– Opprettelsen av BRICS skremte en del land, sier Rousseff

14

– Enkelte land ble virkelig skremt da vi opprettet BRICS, sa den suspenderte presidenten i Brasil, Dilma Rousseff. Hun er gjengitt i The BRICS Post.

Hun føyer til at de som tror at denne fempartsalliansen vil falle fra hverandre gjør en strategisk og geopolitisk utilgivelig feil.

“The creation of BRICS was an event of unprecedented significance in world affairs. The emergence of BRICS and the G20 group was a peak from the standpoint of multilateral processes and of building a multipolar world,”

BRICS-landa står for om lag en fjerdedel av verdens samlede BNP, eller omtrent det samme som de såkalte G7-landa (målt i kjøpekraft). Alliansen er derfor en virkelig ufordring for de landa som står for den rådende verdensorden, og ikke minst USA.

The New Development Bank, som er BIRCS’ motstykke til Verdensbanken, har allerede begynt å låne ut penger til utviklingsprosjekter.

Det stille kuppet i Brasil kan oppfattes som et forsøk fra USA-vennlige krefter på å reversere utviklinga av BRICS og stoppe alliansens framgang.

Eric Draitser skriver i Mintpress:

RICS countries account for 46 percent of the world’s population – over 3 billion people, as of 2015 – making it the single largest bloc in terms of human capacity among global alliances. The scope of BRICS, combined with its increasing assertiveness as an economic power unto itself, has undoubtedly ruffled a few feathers in Washington and elsewhere in the West.

It should come as no surprise that major moves have been taken in the last 12 to 24 months to undermine each BRICS member nation and destabilize them through political and economic means. …

Two of the principal groups responsible for organizing and mobilizing the demonstrations are the Free Brazil Movement (MBL) and Students for Liberty (EPL), both of which have direct ties to Charles and David Koch, the right-wing, neocon, U.S. billionaires, as well as other leading figures of the far right, pro-business neoliberal establishment.

Både Kina og Russland følger utviklinga i Brasil nøye. Det er ingen tvil om at det myke kuppet i Brasil er en del av en meget alvorlig global kamp mellom G7, og da i første rekke USA, på den ene sida, og BRICS, og da i første rekke Russland og Kina, på den andre.

 

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


14 KOMMENTARER

 1. Hvis du er ute etter dårlige organisasjoner, så er et kjennetegn ved de dårlige at psykologer og deres klonende professorer har sterk innflytelse eller folk innenfor disse, og at de er befengt av åndsparasitter eller folk som er kontrollert av slike. Dessuten forteller de løgner om hellige og vil iverksette aksjoner mot dem. De kaller gjerne hellige for djevler, nazister og terrorister uten at det er noe grunnlag for det.

  • åkey…, jeg er holder med om din skepsis til psykologer, de klonede professorene trodde jeg hørte samfunnsøkonomi til, men de finnes sikkert andre steder også. Åndsparasitter er jo en forferdelig vid kategori, kan du spesifisere, tror du?

   Ingenting er hellig mer, i kneiper eller kirker…., så de ville ikke kjent det igjen om det hoppa opp og beit dem! Prøv å ignorere dem – de har ikke en tøddel å bidra med.

   • Åndsparasitter er tyver som stjeler andres ånd/åndelige legemer og beholder dem inne i seg for å dra kraft og åndelige egenskaper fra dem. Spesielt vanlig blant psykologiprofessorer, psykologer, noen psykiatere, satanister og nazister. Jeg holder på med å forsøke å oppdra de som er litt uvitende slik at de får vite litt mer enn de vet.

   • Det er de som Gud/Jesus/Herren gir sin ånd til, i motsetning til de som stjeler ånder fra andre og erklærer seg selv som hellige, og de som får, som djevler. Her gjelder det å holde tunga rett i munnen og ikke ta feil. Mange tar feil, f.eks. de russiske separatistene i Ukraina, mange russere, mange serbere og ellers mange rundt om i verden som forveksler Gud med djevelen og går til angrep på hellige for å utrydde dem.

