Russland: – Vi vil skyte ned fly som angriper syriske styrker

35
Russiske antiluftskyts av typen S-300 er utplassert i Syria og det har skapt en helt annen strategisk situasjon i regionen.

Russlands forsvarsdepartement kom 6. oktober 2016 med en klar advarsel til Washington om at ethvert flyangrep eller rakettangrep på syriske regjeringsstyrker vil bli besvart av Russlands luftforsvarssystemer i Syria. General Igor Konashenkov, som er talmann for det russiske forsvarsdepartementet, var så klar i sine uttalelser at det ikke er rom for misforståelser. Dette skriver Russia Insider. Han sa:

Ethvert flyangrep eller missilangrep som treffer mål i områder som kontrolleres av den syriske regjeringa vil sette russisk personell i fare. De russiske mannskapene som bemanner luftforsvarssystemene vil neppe ha tid til å avgjøre hvor missilene kommer fra eller hvem som har sendt dem. Og amatørenes illusjoner om «usynlige fly» vil raskt møte den skuffende virkeligheten.

Konashenkov minte om at Russland har utplassert tilstrekkelig mange antiluftskyts av typen S-300 og S-400 til å forsvare de russiske styrkene i marinebasen i Tartus og flybasen Khmeimim. Og han gjorde det helt klart at disse systemene vil blli brukt mot ethvert fly- eller rakettangrep rettet mot syriske styrker.

Russiske antiluftskyts av typen s300
Russiske antiluftskyts av typen s300

Uttalelsene fra Russlands forsvarsdepartement kommer som et direkte svar på lekkasjene om at det pågår diskusjoner i USA om å rette luftangrep mot syriske styrker.

Det som særlig bekymrer oss er at initiativtakerne til slike provokasjoner er representanter for CIA og Pentagon … som driver lobbying for et «kinesitsk» scenario i Syria.

Det amerikanske elitemagasinet Foreign Policy gjengir de samme uttalelsene og skriver med referanse til general Konashenkov:

He also grimly advised U.S. generals and what he called “hotheads” in Washington to make a “thorough calculation of the possible consequences of such plans” to fly near Syrian or Russian forces.

The Russians and Syrian government have insisted that a Sept. 17 airstrike near Deir Ezzor that killed dozens of Syrian troops is proof that Washington supported the Islamic State and Islamist rebels, despite American claims that they had simply hit the wrong target on a crowded battlefield, and that the Syrians may not have been wearing uniforms.

John Kirby, som er talsmann for USAs utenriksdepartement kom med en dårlig skjult trussel mot Russland i en pressebriefing 28. september 2016 da han ifølge State Departments eget referat sa:

The consequences are that the civil war will continue in Syria, that extremists and extremists groups will continue to exploit the vacuums that are there in Syria to expand their operations, which will include, no question, attacks against Russian interests, perhaps even Russian cities, and Russia will continue to send troops home in body bags, and they will continue to lose resources – even, perhaps, more aircraft.

Fra russisk side kan dette vanskelig oppfattes som noe annet enn en trusseel mot Russland.

Som jeg har meldt tidligere på bakgrunn av informasjoner fra Washington Post ligger det på bordet et forslag i det nasjonale sikkerhetsrådet i USA om å rette begrensede flyangrep mot Syria. Forslaget som diskuteres er offisielt sett hemmelig, men etter det WP melder handler det om å bombe syriske flyplasser fra fly og med krysserraketter fra marinefartøyer. CIA og Joint Chiefs of Staff skal ha gitt sin tilslutning til en slik plan, skriver WP.

General Konashenkovs uttalelser må derfor leses som et direkte svar på denne planen, og han gjør det helt klart at Russland vil svare på slike angrep med de missilene de har til rådighet i Syria.

President Barack Obama har til nå vært imot slike angrepsplaner, men det at ledende krefter i CIA og Pentagon presser på for å gjennomføre dem, er mer enn urovekkende. Som avtroppende president er Obama i en svak posisjon, og det er ikke garantert at han vil motstå presset. Men CIA og Pentagon håper antakelig at en eventuell president Clinton mer enn gjerne vil omfavne planene deres.

Jeg har de siste par årene advart gjentatte ganger om at den krigsspiralen vi har sett fra USAs og Vestens side fra Libya til Ukraina og nå til Syria, meget lett kan føre til en storkrig mellom verdens to ledende atommakter. Men det later til at få folk og nesten ingen politikere innser alvoret. Når vi nå vet at stabene i USA diskuterer konkrete og kortsiktige planer om angrep som Russland sier landet vil svare på med sine rakettsystemer er det på tide å legge naiviteten og illusjonene til side.

