– Barack Obama is a total failure

7

Jimmy Dore destroys presidant Barack Obama.

KampanjeStøtt oss

7 KOMMENTARER

  1. Kul den der. Det er konspiratorisk av meg å i det hele tatt tenke at han uten å vite det ble plassert i jobben, for å roe ‘massene’. Så oppdager de at DT og hans menn forsto dette tidligere og enn BO. Det er som syns klart er at det blir uklart nå, og vårt håp er i at flertallet i kongressen klarer og kombinere makt og visdom. Det står iallfall klart for meg at et valg av HRC ville vært verre. Jeg kommer i hu Kåre Willochs tese om at sosialister (og AP) ikke klarer å styre kapitalistene, fordi de blir blendet av de.

  2. Hmm ja.. Men man får det man betaler for. Obama har 400000 USD per år og hva kan han gjøre mot korrupt media og bankers som kjøper alt og alle samt straffer alle som ikke spiller med. Ikke noe:)

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.