og ambisjoner om politisk karriere. I dag ledes Arbeiderpartiet av mangemillionær, erklært markedsliberalist og krigsforbryter Jonas Gahr Støre». – Effektiv oppsummering, dessverre. :-]

 8. Arbeiderpartiets leder Jonas Gahr Støre er en aktiv forsvarer av EØS-avtalen og EU som politisk prosjekt. I EUs fordekte grunnlov, Lisboa-traktaten, er det slått fast at EU bygger på markedsliberalisme. Det vil si at andre politiske retninger er forbudt og i strid med EUs føderale grunnlov. Vi ser at sosialdemokratiske partier i EU-statene og i EU-parlamentet forvitrer, naturlig nok fordi de ikke lengre er sosialdemokratier, men markedsliberalister i henhold til EUs grunnlov. En undersøkelse i fjor fastslo at de to store blokkene, såkalte sosialister/sosialdemokrater og konservative/liberalister, var enig i nittisyv prosent av alle saker som kommisjonen satte på EUs dagsorden. I Norge er det hundre prosent enighet mellom Jonas Gahr Støres Arbeiderparti og Høyre/Fremskrittspartiet. Det gjelder godkjennelse av mer enn tolv tusen rettsakter og dommer fra EU, hovedsakelig på grunn av EØS-avtalen.

  Det er ingen tvil om at Jonas Gahr Støre er en solid støttespiller for markedsliberalistisk politikk også i Norge. Han bortforklarer at EØS-avtalen og årevis tilpasningen til EUs markedsliberalisme, er hovedårsaken til sosialdumping, det økende kriminelle arbeidslivet, angrepene på våre pensjoner og andre velferdsordninger. Omlag sytti prosent av alle saker på dagsorden i norske kommuner og fylkekommuner er styrt av EUs markedsliberalistiske politikk. Det norske folk har to ganger sagt nei til EU, men Arbeiderpartiet viser total forakt for folkeviljen. Jonas Gahr Støre er talsmann for de uakseptable angrepene på folkestyre og den norske velferdsstaten. Jonas Gahr Støre er markedsliberalist, på samme måte som Gro Harlem Brundtland, Thorbjørn Jagland og Jens Stoltenberg. Arbeiderpartiet er ikke et troverdig alternativ for de fagorganiserte, som har en annen politisk agenda enn mangemillionæren Jonas Gahr Støre.

  Jonas Gahr Støre var utenriksminister når Norge vedtok påtelefon å delta i NATOs terrorbombing av velferdsstaten Libya. De hadde velferdsordninger som overgikk de norske og om lag førti tusen gratis studenter fra andre afrikanske land. Libya støttet frigjøringsbevegelser og var det første landet Nelson Mandela besøkte for å takke for solid støtte, etter at han slapp ut fra Robben Island. Etter det ublodige statskuppet i 1969, hvor en gruppe unge offiserer tok makta, ble USAs militærbase med bordeller og alkoholservering, kastet ut fra Libya. Slik gjør man ikke mot USA og deres NATO-allierte.

  Ingen har oversiktet på hvor mange ganger CIA har forsøkt å ta livet av Gaddafi, noen som lett fører til at statslederen får problemer med omgivelsene. En må gjerne henvise til FN-vedtak, men det forhindrer ikke at Norge deltok i NATOs terrorbombing av Libya og drepte tusenvis av uskyldige mennesker og la alt til rette for at USA og Saudi Arabia finansierte terrorister myrdet Gaddafi og gjennomført dagens terrorregime. Når våre politiske ledere med overlegg deltar i terrorbombing, dreper tusenvis av uskyldige mennesker, som aldri har vært eller ville bli en trussel mot vårt land, – da er det flere gode grunner for å betegne disse politiske lederne for krigsforbrytere.

  Nå vet vi at Den internasjonale krigsforbryterdomstolen helst vil dømme folk med svart hud fra Afrika eller sosialister fra Jugoslavia, men det er en skam for Norge at våre politiske ledere ikke står til ansvar for sine ugjerninger. Jeg har personlige venner i fagbevegelsen i Libya, som har mistet familiemedlemmer, inkludert barn, så det er en sak jeg tenker på hver dag. Andre får mene hva de vil, for meg er Jens Stoltenberg og Jonas Gahr Støre med flere krigsforbrytere som ikke har stått til ansvar for sine ugjerninger.

 9. Jeg for min del vurderer å stemme på Norges kommunistiske parti. Ikke for at partiet har så stor appell og logisk sammenheng i politikken, partiet støtter blant annet regimet i Nord-Korea, men rett og slett for å gi de andre partiene fingern. Dersom NKP fikk noen tusen stemmer ville det blitt en synlig protest.

 10. Så kan vi ikke håpe at ungdommen skjønner og går for en andre virkemidler enn bombing og destruksjon… Fred….hvor skal dette ende.

  • Laila, jeg leser deg alltid humrende, og noen ganger med bekreftende nikk. Men jeg tror de som har aller størst interesse av å bevare det bestående er veldig fornøyd med at folk som er så grunnleggende kritisk til alle vedtatte sannheter som deg, velger å forholde seg til størrelser som «Jesus» som en alliert. Da vet de at de ikke har noe å frykte fra den kanten foreløpig. Jeg skjønner jo at den diskusjonen er døfødt, men det er nå engang det jeg mener om den saken.

 11. Trump bombet den viktigste militære basen hvorfra den syriske hærens kamper mot IS blir ledet . Det var ikke kjemiske våpen der, det visste Trump. Bombingen av denne militære flyplassen er del av en større operasjon i området fra USA og allierte. USA har bombet alle bruene over Eufrat, drept over 100 syriske soldater i en militær base i samme området. Bomber sivile og lar tonnevis av våpen komme inn i Syria til terrorgrupper. Jeg har nettopp kommet tilbake fra Syria hvor jeg har snakket med mange om dette angrepet. …»Dersom president Assad ville bruke kjemiske våpen, hvilket de ikke har, kunne han jo bruke det i områder hvor bare terrorister befinner seg- som i Palmyra…At en syrer i Norge og leder av et ungdomsparti, støtter Trumps bombing av landet hans og av den syriske hæren som kjemper mot terrorgrupper, er støtte til terrorgrupper i Syria. Vi vet at moderpartiet AP gjør det, så det er kanskje AP som burde redegjøre for denne støtten. Vi var i Homs og overvar det mest bisarre scenen for forsoningspolitikken Syria må føre for å beskytte sivile. Vi sto ringside og så på at terrorister med familier ble geleidet inn i busser med beskyttelse av tungt bevæpnede syriske og russiske soldater og Syrias Røde Halvmåne for så å bli busset til Idlib og Tyrkia. Terroristene fikk ha med seg ‘lettere’ våpen til Idlib. Vi vet og det vet terroristene at de skal fortsette med det de er best på- å drepe sivile og syriske soldater. Der stod altså soldater som visste at disse ville fortsette å drepe og at det er disse Russland og Syria kjemper mot. Den eneste grunnen til denne politikken er å beskytte sivile i områder terrorgrupper har beleiret. Massakren på bussene er et bevis på råskapen til disse Hussanistøttede terroristene utfører

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.