 

KampanjeStøtt oss

35 KOMMENTARER

 1. Hvem er hvem;)

  Bad boys, whatcha want
  Watcha want, whatcha gonna do?
  When «BRICS land» come for you;)
  Tell me whatcha wanna do, whatcha gonna do?

  Bad boys, bad boys whatcha gonna do?
  Whatcha gonna do when «BRICS land come» for you?
  Bad boys, bad boys whatcha gonna do?
  Whatcha gonna do when «BRICS land» come for you?

  https://youtu.be/Zd68AthoNIw

 2. Dette er vel minst 5. gangen det siste to-tre årene vi er i en slik Cuba-krise. Jeg er fortsatt overrasket over hvor lite ‘folk flest’ vet om eller bryr seg om disse sakene. Er det noe i maten?.

  • Nei, det er noe i tannkremen/flaskevannet, et stoff som er kjent for å gjøre folk mer likegyldige og håndterbare, som blant annet nazistene tilsatte vannet i arbeidsleirene, for å gjøre fangene mer føyelige, og det er fluor. I tillegg er det kjent at etter ca tre minutter med TV-titting går hjernen inn i en slags altzheimer-tilstand. Dessuten er flertallet opptatt av sport og underholdning, så slike «verdensting» får andre ta seg av. Men, kanskje det viktigste, er at jo lengre utdannelse og flere aviser/nyhetssendinger man ser, jo mer vis og opplyst INNBILLER vedkommende at han/hun er.
   Jeg så på Urix i går, og det er noen år siden sist, om «Fredsprisen», og det som slo meg var det politisk korrekte, barnslige og overfladiske nivået med et platt og fattig språk – det virket som om det var lagd av og for ungdomsskoleelver. Det fremstår som opplysende, men virker fordummende. Hvis flertallet derimot mener at dette var føde for hjernen, så har Norge generelt et intellektuelt problem, da jeg selv mener jeg ikke innehar spesiel dygd eller kunnskap.

   • I gamle dager blandet de bromid i maten til mentalpasienter 😉

    Det er fascinerende å se hvordan utdanning ikke korrelerer med forståelse. Selv brukte jeg å være en hauk etter alvorlige nyheter a la Urix,the Economist eller blekka til NUPI, men gradvis demret det for meg at det er mer ved saker og ting enn den egentlig ganske overflatiske behandlingen disse ‘seriøse’ magasinene hadde.

   • Du har så rett, Øystein. Jeg har sluttet å se på disse «debattene», men fordi jeg glemte å slå av TV da jeg gikk og satte meg ved PC-en, ble det en slags form for bakgrunnsstøy. En gang i mellom måtte jeg titte bort for å se om det virkelig var voksne mennesker som var med på den debatten! Fordummingen av befolkningen er NESTEN fullbrakt … vi er inne i siste trinn …

    • «Glemte» å slå av TV’en, ja.» Huff ja, sånn kan det bli noen ganger, gitt! 😀

     Men bare kom ut av skapet og lat som ikkeno’, Ingrid. Vi er mange som sliter med det samme, og ingenting å skjemmes over, så lenge man har erkjent problemet og jobber med saken. At midstrømsmediekonsum kan innebære både økt tendens til åndsfraværelse og tvangsmessig tilbakevending til den forgiftede brønnen er ingen hemmelighet. Vi kan godt snakke litt sammen om det hvis du tror det hjelper.

     Selv pleier jeg ofte å skylde på at jeg gjør det «for å vite hva Storebror fôrer folket med for tiden», den synes jeg liksom høres litt plausibel ut.

     • Veiledning for eliminasjonsprosess med hypnoboks.

      «Vi er mange som sliter med det samme, og ingenting å skjemmes over, så lenge man har erkjent problemet og jobber med saken.»
      Kan umulig ta så lang tid å få den på dynga:)
      Men greit nok. Du tar først ut kontakten, reiser deg, og tar noen målbevisste steg framover.Tar et godt tak i skjermen og løfter med knærne bøyd, og forhåpentlig har du husket å låse opp bagasjerommet i bilen. Derretter lukker du igjen bagasjelokket, og setter deg rolig i førersetet på vei til nærmeste søppelfylling.
      (I forkant av helga minner jeg om at jeg holder meg oppdatert på din kombinasjon av overanstrengelse og risikoen for å bli påtagelig attakert av «hypnoboksen » med påfølgende sterke abstinenser, er nemlig stor .
      Jeg skal påvise det.

