Ukrainsk forsvarspolitiker skjøt medtrafikant etter blinklys-krangel

0

Lederen for sikkerhets- og forsvarskomitéen i det ukrainske parlamentet, Sergey Pashinsky, ble rasende da en bil la seg ut foran ham uten å bruke blinklys. Dette skriver ABC Nyheter.

Nettavisa skriver videre:

En latterlig krangel på veien førte til at forsvarspolitikeren Sergey Pashinsky trakk pistol og skjøt en mann i foten, går det fram av artikler i ukrainsk, tysk og østerriksk presse på nyåret.

Saken var at en bilist som skulle kjøre forbi et vogntog, la seg ut foran Pashinsky, som sammen med sin kone kom kjørende i sin Mercedes, uten å bruke blinklys.

Pashinsky kjørte deretter opp på siden av den andre bilen, kona hans rullet ned vinduet og ropte ut misnøyen med at sjåføren i den andre bilen ikke blinket ut.

Pashinsky-paret fikk et resolutt svar, ifølge referatet i blant annet n-tv.

Den navngitte sjåføren oppfordret Pashinsky til å komme ut av bilen og gjøre opp saken mann til mann, fortalte sjåføren fra sykesenga i ettertid.

Forsvarspolitikeren lot seg ikke be to ganger. I slagsmålet som oppsto, tok den andre sjåføren fram en flaske til bruk som slagvåpen.

Da trakk Pashinsky pistol. Han skjøt først et varselskudd. Da det ikke hjalp, endte det med at han skjøt motstanderen i foten.

Den samme Pashinsky opptrådte på Maidan i 2014 med en kalashnikov. Han var også en av dem som fraktet skytevåpen til Maidan.

 

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.