Craig Murray: – Krigene i Irak og Libya var bygd på løgn

5

Den tidligere britiske ambassadøren Craig Murray avslører løgnene om Irak og Libya. Skal vi tippe at vi ikke får se dette på NRK?

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


5 KOMMENTARER

 1. Jeg tror heller at det er han som lyver, og at han er presset til det. Psykologer og deres klonende professorer har mange måter å presse folk på og tvinge dem til å lyve. Dette gjør de for å bryte ned sannheten og hindre at deres medvirkning i nedslaktning av hellige blir avslørt.

 2. Selvfølgelig var krigene mot Irak og Libya tuftet på løgn, akkurat som krigen mot Jugoslavia, Afghanistan og nå Syria. Det hele handler om å få på plass en sosialistfascistisk Verdensregjering, med en verdensvaluta, et verdenspoliti, en verdensrettsystem, en verdenskirke – alt ledet av FN, som skal være underlagt den satanistiske Khazar-mafiaen.

 3. Jeg lurer på om det fantes en modernisert Sykes-Picot avtale før angrepet på Irak eller Libya. Sykes-Picot avtalen om delingen av Midtøsten i 1915 var jo hemmelig. Den ble kun kjent for offentligheten fordi de russiske revolusjonære publiserte alle tsarens hemmelige avtaler.

  Hvis de ikke hadde gjort det, ville avtalen først ha blitt offentliggjort i 2015, med 100-års regelen for offentlige dokumenter, selv om den kanskje er så avslørende at den ville blitt unndratt offentligheten i nye 100 år.

  Storbritannia fikk en okkupasjons-sone i det sørlige Irak, noe som kan tyde på at dette var den britiske delen av oljen/byttet – vi får se i år 2103!

  Murray har også påpekt at 3 av de 5 medlemmene av Chilcot-kommisjonen var tilhengere av krigen i 2003, og personlig utvalgt av statsminister Brown. Ingen av kommisjonens medlemmer var mot krigen. Dette tyder på at granskningskommisjonen (som vanlig) er et forsøk på å tilsløre sannheten, snarere enn å avsløre noe.

  Hvis noe skal finnes, er det i detaljene i den kjempelange utredningen; en bisetning her, et avslørende sitat der. Det finnes hint i rapporten som peker på at Syria (og kanskje Iran) var neste mål – noen brev fra Blair handlet om man skulle angripe dem samtidig eller en om gangen.

 4. Nå, etter BREXIT er de (Bilderbergerne) desperate for å forme «Europas forenede stater». Med USA på topp? Nasjonalstatene skal bli som fylker. Militæret blir lagt helt under NATO/USA. Det vil bli tragisk om vi skulle komme på samme side i krigen som Tyrkia, og mot Russland!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.