      John Arthur Paulsen

      30. september 2016 klokka 03:15

      «Jeg skal komme innpå dette med et lengre innlegg senere. Nå der det litt sent, men det blir et viktig tilskudd i denne debatten, spesielt egnet for de som går rundt å sløver på «sovemedisin og lykkepiller» ?

      ⒶF

      30. september 2016 klokka 16:05

      «Ja, nå får jeg væffal ikke sove før det innlegget kommer fra din side.»

      Mistenker deg ikke for å jukse med sovemedisin, så dette kan umulig være sunnt.
      Noe innlegg har ikke jeg registrert 🙂

      Er det altså sånn det henger sammen.

      TV holder deg på plass med en strøm av inntrykk fra de de multinasjonale selskapene, slik at de kan få kontakt med
      nervesystmet ditt, via elektromagnetiske bølger som kommuniserer med hjernebølgene dine,og via det sende data til den overanstrengte hjernen om at du fortjener å få de produktene som vises, og har du ikke kjøpt dem, vil en rastløshet oppstå i hjernen som markering mot at du trosser eliten.Du endelig se å få kjøpt minst et par av dem, og vil da bli belønnet med euforisk velvære:) Som gjør at du føler behov for å slappe av etter all shoppingen, og synker ned i sofaen for neste programmering:)

      Nervous system manipulation by electromagnetic fields from monitors
      US 6506148 B2

      Physiological effects have been observed in a human subject in response to stimulation of the skin with weak electromagnetic fields that are pulsed with certain frequencies near ½ Hz or 2.4 Hz, such as to excite a sensory resonance. Many computer monitors and TV tubes, when displaying pulsed images, emit pulsed electromagnetic fields of sufficient amplitudes to cause such excitation. It is therefore possible to manipulate the nervous system of a subject by pulsing images displayed on a nearby computer monitor or TV set. For the latter, the image pulsing may be imbedded in the program material, or it may be overlaid by modulating a video stream, either as an RF signal or as a video signal. The image displayed on a computer monitor may be pulsed effectively by a simple computer program. For certain monitors, pulsed electromagnetic fields capable of exciting sensory resonances in nearby subjects may be generated even as the displayed images are pulsed with subliminal intensity.
      https://www.google.com/patents/US6506148

     • TV’en blir. Men jeg ser nok vel så mye dine Youtube-lenker som Storebror-nytt på den skjermen, og styrer showet fra smarttelefonen. Jeg lever intenst i symbiose med teknologien i 2016, Gatekeeper. Tror det vokser ut små wi-fi-antenner på huet snart.

     • Skal ta tak i dette når tiden spiller på lag med en alenefar ^^ Stinkende materie er vanskelig å formidle da PC`n konstant står i fare for å bli knust i skuffelse og sinne – sjøl om jeg mener å beherske pusteøvelser på et bra nivå 😛

     • JAP, man ser fremdeles frem til annonserte artikkel, men synes du skal kose deg med unga og alenepappalivet så mye du bare kan. Jeg prøvde det selv noen år i strekk på nittitallet, og det var i hovedsak veldig ålreit og gav ufortjent mye skryt fra omgivelsene for selvfølgeligheter. Nå snakker vi i mitt tilfelle om temmelig små barn, men uansett. Det var gøy, og en slags folk ble det av unge lovende også. Husk at man alltid skal behandle alle barna like urettferdig. 🙂

   • Innlegget ditt vitner om at du ikke har spesielt dygd eller kunnskap, noe du jo selv innrømmer. Og problemet ditt er at du ikke forstår bæret av hvordan folk kan se på noe så idiotisk som uriks. I beste leggetid. Jeg har imidlertid lagt merke til at Steigan SJØL har trukket fram gravejournalistik fra selveste WAshington Post- og selveste VG, som vel verdt å lese. Ja, sånn er det. Hatere av MSM plukker glatt gullkorn her og der. Det er forbløffende hvor saklige og fantastiske MSM kan være, når man er enige med dem. Men når de sier noe «feil» er de plutselig en del av en konspirasjon – mot selveste fornuften.

