USAs omringning av Russland og Kina

10

Våre hjemlige NATO-politikere og deres haleheng liker å si at Russland er aggressivt. Et blikk på kartet gir et annet inntrykk.

USAs omringning

På et møte i Latvia 3.3.2016 sa NATOs militære sjef Philip Breedlove, ifølge DefenceNews:

“We are prepared to fight and win if we have to … our focus will expand from assurance to deterrence, including measures that vastly improve our overall readiness.”

Han minner svært om hovedpersonen i en film av Stanley Kubrick.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


10 KOMMENTARER

 1. «Våre hjemlige NATO-politikere og deres haleheng»

  Viktig å presisere at dette halehenget inkluderer samtlige store norske mediebedrifter. (NRK, TV2, alle tabloidavisene, osv.)

  «Russisk aggresjon» og «aggressive Putin» er standardfraser som går igjen i den norske mediedekningen av Russland. Norge er et nyttig redskap for terrorveldet USA. Norge som nasjon har naturligvis ingenting å tjene på å legge seg ut med et stort, mektig og fredelig naboland, men norske politikere er så livredde for USA at de gladelig går med på å underkaste seg terroristene i Washington D.C. Og de norske politikerne som er lydige horer for USA, blir da også klekkelig betalt og belønnet med toppjobber i NATO o.l.

  Det finnes ikke én toneangivende norsk journalist som ikke står på lønningslisten til CIA/Mossad.

 2. Og nå kommer Kerry reisende og skal til Finnmark. Lurer på hva de nå skal utplassere der? Det føyer seg vist til agendaen på Island og i Nederland? Sist uke leide de rundt på Erna(Helan) og fikk henne til å være med med våre skattepenger og betale for destruksjon av deres eget og andres atomavfall. Siw Jensen var til og med bedt med til G20 pluss at Jensemann skal til Obamas slott og diskutere hvordan det skal slåes til med NATO i midt østen samtidig som USA styrker IS med flere instuktører(50+). Vi har visst betalt oss til å bli viktige for alle. Alle regninger går liksom en tur med avdrag innom Norge først. For et og et halvt år siden gjettet jeg at det da innen et år var amerikanske styrker og tungt artilleri i Finnmark. Så feil man kan ta. Det vil ihvertfall ta et halvt år til.

  • Muligens Tromsø, muligens Svalbard, sier Nordlys.no. Uansett, Kerry skal i hvert fall åpne den årlige fredskonferansen på Losby Gods 14-15. juni. Så blir det altså fred i år også. Det må da finnes en pris man kunne gitt til sånne folk?

    • Nå er det den vel forsåvidt i gang, men han kan få en for sin sjeldent gode dialog med fienden IS. Det er en del fredspriser hos en del tvilsomme vinnere som nå skal tilbakeføres og vinnerne gis god, gammeldags ris på rumpa med flathånda. Men Kerry er ikke sånn. Kerry er husfreden selv, han.

 3. Tack, för en viktig karta. Jag beger mig i morgon till Långholmens Folkhögskola här i Stockholm,inbjuden att tala om fredsarbete. Jag ska trycka ut denna karta och visa. Agneta Norberg, vice ordf. Sveriges Fredsråd.

 4. Nå har både Putin og andre, også amerikanere uttalt at folka I USA mener de kan vinne en atomkrig mot Russland om den foregår I Europa. Er det derfor Obama ruster opp Tyskland av alle land, med et massivt atomvåpenarsenal, og strever med å få Norge, Sverige og Finland involvert. Amerikansk atomubåt med base I Tromsø.. når kommer missilene?
  USA vil ha atomubåt-havn i Tromsø. http://www.aftenbladet.no/nyheter/innenriks/USA-vil-ha-atomubat-havn-i-Tromso-3933805.html

  NYE ATOMBOMBER FRA USA TIL TYSKLAND – Merkel trapper opp arsenalet av atomvåpen i Europa. USA vil i nær framtid utplassere 20 nye atombomber i Tyskland, hver fire ganger så stor som Hiroshima-bomben. Bombene skal, dersom de skal brukes, lastes på tyske Tornado-jagerfly. Vi snakker 80X Hiroshima, og hvor mange atombomber Tyskland har fra før, vet jeg ikke. Det er også i Tyskland eurofighter produseres. Daimler Benz eier 33% av selskapet. https://spesielt.wordpress.com/2016/05/14/det-nye-tyskland/

