Sjef i Goldman Sachs: – Vi må få omgjort Brexit

0

Peter Sutherland, som er sjef for Goldman Sachs International skriver om #Brexit på Twitter:

The younger generation in UK has been sacrificed all because of distortion of facts & consequences. Somehow this result must be overturned.

Sutherland er en av de fremste representantene for de 0,00004% rike som tror de kan manipulere verden som de måtte ønske. Og han og hans like lykkes så ofte med akkurat det at han får anfall når et folk gjør noe som uansvarlig som å stemme mot hans vilje.

Han er sjef for Goldman Sachs International, har vært EU-kommisær for konkurranse og sjef for WTO. Han var sjef for Trilateralkommisjonen i 10 år. Han har vært sjef for BP. Han møter regelmessig på møtene i Bilderberg-gruppa. Og han var en av drivkreftene bak opprettelsen av Global Forum on Migration and Development der han nå er en av sjefene.

Da han møtte House of Lords i Storbritannia for å snakke om migrasjonspolitikk, sa han at: EU bør «gjøre sitt beste for å undergrave homogeniteteten» i medlemslanda. Han argumenterte hardt mot ethvert forsøk på å begrense innvandringa og sa at tvert om burde Storbritannia og EU konkurrere om å «trekke til seg flest mulig innvandrere på et globalt nivå». Og han sa naturligvis at dette handlet om å «skape et åpent og tolerant samfunn».

Han nevnte ikke at hans klasse verdsetter at bemanningsselskaper henter inn immigranter uten faglige eller sosiale rettigheter, folk som jobber for 3-4£ pr time.

Goldman Sachs har vært en av hovedsponsorene for #Remain-kampanjen sammen med andre amerikanske banker som Citigroup, Morgan Stanley og JP Morgan.

Alt sammen naturligvis utfra ideelle humanistiske motiver og uten et minste sideblikk til sine egne profittinteresser.

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.