Istanbul

5
KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


5 KOMMENTARER

    • Takk skal du ha. Jeg er ikke så god fotograf at det gjør noe, men siden jeg er vokst opp med en god fotograf til far, så har det ikke vært til å unngå at jeg har fått med meg et par ting. Det jeg er særlig opptatt av er farger og komposisjon. Jeg prøver å formidle følelser gjennom bildene. Og har jeg fått deg til å få lyst på å dra en tur, så har jeg jo fått til noe.

  1. Jeg får også lyst til å dra dit. Fine bilder. Jeg har også fått lyst til å reise til Tolfa. Men har vært i Roma, Siena, San Gimignano, Volterra, Firenze, Napoli m.m. Italia har mye å by på. Men jeg tror ikke det blir så mye mer reising på meg. Har vært i Kina 2 ganger, og i Ukraina, Polen, Tsjekkia, Ungarn, Frankrike, England, Tyskland og det meste av Norden (inludert Island) utenom Finland. Herlige opplevelser alt sammen. Men kanskje noen vil anbefale et MUST?

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.