George Carlin: The American Dream

3

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


3 KOMMENTARER

  1. Etter å ha fulgt med på amerikansk politikk i ett og et halvt år kan jeg underskrive på nesten hvert ord han sier. Jeg sier nesten, da det ikke gjelder alle amerikanere. Spesielt mange unge har våknet. Amerikanerne er som andre folk. Det er en grense for hva man kan by dem. Den grensen er for mange kommet. Det er i ferd med å oppstå en revolusjonær situasjon. Hva er en revolusjonær situasjon? Det er når de brede lag av folket har mistet troen på systemet. DET er hva som holder på å skje! Makthaverne skjelver i buksene. Det er den viktigste årsaken for til at de nå krever sensur av nettet. Valget av D.T. var et protest valg. Når vi ser hvilke folk D.T. omgir seg med behøver man ikke være spåmann for å forutse resultatet. Revolusjonen kommer! Om det skal bli en ikke voldelig revolusjon avhenger av makthaverne.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.