John McCain tok forsvarsministeren i å juge om oljetransporten til IS

19

Senator John McCain, som ikke skammer seg over sine kontakter med Den islamske staten, spurte ut forsvarsminister Ashton Carter i Senatets Armed Forces Committee 9. desember 2015. TV-klippet bør sees, fordi det er så totalt avslørende både for USA og Carter. Forsvarsministeren blir tatt med buksene nede overfor en senatskomité, og det er sjelden kost. Og det McCain gjør er å bevitne at USA visste om den illegale oljetransporten til IS fra Syria til Tyrkia, og at alt annet er løgn.

John McCain: Forsvarsministeren vil kanskje korrigere referatet, for vi visste at de lastebilene med olje beveget seg fram og tilbake, det var bare at Det hvite hus bestemte seg for ikke å bombe dem.

Ashton Carter kommer så med en lang og stotrende bortforklaring, og nei, han ønsker ikke å korrigere referatet, det er mer et spørsmål om å klargjøre. Men den lange tiraden innledes med innrømmelsen «That is the case» – «Dette er tilfelle». Resten er verdig en Oscar for mest pinlige bortforklaring.

John McCain:
Jeg gjentar hva jeg sa: Vi visste om disse tankbilene som beveget seg fram og tilbake. Vi så dem. Du kan ikke mene at de kunne holde på med dette over et år uten at vi visste om det, gitt den teknologiske kapasiteten vi har. Jeg ble fortalt direkte i Irak at vi ikke angrep dem fordi beslutningen var tatt om å ikke angripe dem.

Russland avslørte oljetransporten

Som John McCain sier i klartekst: USA hadde visst om den illegale oljetransporten til IS under hele den såkalte amerikanske «krigen mot IS», og det uten å bombe den. Dette til tross for at nettopp oljetransporten er den viktigste inntektskilden til IS og at den er helt snetral for å finansiere deres krigføring og deres terroraksjoner.

Det var først da Russland offentliggjorde satellittbilder av transporten at dette ble offentlig kjent over hele verden. Denne trafikken er den viktigste finansieringskilden til IS, til og med større enn tilskuddene fra oljediktaturene og «enkelte medlemmer av G20», som Vladimir Putin formulerte det.

Les Russland knuser finansieringskilden til IS

Se på denne lastebilkonvoien:

is oljetransport

Se videoen her.

USA og Vesten har ikke bare sett en annen vei når IS stjeler syrisk olje og omsetter den ulovlig på verdensmarkedet for å få penger til krig og terror. USA har med viten og vilje latt denne trafikken pågå. Og vestlige oljeselskaper deltar aktivt i denne trafikken. 

Og av alle er det altså senator John McCain som gnir det inn for åpent kamera.

Se videoen her:

 

 

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


19 KOMMENTARER

 1. Skam er kanskje ikke McCains sterkeste side. Det er egentlig helt greit – noen slike politikere har vi bruk for i et demokrati. Og her setter han skapet ettertrykkelig på plass.

  Man kan si mye om Putins innblandning i Syria, men akkurat på dette punktet – å skape litt populistisk konkuranse om å knekke IS, så har han vært et positivt bidrag.

 2. «USA og Vesten har ikke bare sett en annen vei når IS stjeler syrisk olje og omsetter den ulovlig på verdensmarkedet for å få penger til krig og terror. USA har med viten og vilje latt denne trafikken pågå. Og vestllige oljeselskaper deltar aktivt i denne trafikken.»

  Rettelse: USA og Israel har sammen skapt IS. De har trent dem opp, finansiert dem, utrustet dem med våpen og ammunisjon, osv. Og de har fungert som flyvåpen for dem. Og Israel har lappet sammen skadde IS-krigere på flere av feltsykehusene sine.

  Alt dette gjør de fortsatt. Det er nødvendig å ha en sterk fiende når man skal rettferdiggjøre en hundre år lang krig mot terror.

  • Hm!

   KZ.

   Denne påstanden her:
   Rettelse: USA og Israel har sammen skapt IS. ? ? ?
   (At USA igjen driter seg ut er ikke nytt), men at du drar Israel inn i dette VS IS. Den får jeg ikke helt tak i.

   Så!
   Kan du dokumentere denne, spesielt der du skriver: ?
   Eller skal jeg trekke den sluttningen at Nazi Tyskland var skapt av jøder nå Israel med tanke på en laaaangsiktig plan.
   En plan som strekker seg inn i vår tid.?

   • Det amerikanske utenriksdepartementet har lagt ned forbud mot å kjøpe olje fra IS, og dette forbudet blir stort sett respektert, så IS selger oljen til Israel som så selger den videre på verdensmarkedet. I tillegg til å hjelpe sine venner i IS, så tjener også Israel godt på denne oljehandelen, fordi de får kjøpt oljen til 15-18 US $ for fatet.

    https://zealnews.wordpress.com/2016/01/11/israel-the-main-buyer-of-isis-oil-report/

    Og ja, NAZI – Tyskland ble skapt av amerikanske Wall Street-jøder. Les WALL STREET AND THE RISE OF HITLER av Antony C. Sutton.

    http://www.reformed-theology.org/html/books/wall_street/index.html

    • Dette vitnet påstår at denne type gruppe laget bunkers i Stavanger for noe men vet ikke om det har sammenheng.Dette er kun ET vitne og er «et løsfunn» for å si det med et arkeologisk uttrykk. Hun besøkte bunkerser .Snakker hun om NATOs Joint Warfare Centre (JWC) i Stavanger? Eller snakker hun om noe som ikke er offisielt kjent ?De sier «Secret bunkers» på Intervjuet.

