Kelli Ward (R): – Obama, Clinton og McCain har vært partnere i å skape IS

4

Kelli Ward  (R) har en reell mulighet til å vinne kampen om å erobre det setet i Senatet som John McCain (R) nå har.

KampanjeStøtt oss

4 KOMMENTARER

  1. Er det noen som har skapt IS, så må det være psykologer og deres klonende professorer, som har en ond finger med i spillet i alle konflikter på jorda. IS og disse «helseabeiderne» gjør etter min mening akkurat det samme, nemlig å utrydde hellig liv, dvs. Gud. Psykologer og psykiatere og andre åndsparasitter bør nektes å reise til andre land og alle land bør nekte å la slike folk å komme inn i landet deres, fordi de skaper bare konflikter og krig med sine løgner og vrangforestillinger.

    • Så de bidrar med gode ideer, altså en form for gründer-virksomhet? Ikke dårlig bare det. Det gir jo arbeid til mange. Er du sikker på at de ikke samler inn penger som de bruker til å iverksette dette?

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.