Abonnenter på steigan.no

7

En fast leser gjorde meg oppmerksom på hva tallet på abonnenter på steigan.no hadde vært ved de to foregående årsskiftene. Ved utløpet av 2014 var det 230, ved utløpet av 2015 var det 660, og altså ved utløpet av 2016 var det 2026. De to siste årene har det altså vært en vekst på 187% og 207%.

2. januar 2017 kl. 15.22 er tallet 2045.

Og det er lett å abonnere!

 

PS: Som det går fram av mitt svar på kommentaren nedenfor: Tallet på lesere er veldig mye høyere enn tallet på abonnenter. De mest leste artiklene er lest av 50.000 – 60.000 lesere, mens en helt vanlig artikkel gjerne leses av 5000 folk. I tillegg kommer lesere på andre plattformer og andre språk.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


7 KOMMENTARER

  1. Antall lesere er vesentlig høyere enn antall abonnenter, idet mange mottar og leser artikler fra Steigan.no via Facebook-lenker og andre henvisninger til Steigan.no uten å være abonnenter.

  2. Ja, det har du helt rett i. Enkelte artikler har hatt mellom 30.000 og 50.000 lesere bare med utgangspunkt i steigan.no. I tillegg kommer lesere som henter dem fra andre nettsteder. En helt vanlig artikkel leses av omtrent 5000 folk.

  3. I tillegg til de som Dagfinn Farstad nevner så er det andre igjen som får nyhetene per RSS og derfor ikke abonnerer på bloggen via e-post. Jeg har fulgt bloggen i et par år nå på den måten og har kanskje ikke blitt telt med?

  4. Gratulerer!

    Det ser ut som de amatørmessige angrepene i KK og VG i løpet av fjoråret snarere kan ha bidratt til å promotere bloggen.

  5. I følge markedspsykologi skal det 17 positive erfaringer til som motvekt for å oppveie en negativ erfaring. Steigan.no avslører til stadighet at hovedstrøms medier formidler desinformasjon i form av utelatelser av viktige fakta og løgner. Alle akkumulerte, negative erfaringer skaper gjentatt kognitiv dissonans i møte med de dokumenterende artiklene i Steigan.no. Mange av leserne av Steigan.no forteller om dette til omgangskretsen sin. Således skaper Steigan.no et betydelig større «multiplum» av tillitssvekking av hovedstrøms medier enn det antallet lesere av Steigan.no alene skulle tilsi.

  6. Mulig det er viktig med høye tall på epost-baserte abonnenter/ lesere, men det er med respekt å melde en ganske avlegs måte å følge en gitt nyhetskanal på, så ikke regn med at tallene er representative for virkeligheten. Det er selvfølgelig mange, mange fler faste primærlesere enn dem som abonnerer på epost-måten. Selv har jeg gjort det på oppfordring for å være litt grei, men jeg har også laget et filter i epostserveren min som gjør at de epostene forhåndsmerkes som lest og arkiveres der de hører hjemme, så jeg slipper å se dem i innboksen. Når WordPress somler seg til å sende ut en gitt ny artikkel på epost, har jeg som regel allerede sett og lest den her, og sikkert kommentert også.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.