    • Dagsnytt 18 er litt sånn for meg. Jeg opplever en dyp indre splittelse ved vissheten om at dettte programmet eksisterer, og tar meg i å vekselvis heie entusiastisk når Solvang eller andre der tyner politikere som ikke svarer på spørsmål, vekselvis gremmes når de lar dem slippe unna uten å stille spørsmål ved grunnleggende oppfatninger, eller skreddersyr premissene slik at dette blir umulig.

     • Når de til og med er enige om at landslagsjefen kan fortsette er det ikke rart det oppnås konsensus i Dagsnytt atten om det meste. Øystein og Ingrid setter fingeren på noe jeg også har gjort i det siste. Tven står vanligvis av under Urix og nyhetene.

     • Forståelig. Jeg har ikke konsekvent sluttet selv, og har vel egentlig ikke tenkt å gjøre det heller, men tror det er bra med en kontinuerlig årvåkenhet og tilstrekkelig tilgang på informasjon fra andre kilder ved siden av for å ikke la seg fange. Det er med mye svart humor og ironi jeg ser litt på msm.

 3. Russland har vel solgt våpen til Syria og nå gjør man som USA. Gir beskyttelse tilbake i utbytte mot business. Om USA nå er «chicken» så er mye penger tapt:). I maten er det nok boligpris heroin og en fiat penger laang ponzi ferie (1972?)…

 4. Det er en konstant strøm av utredninger og planer om krig som strømmer gjennom Pentagon. Det er jobben deres. En tilsvarende strøm finnes garantert på russisk side. Jeg er overbevist om at ingen av sidene har et reelt ønske om krig mellom USA og Russland. Din innfallsvinkel synes alltid å være at Pentagon og CIA styrer USA, at de er griske, krigsgale og dessuten håpløst dumme. For meg fremstår dette som infantilt og opphauset. Det er dessuten vanskelig å bli tatt alvorlig om man alltid roper at nå går alt til helvete og det er Vestens skyld.

  • Jørgen Agder; Det er ikke bare Pål Steigan som er bekymret for det som foregår, det er mange skribenter rundt om i verden som ser det samme som han. Situasjonen i Syria er alvorlig, det har gått prestisje i saken, og hverken USA eller Russland vil gi seg, og sikt ender ofte i krig.

   Afghanistan, Irak, Libya, Syria og mange andre land er ødelagt på grunn av vestlig kolonialisme/imperialisme. Så ja, det er Vestens skyld at det nå går åt helvete. Vi får håpe på at Russland opptrer med samme klokskap som under cubakrisen, kanskje vi da unngår en storkrig.

   • Så du er analytiker? Selv er jeg muligens estetiker, men jeg er bare en forbløffa amatør i faget, selv om jeg er veldig glad i kunst. Du tar en typisk amerikansk tilnærming; kjøper du en billig gitar og stiller meg på et hjørne kan du stolt kalle deg singer/skngwriter. Det er overhodet ikke noe problem. Selv om hele slekta advarte deg.

    Nå er jeg vel stygg, men jeg mener nok at ganske mange har sagt at du ikke er noen stor politisk analytiker. Partiet ditt gikk til helvete av ganske åpenbare årsaker. Analysene var ikke riktige. Albania var en forblindelse, Kina var en forblindelse ganger x. Din nåværende visjon av kommunismen, kommunisme 5.0 – henger i et snøre, i en krok uten mark. Ingen bryr seg om det. Det har vært flere her på Steigan.no som har kommet med kommentarer, prøvd å få igang en debatt om dette viktige emnet, men uten særlig respons.

    Istedet har vi en gjeng som håper at verden snart går til hælvete, slik at de kan de få spille ut hatet sitt. Som sier de ønsker fred, men som åpenbart ønsker at USA og dets hyklerske venner skal gå så grundig på rævva at folk dauer. Det vil bli stygt, det vil bli kriger og elendighet.

    Dere har spådd kapitalismens og verdens undergang i ganske mange år nå, faktisk siden begynnelsen av 70-tallet. De som har spådd dette kaller seg fremdes analytikere.

    Hvis ikke verden snart går til helvetet nå, tror jeg at jeg går og henger meg!!!

    • Ikke på vilkår, Erland. Du blir her og fortsetter å være plagsomt moderat dersom verden ikke går til hevete. Det er en god erstatning. 🙂

    • «Selv om hele slekta advarte deg.»

