Saudi Arabia fortsetter å drepe sivile i Jemen – med USAs hjelp

6

29. oktober 2016 ble minst 60 sivile drept og mange andre såret i et saudiarabisk flyangrep som rammet et fengsel ved Rødehavet. De drepte var fanger og fangevoktere. Vitner sier at flyene rettet angrepet direkte mot fengselet. Dette skriver Democracy Now!

Saudiarabiske kilder hevder at de angrep en militærbase, skriver Reuters. Men det var utvilsomt et fengsel som ble rammet og ofrene var sivile.

The Guardian skriver at angrepet skjedde noen timer etter at Saudi Arabia og allierte hadde bombet sivile hus i byen Taiz. Der ble 18 personer drept, inkludert barn.

USA har forsynt Saudi Arabia med etterretning, luftbåren drivstofforsyning til bombeflyene og avanserte våpen. Det til tross for at Saudi Arabia har bombet markeder, skoler, hjem, sjukehus og sivil infrastruktur, inklusive matvareforsyning. FN sier at Saudi Arabias blokade av Jemen har ført til at minst 14 millioner jemenitter mangler mat. Verdens helseorganisasjon advarer mot kolerautbrudd i Jemen, som til nå har drept 40 barn.

Jevgenij Jevtusjenko sa en gang at «Når sannheten blir erstattet med taushet, blir tausheten en løgn.»

Vestlige lederskribenter og politikere er fullstendig tause om de krigsforbrytelsene som våre allierte begår i Jemen, og denne tausheten blir i seg sjøl en løgn. De lar myrderiene pågå uten protester og lar sine egne befolkninger være totalt uvitende om det som foregår.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


6 KOMMENTARER

  1. https://www.youtube.com/watch?v=SXG_h765ZBA

    Denne damen, fra Saudi Arabia, Hillary Clintons nærmeste medarbeider, arbeider tett sammen med muslimen Obama for å ruinere den vestlige verden og innføre sharia law etter modell fra Saudi Arabia. Ta en titt på de avslørende forbindelsene som Vestens Regjeringer følger slavisk som medlemmer av «The Establishment» – og støtter opp om en Islamisering av Vesten, mens kristne forfølges i alle muslimske land. En ny Protestantisk Revolusjon etter 500 år med Martin Luther er tydelig nødvendig – for vi har et kristent presteskap som TIER og dermed også støtter opp om ISLAM. Hvem terroriserer i virkeligheten vår tid hvem? Er ønsket om å gjøre Vestlige land like fattige og udemokratiske som i Midtøsten. Snart blir det «BAIL-IN» for å «redde» et råttent Finanssystem og et like råttent Politisk og Religiøs System, hvor INDIVIDET må fjernes som rusk i Maskineriet, da det kun er Individer som tenker, føler og har en sjel / ånd. Massen, Kollektivet er IKKE EKSISTERENDE, men heves av den Politisk- Religiøse Rase til stadig nye høyder, for det er denne abstraksjonen man kan manipulere, styre og kontrollere, da den verken tenker eller føler selv – men følger BLINDT de man antar er viktige og har ekspertisen. I tidligere tider trodde menneskene på en personlig Gud: dvs: Sin Egen Intuisjon, Sin Eget Instinkt og Sin Individuelle Forstand – og overlot til andre å gjøre det samme.

  2. Det er helt utrolig at de trodde de kunne komme gjennom med dette. Rene B-gjengen stil. De må ha vandret gjennom mange lukkede dører uten å vise passet tidligere for å være så naive. Noe sier meg at hvis hun vinner så vil Obama fortsette videre en stund til. Om det ligger i kortene er en annen sak? Presidentvalg med dummies på podiet. Jeg håper i det minste Trump vinner slik dommedagsklokka kan stilles litt tilbake.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.