   • Magnar, man skal aldri erte syke mennesker før man har lest hele epikrisen deres, og så evt. føler seg mer enn 50% sikker på at det er pasientens egen feil at hun eller han er blitt syk. Makan.

    I tyveårene (mine tyveår, ikke nittenhundretallets) tok jeg en del vakter i psykiatrien, og på Dikemark Sykehus ble jeg kjent med en kar som kunne betro meg at det var kun tre instanser i verden som bestemte og kontrollerte absolutt alt, nemlig CIA, KGB og Ledelsen Ved Dikemark Sykehus. Sett fra hans hvite hjørne av universet kunne nok egentlig det stemme ganske bra, men om det nå allikevel skulle komme for en dag at det allerede den gang, på sent nittenåttitall, var flere om beinet i maktens korridorer enn de nevnte mastodonter, skal man uansett ikke erte, for vedkommende ble ikke syk ved egen hjelp. Han ble det etter tvangsinnleggelsen maktens lakeier fant nødvendig, nettopp fordi pasienten, som han selv uttrykte det, «forsto hvordan det hang sammen», og det skulle jo i seg selv egentlig ikke være straffbart, det. Dengang. Men det ble det altså. Alle vet selvfølgelig hvordan det er fatt med den saken nå for tiden. Han rakk imidlertid å varsle de fleste på Dikemark melom Haloperidol-skuddene.

    Dette bekrefter interessant nok Terje Henriksens berettigede motvilje mot de forferdelige vampyrene i fotformsko og krøllete bomullsskjorter kalt psykologer. De er Ledelsens agenter, stormtropper, dødsskvadroner og autoriserte plageånder, og ser de en Hellig er det rett over og slurpe i seg ånd og sjel før man rekker å si åndsmygg. Russiske og serbiske psykologer er selvfølgelig aller verst, men de borte på Vinderen er sannlig ikke tapt bak en himmelvogn de heller. Fyttikatta.

    • Norske psykologer er nok dessverre blant de verste. Man blir faktisk innlagt for å fortelle sannheten, fordi man forteller sannheten om dem, som psykologene m/fjertefølje ikke vil skal bli kjent. De vil kanskje finne på å påstå at det til skade for rikets sikkerhet om det blir kjent. Det er kun til skade for djevelens sikkerhet, og til skade for rikets sikkerhet om det ikke blir kjent Mer om det som de ikke vil skal bli kjent kan man finne på f.eks. no.samfunn.religion på Usenet eller på no.alt.diskusjoner dersom man ikke liker å lese religionsgrupper. Jeg har vært på Usenet siden 1997 og skrevet om dette.

     Psykiatriske sykdomsdefinisjoner er bare beskrivelser av symptomer, uten at man aner hva problemet er, om det er et problem for «pasienten» i det hele tatt. Psykiaterne behandler altså kun symptomer og ikke problemet, om det eksisterer.

     • Jeg skal ikke motsi deg på noe av det du skriver her. Men jeg tror du tilskriver norske psykologer for mye bevissthet.
      Husk på at de stort sett har levd hele sitt liv innenfor the matrix. Jeg tror du skremmer dem.
      Og du aner ikke hvor mange som ville ha tvangsinnlagt folk for å fortelle sannheten, jeg tror faktisk de kunne ha korsfestet også.

      Har du sett filmen Jesus av Montreal?

     • Nei, jeg har ikke sett den filmen. Den grenen av psykologien som er grunnlagt av en satanist, styres nok mye av tvangstanker, siden sjefene der er åndsparasitter. De tenker derfor trolig helt likt, og man kan si at psykologer som utdannes der er kloner av sine professorer. Jeg har også «hørt» at de vil nekte kristne adgang til psykologistudiet, om de ikke ha gjort det allerede. Dett kan skyldes at kristne har sannhetens ånd som vil bryte ned løgnene som psykologistudiet bygger på.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.