     Slektas fører var kanskje tante Jante?
     Begravd i Sokndal men gav ikke opp.
     Nå leder hun spøkelsers elitetropp.
     Av jord var hun kommet, skulle bli til støv.
     Hun hadde gehør, men var jo døv.

     «I 2005 begravde fylkesmann Tora Aasland janteloven i Parken i Sokndal. Natt til fredag ble graven åpnet og skrinet med loven stjålet.»

     «Janteloven er vi for lengst ferdig med i Sokndal, noe vi ønsker å markere skikkelig. I dag gjennomføres en seremoni der Janteloven blir gravd i Parken midt i Hauge sentrum. Oppå graven vil det bli lagt en større, lokal stein med følgende inskripsjon: «Her hviler Janteloven. 27.05.05». I tillegg vil det bli satt opp en bronsetavle med Anti-Janteloven, som begynner slik: «Du er enestående»»

     Nils Jacobsen er en av drivkreftene bak den positive snuoperasjonen i Sokndal. Han er næringssjef i kommunen og har passet på at grava til Janteloven ikke glemmes.

     Nå er han sint.

     — Det er helt utrolig. Noen har brukt natten, og jeg sier noen, for steinen over grava er så pass svært at de må ha vært flere om udåden, til å skjende graven til Janteloven. Det må ha vært en bevisst handling for de har trengt redskaper for å få det til. Steinen som lå over skrinet er veltet nedover skråningen og skrinet er borte. I skrinet lå loven og en bok av Axel Sandemose.

     Nils Jacobsen er sint, men han er i tillegg fast bestemt på at kjeltringene ikke skal få vinne denne kampen.

     — Hvis vi ikke gjør noe, så lar vi de negative kreftene vinne. Jeg har allerede snakket med folk i kommunen som vil grave loven ned igjenallerede på mandag.

     http://www.aftenbladet.no/lokalt/Janteloven-er-stjalet-455729b.html

     Ikke så sikkert at
     de som deler
     kommer hit og briljererer.
     Noen tilogmed kanskje underrapporterer
     overfor de som kritiserer
     Det gikk et lys opp et sted
     om vei til fred.
     Man sa ikke; Det som skjer det skjer.
     Kroken var ikke mer.
     Marken var,
     at det holdt til fler.

  • Du er vel litt av en analytiker du Agder.
   Du er jo veldig opptatt av å analysere Pål.
   Det hadde vært veldig interessant å lese din analyse av syriakonflikten for eksempel. For ikke å snakke om
   den internasjonale situasjonen generelt.
   Om du skulle fremme noen synspunkter som avviker fra den gjengse oppfatning her på bloggen, kan vi berolige deg med at du vil møte en saklig debattform.

   • Jeg hevder ikke å ha noen særlige anlegg for analyse. Men jeg mener å se en god del mønstre i Påls argumentasjon som det er fristende å påpeke. Pål later til å ta dette med fatning. Jeg har ingen ambisjoner om å presentere dypsindige analyser av borgerkrigen i Syria eller den generelle verdenssituasjonen (hva enn det siste er ment å vise til).

  • Hvis ikke verden går til helvete denne høsten ( de spådde det i fjor også) tror jeg rett og slett jeg gir opp!

