Aleppo Renaissance

3

Tidenes tjuveri: Tusenvis av fabrikker i Aleppo, Syrias største industriby, ble demontert, stjålet og fraktet til Tyrkia. En million arbeidsplasser forsvant. Dokumentar av den britiske journalisten Tom Duggan.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


3 KOMMENTARER

  1. Om bare halvparten av dette er reine fakta, er det så grotesk at jeg ikke har ord. Så systematisk, så uhindret av protester fra resten av verden. Hva er det med Tyrkia???? Og hvordan kan det gå an at resten av verden ikke bare gir blaffen, men aktivt går inn for å ødelegge resten av Syria?

  2. Grotesk er et mildt ord. Men den vestlige presses dekning av krigen og dens årsaker, er grotesk. Det er en fallitterklæring av uovergått størrelse. Med Erdogan som diktator har Muslimbrødrene vunnet sin størst seier til nå. De er i full fart med å etablere det etterlengtede kalifatet, godt hjulpet på vei av politisk korrekt, vestlig politikk. Krigen i Libya var en skandale, dette er en megaskandale. De få kritiske røster mot galskapen er fullstendig utdefinert, og slik går no dagan i den politisk korrekte steinrøysa her i nord med null utsikter til en politisk organisering som kan gå mot faenskapen.

  3. Etter kuppet i NATO landet Tyrkia søker tyrkisk militære og diplomater asyl, og har fått det her i Norge?

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.