Tulsi Gabbard (D-HI): – USA finansierer terroristgrupper i Syria

13

Tulsi Gabbard, kongressmedlem fra Hawaii og veteran fra Afghanistankrigen, forteller sannheten på CNN.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


13 KOMMENTARER

 1. En slik sak burde vært en stor nyhetssak i norsk media, men blir forbigått i stillhet. I stedet blir vi i hver eneste nyhetssending bombardert med propaganda redigert av CIA. Hvorfor det er slik er jo lett å skjønne. Ikke lett å innrømme at fredspresidenten med hjelp av engelen Clinton har narret oss alle..

  • Noe så toskete. Er det helt umulig å forstå at dette ikke henger på greip. Hvilken interesse skulle noe slikt ha i USA. Som det meste i denne steigan.no – regelrett galskap satt i system. Hva er agendaen, formålet og hvorfor ? Intelligente mennesker bruker egen hjerne. Når logikken ikke henger på greip så finnes det ingen konsekvensforståelse man selv har skapt. Slike latterligheter som dette kalles konspirasjonsteorier og man starter i den andre enden. Man sier hva man ønsker at svaret skal være så legger man til opplysninger som støtter ens meninger. Det kalles galskap i system.

   • Er du virkelig så blåøyd Glenn? Svelger du all propaganda som vi blir servert fra USA. Bare se alle grusomhetene de har begått siden siste verdenskrig. Det galneste av alt er at våres flotte land Norge blir med på dette pga våres medlemskap i NATO. Det er og lett å se på NRK og tv2 nyheter at vi blir hjernevasket til å tro at USA er skytshelgen og Russland og alle nasjoner som ikkje samarbeider med USA er fienden. Jeg har en så utrolig våt drøm om at dette kan komme frem i dagen, og at stormaktene kunne få samarbeide mot en fredeligere fremtid.

   • G. Westby.

    Bare lurer på hva du baserer dine bombariske uttalelser på?
    Er det NRK TV2.?
    Om så er. Så har du rett.
    Eller jobber du i et «lukket» miljø, der du kun omgåes de politisk korrekte?

   • Innlegget ditt hadde blitt mer interessant hvis leserne skjønte hva du egentlig kritiserer her; du er veldig lite konkret. Tviler du på at ISIS får støtte fra USA? I tilfelle hadde det vært interessant å hørt hvor du har informasjonen fra.

 2. Det hun sier i intervjuet er ikke konspirasjon eller manglende logikk. At enkelte ikke forstår motivene bak, ender ikke faktum. Kritikken her er det eneste som ikke henger på greip. Steigan gjør en viktig jobb med å formidle nyheter og fakta som ikke blir delt av tradisjonelle medier fordi det ikke passer inn i deres ønskede oppfatning. Det tragiske er at fordi de tradisjonelle media med sin komplette manglende kritiske journalistikk har blitt mikrofonstativ for andres narrativ og blir således mer og mer urelevant for hver dag som går og flere og flere oppdager dette.

 3. Litt kommentarer-
  :Nobels fredspris ble gitt til USAs president Barak Obama.
  Hvorfor?
  Hadde det noe betydning at han er neger?
  Og hva med hjemreisen hans-hvor han gikk til krig mot 7-syv-land?
  Hva med de totalt 143 landene til nå som han har fått bombet?
  -og familien hans er jo så velstelte og vakre-Norge og Vestverden vil gjerne ha Michelle Obama som USAs president!!!
  Hvorfor?

 4. Kjære glenn, folk som deg er en del av problemet i dag. Hjernevasken i stua har gitt deg en fake bubble som danner grunnlaget for virkelighetsoppfatningen av hvordan DU oppfatter verden rundt deg. Du er i din fulle rett til å lage deg din egen lille safespace, akkurat som alle de andre som fremdeles tviholder på sine blindfolder, men å angripe folk fordi du ikke er enig i deres oppfatning av hva virkelgheten er, når du åpenbart ikke har gjort et sekund research om emnet annet enn å glane på sagte «hjernevask» og erklære alle Med en annen oppfatning for konspirasjonsteoretikere, får deg kun til å fremstå som uvitende, eller som et betalt troll. Stadig flere våkner opp til en surrealistisk hverdag hvor fakestream news og det som faktisk skjer er som natt og dag. Og alle som har et åndsgrann av integritet og faktisk bedriver i nærheten av reell journalistikk blir utsatt for ekstrem hets og ondsinnede angrep av msm og mobben. Mainstream media=legacy media. Med mindre tptb klarer å stenge ned alt media fullstendig så er msm ferdig. Eks. Tv2, pusher ut mccartyistisk bullshit om russisk hacking enda det ikke finnes noe som helst bevis. Fordi dem kun kopierer new york times artikler, eller cnn ell wapo.. Ingen av disse har kildehenvisninger på noen av påstandene,(i motsetning til f.eks Steigan)Noe du kan høre mer om her https://m.youtube.com/watch?v=YF5TomeiMrc om du ønsker.

 5. «Tulsi Gabbard (D-HI): – USA finansierer terroristgrupper i Syria»

  Tulsi Gabbard er vakker. – Det gjør ikke noe hvor forferdelig det hun forteller er, Tulsi Gabbard gjør det vakkert å høre på. Tulsi Gabbard er vakker, vakker. – Tenk at noen kunne gjøre USAsk politikk vakker!-) Et mirakel i skjønnhet OG integritet, midt i svinestien av politikere og MSM. – Skinnende vakker, med hud og hår og holdninger. 🙂

  Og når hun smiler…

  Forelsket hilsen,
  Ullern ,-))

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.