 5. Uten å ha lest en av kommentarene ovenfor så er det dere som hver dag svelger main streem media i alt den propagandaen de serverer dere nå er det på tide å få inn i nøttene på att folk ikke må se nyhetene i våre størsste aviser og se nyhetene på Nrk og Tv 2nyhetene i der er alt vi hører kun til de alliertes interesser å sende en hel befolkning på viddende, og ha klokke klar tro på alt de ser å hører og skjønner ikke hvorfor vi som kastet tven for 20 år siden ser hva den gjør med dere, det er bare Klasse kampen,som nordmenn i, utenlandet vil lese, fordi den er den eneste som ikke lar seg kjøpe av å bli pressekneblet, så at Putin som er verdens beste leder, som vi som har fulgt han lenge mener, Han har tross alt hvert med så langt han kunne, inn i et «samarbeid» med vesten. bare det at han ikke var satanist og skulle heller ikke bli lenger med i det intenasjonale banksamarbedet og trakke seg fra «the new world low order» så uten han ble de forbannet, at det går an å tro at alle stormakter skal bli under pavens horerier for det er hva han er, som allerede har hatt audiens med Truimf, at ikke alle her til lands ser på Putin som den helten han er, og en ting til dere som er kristene og eller på andre måter føler dere forfulgt pga denne krigen søk asyl hos Russerne, De har sagt at der skal alle få være trygge I den russiske ortodokse kirke er det med humør en av prestene forteller,: det er ikke lenge siden vi hadde det motsatt da flere flyktet fra Russland, siden de ble forfulgt pga av deres tro på Jesus og den gang var det de protestantiske land som tok de i mot, Så nå er det helt motsatt kristene blir nok en gang de som må rømme, eller bli tatt livet av, Så om «the new world low order» får sin vilje (alt ble planlagt på det 16 århundre av jesuitter) det var det med pavens hjelp de fikk Napolion, til å prøve å ærobre verden. Og tyskerne i første og andre verdenskrig til og med Stalin og Mosoulini og Hitler var alle utdannet jesuitter. Hitler sa selv at uten min utdannelse hos jesuittene kunne jeg aldri klart denne krigen, jeg legger til at Støre er jesuitte og selv om disse ikke har lov til å komme inn ii Norge, men likevel fikk de komme inn i 1956 uten at det var to stortings perioder rett ett hverandre som skulle ha en 2/3 og eller høyere for å få endre grunnloven, noe de klarte å få til for jødene som heller ikke hadde tilgang til landets rike, men dette var i sent 1800 tall jesuitter har ingen skoleer her men ikevel har alle reformene vi ser er uheldige for alle skolebarn i dagens skolesystem. Norge er vi ikke de eneste med det nedfelt i grunnloven, 150 millioner protestanter har de drept i historien, og verst var det i frankrike på 16 hundre tallet og siden heksebrenningen ikke var andre enn noen hekser og resten var protestanter ikke rart mine forfedre fra tyskeland rømte til Norge. Ikke rart mor og far var enstelige for meg som ble kristen de hadde begge hvert barn og ungdommer under den andre verdenskrig. Så for dere som ikke spiser opp maten deres og kaster den når du en gang ikke har mat så blir du ikke mindre sulten av å tenke på fråtsingen du nå driver, og hvordan skal noen takle denne krigen uten noe forsvar og ikke engang rede til å se på hva men trenger i en nødsituasjon som helt sikkert vil komme, når man ser hvor fort det gikk mellom den første og andre verdenskrig så er det rart ingen forstod at den tredje måtte komme like etter siden Hitler falt, men det er ikk hvert i mine tanker at vi vil komme inn i en verdenskrig, jeg er taknemelig for ha ett så vakkert land å vokse opp i med alle de fine folka og Nordmenns viten da vi er heldige som har den kreative ånden over oss, Og nå slutter vi vel snart å synes dårlig om våre egne se hva dett lille knøtte landet har produsert og hva de store kapaitalistene og mammon tilbredere som så ,mange er snart må skjønne at til syvende og sist er det som gir dårligst avkasning og ikke er de papirene verdt en dritt om det blir tap i en krig, se nå faller dollaren og vi faller med slik er dollaren som er den eneste mynt som får handle med olje, de sier at xxxdollar pr fat og Norge er knyttet opp til den og derfor er vi bare med på å falle for amerika er dønn konkurs alle hvet det bare ikke Nordmenn derfor er vi de mest lydige pudlene i klassen, Har du lest helt hit så har du fått med deg anderledes nyhetene fra en av mange som forteller
  .

  • » …, og alle var enige om at det hadde vært en fin tur. SLUTT.»

   Jobbe LITT mer med avsnitt og tegnsetting, Laila.

   ☆☆

   • «avsnitt og tegnsetting» er en samling borgerlige fordommer. Pr. def. – To be dispensed with at need.

    – Du vil vel ikke benekte at den «stream of consciousness»-biten der har sin egen, sære, artsy sjarm?

    (Har vært norsklærer: Den tekstbiten der hadde karaktersystemet måttet bomme helt på – som en spurv mot en glassrute bommer på løse luften – og bare ikke maktet å omfatte. Karaktersystemet ville ikke skjønt hva som traff det.:-)

    • Nei, du har rett. Det står jo ikke til å nekte. Og f.eks. en god cut-up av en gitt tekst kan også gi en uventet og tankevekkende leseropplevelse! Det var bare meg som gikk på en kontekstsmell. Fordi det sto her i kommentarfeltet glemte jeg et øyeblikk at det var kunst. Også jeg da. Makan.

     • Ja. ;-D

      – Likte biten som politisk uttrykk også, jeg. Da. 😉 – Særlig siden det sto her i kommentarfeltet.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.