  NORGE GODTOK RAKETTSKJOLD ALLEREDE I 2007– (Aftenposten12.10. 2011) Regjeringen drev dobbeltspill om rakettforsvar. Utad var de kritiske og imot, men varslet samtidig USA om at Norge ville godta rakettforsvar i regi av NATO.
  USA la et knallhardt press på Norge for å hindre splittelse i NATO, og for å få den rødgrønne regjeringen til å akseptere rakettskjold og ta åpent avstand fra Russland og russiske påstander om rakettforsvaret. http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/wikileaks/Norge-godtok-rakettskjold-allerede-i-2007-5106134.html

  Slikt blir det jobb av.. Jens og Støre ga bort 500 mill til Hillary 1. Juni 2012 og nye 800 mill 12 Feb 2013.. 1,3 milliarder rett før hun går av som utenriksminister for å stille som presidentkandidat, og Jens fikk nastjobben. Er det dette som er «The establishment»?

  – Hillary Clinton fikk 500 millioner grunner til å elske Norge – (Aftenposten 01.06.12)
  – Regjeringen blar opp 800 millioner til Clinton-stiftelsen – (Tv2 12. februar 2013) http://www.tv2.no/a/3986650

  BRENT JORD
  I 1980 hadde NATO en øvelse hvor de slapp en “atombombe” over Tromsø for å hindre russerne å ta området I bruk. https://youtu.be/TmFxcTIzUog Det skal foreligge lignende planer for andre byer og tettsteder. Det kan bety at ved en russisk invasjon vil befolkningen kunne ofres for å hindre russerne å bruke Norge som base mot Europa og USA. NATO OG USA kan finne på å bombe Norge I såkalt “brent jord” taktikk.

  http://www.side3.no/skulle-slippe-atombomber-over-finnmark/8537672.html
  http://www.bt.no/meninger/kronikk/Brennpunkt-Flesland-2367414.html
  http://www.oslomilsamfund.no/oms_arkiv/2001/2001-11-19-Tamnes-Skogrand.pdf

  Da ville vel en håndfull politikere I utlandet sitte igjen med hele oljefondet? Man har solgt ut i Norge og hamstrer i utlandet. Underlig politikk. Slyngstad og gjengen kjøpte nettopp tolv penthouseleiligheter i London til 500.000 kroner kvadratmeteren. http://www.hegnar.no/Nyheter/Eiendom/2016/05/Kjoepte-12-leiligheter-betalte-naer-500.000-kroner-per-kvadrat

  I USA mener altså flere at de har en reell sjans til å vinne en atomkrig med liten eller ingen skader. USA har også et massivt forsvar, samt underjordiske byer og anlegg med tanke på atomkrig. Hva har Norge som ligger helt I front og som I tilfelle krig vil rammes med full tyngde av de mest moderne våpen I krigens aller første fase? Jeg vil også anta at USA er villig til og ofre Norge for sin egen sikkerhet, og at vi er svært lite tjent med å være spydspiss for USA I denne konflikten.

  (Kommentar) I sin Valdai-tale nylig advarte Vladimir Putin mot farene ved å tro at det er mulig å «vinne» en atomkrig. Han sa blant annet: «Vi hadde rett til å forvente at arbeidet med utvikling av amerikanske rakettforsvarssystem ville stoppe. Men ingenting skjedde, og det fortsetter. Dette er en svært farlig situasjon, skadelig for alle, inkludert USA selv. Den avskrekkende virknmingen av atomåpen har begynt å miste sin verdi, og noen har til og med fått en illusjon om at ekte seier for en av sidene kan oppnås i en global konflikt, uten irreversible konsekvenser for vinneren selv -. hvis det vil være en vinner i det hele tatt.» Putin refererer her til at amerikanske politikere, først og fremst de neokonservative, har forlatt doktrinen om MAD – Mutually Assured Destruction – som sa at det er umulig å vinne en atomkrig. Den offisielle amerikanske doktrinen er nå at det er mulig å vinne en atomkrig. Det er også tydelige tegn på at USA planlegger å starte en atomkrig, blant annet så utplasserer USA nye atomvåpen i Tyskland. Hele Putins Valdai-tale her: https://youtu.be/-W923PAexwU

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.