Italienske RAI 2 med reportasje fra Donbass

5

Fra 15. juni 2016, Reporter: Giovanni Mesotti

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


5 KOMMENTARER

  1. Dette innslaget hadde virkelig fortjent oversettelse til et forståelig språk. Verden trenger å vite hva som skjer i Novorossia.

  2. Til RAI-reportasjen frå Donbass: Går det an å få eit kort resymé på norsk for oss som ikkje kan italiensk? — Leiv Olsen

  3. Da NATO vedtok utplasseringen av bataljonene sine i Baltikum og Polen nettopp, erklærte Jens Stoltenberg at han ikke visste om noe land som Russland hadde planer om å angripe, og at denne utplasseringen var rent defensiv. Nå har han skrevet en artikkel i USA-media der han sier at ISIS og Russland er NATOS hovedutfordringer. Og han påstår der at NATO prøvde å få til et samarbeid med Russland i 90-åra, men at det ikke var mulig. Sannheten er at NATO trakk seg ut av alt virkelig samarbeid da det ble klart at den russiske befolkningen ikke fant seg i å bli overtatt av NATO og dets globaliseringsselskaper. Det er sannheten! NATOs generalsekretær taler med flere tunger. Og han har aldri beklaget ødeleggelsene i Donbass, de 9000 døde eller de 1,5 millioner flyktningene. Dette viser i sum klart at NATO ikke har rent mel i posen når det gjelder forholdet til landet. Det viser også de faktiske disposisjonene NATO gjør. De har planmessig støttet framveksten av russerhatet i Baltikum og Øst-Europa. De arbeider i det skjulte for å få til uro i Sentral-Asia og sør for Kaukasus. Og de prøver å påvirke etniske minoriteter og vestvendte russere til å gå løs på Putin og statsapparatet. NATO har aktive planer om å ødelegge Russland. Det er saken. Og de driver et stort, utbredt og hemmelig spill for å få det til. Det ar nettopp var nye kraftige sammenstøt i Donbass. Ingenting om det i norske media, og det er en politisk avgjørelse for å holde konflikten varm. For skulle det oppstå ett eler annet der NATO kunne bruke konflikten som påskudd til ytterligere engasjement og våpenutplassering nær den russiske grensen også i Ukraina, så vil de straks gjøre det.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.