Syria offentliggjør liste over utenlandske agenter i Aleppo

17
Syrias FN-ambassadør legger fram liste over utenlandske agenter i Aleppo

eSyrias FN-ambassadør Bashar al-Jaafari la 19. desember 2016 fram ei liste over 14 utenlandske agenter og militærrådgivere som sitter fast i Øst-Aleppo etter at terroristene er blitt slått og har gitt opp den militære kampen der.

Syrias FN-ambassadør legger fram liste over utenlandske agenter i Aleppo

Lista er slik:

Mutaz Kanoğlu, Tyrkia, David Scott Winer, USA, David Shlomo Aram, Israel, Muhamad Tamimi, Qatar, Mohamed Ech-Chafihi El Idrissi, Marokko, Amjad Qassem Al Tiraoui, Jordan og følgende fra Saudi Arabia: Muhamad Ahmad Assabian, Abd-el-Menham Fahd al Harij, Islam Salam Ezzahran Al Hajlan, Ahmed Ben Naoufel Al Darij, Muhamad Hassan Al Sabihi, Hamad Fahad Al Dousri, Qassem Saad Al Shamry, Ayman Qassem Al Thahalbi.

Måten disse landas representanter og main stream media har reagert på gjør det rimelig å anta at denne lista er korrekt. For hvordan har de reagert? Til nå med största möjliga tystnad. Det viser at de ikke kan benekte det. Hadde de benektet det, samtidig som de vet at det er sant, måtte de gjøre seg klare for en enda pinligere forestilling eller la sine agenter fullstendig i stikken.

Men det betyr igjen at sju av FNs medlemsland er tatt med buksene nede rundt anklene i å ha hatt ulovlige agenter som har samarbeidet og vært rådgivere for al-Qaida og deres allierte. Det er forståelig at den lojale pressa har fått beskjed om (eller er dressert nok til) å holde kjeft om dette.

Nyheten om disse agentene ble først gjort kjent av Voltaire.net, som franske myndigheter og imperialismetilhengere her hjemme har stemplet som upålitelig. Og den er også publisert av den syriske journalisten Said Hilal Alcharifi, som er basert i Damaskus. Nå taler altså alt for at lista er korrekt.

Nå burde ikke dette overraske noen. Det har vært godt kjent lenge, også fra helt andre kilder, at USA, Vesten, Israel, Tyrkia og oljediktaturene har hatt agenter og militærrådgivere i Syria – og mange flere enn de 14. For eksempel CNN (opp til 300) og Washington Post (også med tallet 300). Men også Times of Israel, som gjengir en melding fra russiske kilder om at «30 israelske og vestlige agenter» er drept under et bombeangrep i det vestlige Aleppo i det som den russiske kilden kaller et «operasjonsrom for koordinering» av terroristgruppene.

Novorussia.vision skriver at 230 instruktører fra USA, 54 britiske spesialsoldater, åtte franske og to nederlandske artillerispesialiser sitter fast i Aleppo sammen med jihadister fra IS.

Det er rimelig å anta at en del av det frenetiske vestlige spillet i FN de siste dagene har handlet om å skape en våpenhvile for å få disse agentene ut av den fella de sitter i. I stedet blir nå hele kartet for denne skitne intervensjonskrigen rullet opp når agentene blilr fanget, operasjonsrommene blir åpnet og våpen- og utstyrslagrene tømt. Dermed blir det også enda tydeligere for enhver som ikke er kjøpt og betalt av imperiet hvordan denne krigen har vært alt annet enn et opprør og i stedet en skitten, ulovlig og barbarisk intervensjonskrig der jihadister fra al-Qaida, Da’esh og andre ikke bare har fått støtte men også har fått råd, etterretningsdata og taktisk militær ledelse fra USA, Israel, Tyrkia, Saudi Arabia og resten av de såkalte «Friends of Syria». Når blir agentene fra Telemark-bataljon tatt, mon tro?

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


17 KOMMENTARER

 1. Det som derimot ikke er funnet og som ikke har vært i øst Aleppo er White Helmets (budsjett på 100 millioner dollar), nominert til Nobel fredspris, Norsk Folkehjelp, Flyktningehjelpen, Norwac alle andre norske NGO som hevder de har vært der. Heller ikke disse lokale ‘sivilsamfunnsgruppene’ de hevder de har samabeidet med. Det er heller ikke funnet spor etter internasjonale humanitære organisjoner bortsett fra enorme lagre og depoter med mat, medisiner og våpen,raketter, gassmasker, kjemikalier til produksjon av eks. sennepsgass, saringassbeholdere i Al- Nusras varetekt. Mengden er våpen som er funnet var nok til å drive denne krigen i 2 år. Når Egeland har ropt på våpenhvile og krnagla om lengden av den skyldes det at våpen må inn i øst Aleppo sammen med ‘nødhjelpen’ Når han har hevdet det bodde 270 000 i øst Aleppo så kan man bare spekulere hvrofor dette tallet var viktig for Egeland. Det reelle tallet sivile utgjorde ca. 100 000. Egeland har hevdet at mat og medisiner ikke kommer inn i øst Aleppo, beskyldt president Assad for å sulte sitt eget folk. Når det i realiteten er funnet enorme megder av både mat, medisiner og våpen har det kun vært en måte disse er kommet inn i øst Aleppo. De er kommet inn sammen med ‘nødhjelpen’. Hvordan vet jeg dette? Funnene er gjort etter øst Aleppo ble befridd og fra øyevitner. Det er heller ikke korrekt at sykehus er bombet. Det ble funnet 2 sykehus, statlige. Disse var blitt brukt som våpenlagre, fengsel, torturkjeller og det var fra disse sniskyttere og andre terrorister utførte mange av de mange blodige angrepene. Dette ‘sykehuset’ som ble omtalt som ‘det siste’ var et hjemmlaget ‘sykehus’ barrkadert og ble brukt til å behandle skadde terrorister og deres familier i en sykestue og bunkere for terrorister og våpen. Når Aleppo ble befridd kan man undre seg over at Egeland med tonnene han hadde stående i kilometerlange kollonner, ikke kom med denne hjelpen…Ingen andre NGO dukket heller ikke opp. Det var Syrias Røde halvmåne, Internasjonale Røde kors, russiske og syriske hjelpeorg. som var de eneste som hjalp. Da syriske og russiske hjelpeorg. ropte om hjelp fra FN og Egeland var de som sunket i jorden.
  Hvor er alle milliardene som vesten har gitt til alle disse NGO, mediesentrene osv.?.

