John Pilger: ‘The truth is… there was no one to vote for’

3

KampanjeStøtt oss

3 KOMMENTARER

  1. Electing Trump shows just how deplorable a majority of american voters considered Hillary Clinton to be, how much the democrats underestimated the frustration of the same majority and the possibility that their own candidate Sanders could have won the presidency. What looked like a republican shipwreck turned out to be democratic!

  2. jeg tror og at Trumf er i Illuminati, alle politikere juger så hvofor skal vi tro han, han har hvert lobbyist og kjenner alle i kongressen igjennom flere ti år, men han kan umulig bli en værre politiker onn Hillary og Bill Clinton, de gikk og spurte om penger fra alle land for å hjelpe de katastoferammede på Haiti, det er ikke en kr eller noen som har kommet ett stort sammfunn der nede med verken matt medisener eller nødhjelp sykheus innleggelser ingenting er gjort fra de som tagg Norge for 450 mill kr som Siv Jensen tok ut av oljefondet vårt dagen i forvegen bare dobbel så mye 90000 nillioner kr som hun ikke ville svare for, og da er spørsmalet igjen har vi ikke korrupte politikere så kall meg en krakk

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.