CNN’s interview with Tulsi Gabbard on Syria

6

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


6 KOMMENTARER

  1. CNN er overhodet ikke troverdig og pålitelig som nyhetsformidler, men det skulle jammen tatt seg ut om de hadde nektet å intervjue Tulsi Gabbard om hennes besøk i Syria. Det eneste de kunne gjøre for å forsvare sine tidligere rapporteringer fra Syria var å stille Gabbard kritiske spørsmål og stille spørsmålstegn ved det ho hadde erfart i Syria.

  2. Imponerende – det var en fryd å se at intervjueren ble lengre og lengre i ansiktet for hver gang hun rolig og kontrollert gikk tvert imot det han hadde ønsket hun skulle si! Og så på CNN…………

  3. Det er USA som er hovedarkitekten bak krigen i Syria, støttet av Saudi, Israel, Quatar og Tyrkia. De skapte først Al-Qaida, så ISIS sammen med bla Israel. Dette er globalistenes eller Zionistenes verk, Clinton, Soros, Obama osv. Trump har ingen ting med denne krigsforbrytelsen å gjøre. Assad hadde ikke noe med gassangrepet å gjøre, det var bare en falsk flagg hendelse iscenesatt for å gi de en krigsunnskyldning. Håpet får være at Trump nå avslutter denne krigsforbrytelsen og lar Syrere være i fred, og mange andre land med Syria. Krigshissingen med Kina og Russland må bør de også avslutte. Spørsmålet er om han er sterk nok til å stå imot. Det vil være vanskelig å innrømme krigsforbrytelser på vegne av USA, erstatningsansvaret vil være enormt. CNN kan man ikke stole på, men det er det ikke mange amerikanere som gjør særlig lenger heller, men når vil resten av verden følge etter. I denne saken trodde de at siden de hadde med en demokratisk guvernør, så ville de få den vinklingen de ønsket, men der tok de feil. Sannsynligvis vil Ola Nordmann heller dra nisselua enda lenger ned enn å se vonde realiteter i øynene og innse at man har blitt lurt trill rundt og fortsatt blir det hver dag av de store mediakanalene. Nettopp derfor er nettsted som dette og flere andre så utrolig viktig fordi de tilbyr det noen vil stemple som «alternative» fakta, men som egentlig er fakta, realiteter som ikke passer inn i mainstream manipulert media.

    • Takk for en fin artikkel. Vi er så til de grader manipulert av propaganda og hjernevask, så det er desto viktigere at det finnes medier som hos Pål Steigan, hvor mange forskjellige kan komme med bidrag til en dypere forståelse av oss selv og verden. Vi mennesker er som Enkel-individer uendelig mye mer enn Ideologi og dogmer, det hevdes jo at vi kun anvender 2 % av vårt egentlige potensiale og antagelig er det sant, mens det er en liten gruppe i verden som gjør alt de kan for at det skal fortsette i samme spor. – Vi er på forskjellige Bevissthets-stadier og grader av Utvikling og Årvåkenhet angående hva slags samfunn og verden vi lever i. Vi kan ikke forandre andre mennesker MENINGER: «The Mind can ony sees its own Point of View.» Blir vi så ensidige og ensporede er vi BLINDE for alt annet enn Parti-politsk «korrekthet» mer korrekt: Ensidighet; og er med på å ruinere vår helse, intelligens, økonomi, kultur og Sjeleliv. Heldigvis er det stadig flere mennesker som VÅKNER OPP, men jeg er redd massene forblir på samme nivå, men det er DERES Eget VALG.

      https://www.youtube.com/watch?v=NWizLUmJug4

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.