 2. Jeg minner igjen om denne litt gamle artikkelen (fra tidligere i år): http://www.thedailybeast.com/articles/2016/03/31/exclusive-21-generals-lead-an-isis-war-the-u-s-denies.html?via=mobile&source=twitter

  USA har altså et uforholdsmessig stort antall generaler i Irak, et tall som ikke står i stil til troppene de angivelig har utstasjonert der. Så spørsmålet er: Hva i all verden driver generalene med? Hva slags tropper er det de koordinerer og administrerer, om ikke sine egne?

 3. Jeg håper Assads styrker nå bruker vestlige «metoder» for å presse informasjon ut av disse vestlige agentene som er tatt til fange. Får også håpe at terroristenes våpen blir beslaglagt. Syria kan komme til å få bruk for dem når Vesten snart sender IS inn i Damaskus og andre byer.

 4. Btw:

  Husker dere hvordan det på denne bloggen ble nevnt at Tunisia er et land som har klart seg bemerkelsesverdig bra etter «den arabiske våren»?

  Spøkefullt sa jeg at neste falsk flagg-angrep var det Tunisia som kom til å få skylden for.

  Vel, det var faktisk en tunisisk statsborger som fikk skylden for Nice-angrepet. Men ikke nok med det: Nå viser det seg at en tunisisk statsborger også blir implisert etter Berlin-angrepet.

  Jeg tipper det bryter ut et «moderat opprør» i Tunisia snart. «Frihetskjempere» kommer til å bli svært misfornøyde med den «despotiske tyrannen» som terroriserer dem fra regjeringspalasset. Men don’t worry: Vesten skal bistå de «moderate opprørerne», sånn at de får innført «fred, frihet og demokrati».

  Bare vent.

 5. «Når blir agentene fra Telemark-bataljonen tatt, mon tro»?

  Slik denne krigen utvikler seg, er det sannsynligvis ikke være lenge til.
  La oss i det minste håpe, at de som skjøt ned passasjerflyet over Ukraina, eller det Russiske jagerflyet over Syria, ikke snakket norsk sammen.

  Forøvrig, det Norge trenger nå, er noen «moderate opprørere» på Stortinget….

 6. Det burde jo være lett å finne ut hvor alle kjøretøyer kommer i fra…disse er bestilt fra Toyota, fraktet og levert et sted. Man kan sikker SE en havn der dem blir losset, og siden evnt utstyrt med skyts og alt dem trenger..HVEM betaler liksom. ISIS kunne hvert stoppet for lenge siden via STENGTE kanaler, men selvsagt vil ikke alle uskyldige land dette….da taper dem jo penger, og alt er penger i dag..ET liv..kr..osv…Islam ser ikke på oss som annet en søppel som kan destrueres…Når vil noen våkne tru.
  Folkevalgte politikere og partier skal gjøre det BEST for vårt land, ikke det værset, slik A,Mengle..sårry Merkele gjør det. Og vi har god fart inn i møkka her til lands også. SYND.

 7. Det er verdt å merke seg at de norske spesialsoldatene som ble sendt nedover for å trene opp og kjempe sammen med terrorister, selv angivelig var mot oppdraget. Nettopp fordi de vet hva det går ut på, de kjenner risikoen og vet — i motsetning til politikere og andre skrivebordskrigere — hvordan det faktisk føles å trene opp terrorister.

  Jeg vet også at ledelsen i Dagbladet og alle andre store norske aviser er fullstendig klar over at «de moderate opprørerne» er terrorister og banditter. Dette er da også grunnen til at omtrent ingen vestlige journalister selv tør å dra inn i de «opprørskontrollerte» områdene. De vet jo, som Pål sier, at de blir kidnappet og halshugget av «moderate frihetskjempere» som er så «fredelige og humane».

  Alt som kommer ut av vestlig MSM (av utenrikspolitisk karakter) er bevisst løgn og propaganda. Tilgi dem ikke, de vet hva de gjør. Heldigvis går de konkurs om noen få år. Good riddance.

 8. Ja kven er det «våre gutter» lærer opp,,,,Det skulle vel ikkje vere dei same som Ubaydullah Hussain frå «Profetens Ummah» skal ha hjelpt på plass i Syria? I staden for å slite benkane i Oslo Tingrett med påstand om 10 års fengsel, skulle han då heller hatt Krigskorset, -med eikegrein, frå norske styresmakter?

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.