George Soros sponser Hillary Clinton

4

Det kommer ikke akkurat som noen bombe, men heller som en bekreftelse: spekulanten George Soros sponser Hillary Clinton. Han håper åpenbart på at han skal få en enda sterkere innflytelse på USAs utenrikspolitikk dersom hun blir valgt til president.

Det burde settes i gang en større internasjonal kampanje for å avdekke den måten milliardæren manipulerer organisasjoner og nasjoner på. (Hallo: finnes det fortsatt gravende journalister der ute?)

Soros og hans gribbemilliarder har spilt en sentral rolle i en rekke av de USA-organiserte «fargerevolusjonene«. Han har gått tungt inn for at EU skal ruste Ukraina til krig mot Russland. Han finansierer en kampanje for maksimal migrasjon til Europa og har krevd at EU skal låne penger for å finansiere det å ta imot minst en million migranter i året.

Ved siden av at han eier Open Society Foundation og bruker det til å finansiere NGOer, bevegelser og grupper i mange land for å fremme sin globalistiske kampanje, så er han i praksis eier av Human Rights Watch. Han er i tillegg en viktig sponsor for Amnesty International Limited. I sin årsrapport for 2011 (side 8) sier Amnesty:

The Directors are pleased to acknowledge the support of the Caipirinha Foundation, the John D. and Catherine T. MacArthur Foundation, the Oak Foundation, Open Society Georgia Foundation, the Dutch Postcode Lottery, the Sabra K. Drohan Trust and the Stichting Adessium Foundation, from whom funds were received during the year.

Open Society Georgia Foundation er eid av Soros.

Så her har vi altså en økonomisk kriminell, en spekulant og milliardær som ikke bare kontrollerer NGOs over hele verden og investerer i regimeskifter og krig, men som også er sponsor og eier av «humanitære organisasjoner» med stor internasjonal prestisje. (En annen sak er at prestisjen til Amnesty og HRW for lengst burde ha vært avskrevet, for Amnestys del da organisasjonen under ledelse av US State Departments Suzanne Nossel drev plakatkampanje for NATOs «støtte til kvinner og jenter i Afghanistan».)

Nå vil Soros også sikre seg en posisjon hos den han tror vil bli den neste presidenten i USA. Blir hun valgt, så klarer han nok det.

 

 

KampanjeStøtt oss

4 KOMMENTARER

  1. Jeg lurer på, står The Rotchields og Rockefeller i ledtog med Soros? Jeg har en følelse av at det er en liten krets av ekstremt rike globalister med samme mål???

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.