     «JWC er direkte underlagt NATO-hovedkommandoen Allied Command Transformation (ACT) i Norfolk, USA. Tidligere lå også Fellesoperativt hovedkvarter (FOHK) for det norske Forsvaret her, men det er nå flyttet til Reitan i Nordland. Allerede fra Folkevandringstiden har man hatt en bygdeborg her. Under 2. verdenskrig i 1943 begynte tyskerne å bygge bunkere inne i fjellet under Jåttånuten. Denne ble fullført av det norske forsvaret i slutten av 1950-årene og Luftvåpnet og Kystvakten flytett inn hit i 1957. I 1994 kom forløperen til JWC inn hit, Headquarters Allied Forces North Europe. i 2000 ble dette endret til Joint Command North (JCN) og i 2003 Joint Warfare Centre.»

     https://www.youtube.com/watch?v=b4kFYg1A6uo avsnitt fra 2.02 inn i videoen . To sekvenser som handler om
     Norge og bunkerser i Stavanger,først en bit ,så kommer de tilbake til Red Horse gruppen som bygde det.

     Det hun snakker om er bunkers med lagret materiell, og bunkersene er laget av en «Red Horse» gruppe. Personene på bildet er kun en illustrasjon og har ikke noe med dette å gjøre nødvendigvis. To uavhengige søk:
     Nr.1.
     http://www.120thairliftwing.ang.af.mil/shared/media/photodb/photos/110604-F-CX339-234%28cropped%29.jpg
     Nr.2:
     2/19/2008 – DAVIS-MONTHAN AIR FORCE BASE, Ariz. — Guardsmen from the 219th Rapid Engineer Deployable Heavy Operational Repair Squadron Engineer (RED HORSE) unit, at Malmstrom Air Force Base, Mont., finished building a bunker for the 355th Civil Engineer Explosive Ordinance Disposal team here Feb.15

     Kay Griggs, var tidligere gift med en som lekket ting mens han var alkoholpåvirket.
     U.S. Marine Corps Col. George Raymond Griggs, now remarried and living in Mirror Lake, NH.
     This isn’t the first time Griggs is going public with her story about government mob-like hit squads and the sexually perverted secret “cap and gown and skull and bone society” her husband belonged to along with other high-ranking Marine officers and pubic officials.
     She first went public in 1996 after receiving death threats, being rescued by Sarah McClendon, former senior member of the White House press corps, who believed her story and took Griggs under her wing, giving her a place to stay and important advice about how to stay alive when dealing with military operatives.
     “I became a whistle blower and received death threats,” said Griggs this week in an extended telephone conversation from her Tidewater, VA. home. “I finally wound up living for safety reasons with Sarah, the dean of the White House Press Corps, who had been with every president since FDR and was in Army intelligence and also an attorney’s daughter from Texas.”
     http://sianews.com/modules.php?name=News&file=article&sid=2570

   • På at IS er skapt av Israel og USA?

    Vel, ISIS er egentlig Israeli Secret Intelligence Service, dvs. Mossad. Kilden min der er en forsker som sa dette på C-SPAN for en del år siden. Det klippet finner du enkelt på YouTube.

    Ellers har jeg plukket opp ting her og der. Og dedusert meg frem til sannheten ved å tenke over hva som er mest sannsynlig. Det er sånn passe påfallende at et land som allerede tidlig på sekstitallet hadde spionsatellitter som kunne se forskjell på en mygg og en knott fra 400 kilometers høyde, ikke klarer å få øye på kilometerlange lastebilkolonner som kjører gjennom skyfrie ørkenområder hvor de selv har et stort militært nærvær, og som de grundig overvåker både med fly og satellitter. Jeg kjøper ikke den historien. Man må være såkalt skeptiker for å kjøpe den. Og jeg er ikke skeptiker; jeg er «konspirasjonsteoretiker». (Person som tenker selv, uten å blindt adlyde autoriteter.)

    Derfor trakk jeg den konklusjon at USA fungerer som luftvåpen for IS. Det er også haugevis av rapporter om at de har droppet forsyninger ned til IS-krigere. Og at de har trent dem opp og utrustet dem med biler, ammo, våpen, etc.

   • Naturligvis er mange amerikanere, også blant politikerne, motstandere av amerikansk støtte til IS. Det er en relativt liten gruppe internt i CIA som står for støtten. Muligens også noen fra andre etterretningsbyråer.

 3. Dette begynner å ligne klodens største skandale. Et groteskt teater og en makaber næringsloop kun for å kontrollere rørledningene fra Persiagulfen og opp til Ukraina. «U steel the Syrian oil, we buy it and pay U back with white washed cash and more weapon. U fix the slaughting and we produce more weapon$ which you pay with more stolen oil, and some white washed cash loaded in the truck», Washington DC.

  Vi raffinerer og selger altså dette ut i markedet, eller brukes det som jetfuel kanskje – betalt igjennom de forenklede forsvarsbudsjettene? Vi tåkelegger motivene gjennom vår dominerende mediekanaler og legger skylda på «Assadregimet».
  Når skal dette få en konsekvens for USAs utenrikspolitikk som har lurt stokk dumme politikere til å flagge dette? Hvorfor kan vi ikke tilby den overlegne teknologien vi har tilegnet oss gjennomsalg av brent oil, tom som vi er – til å bygge landene og få til et humant samfunn som kan utvikles gjennom skole og kunnskapstilgang. Det er jo et godt bytte? Nei noen er for grådige og land skal ruineres og jevnes til grunne. Og dessverre har noen satt nevnte i førersetet. Kos dere med kaviar og champagne, pjuk!

 4. Galehus Norge. Her har man da i samfulle fem år opptrådt som politisk støttekorps for ødeleggelsen av Syria og obligatorisk demonisering av Assad. Helt riktig som sagt: her har Pål T. Jørgensen opptrådt som Norges Goebbels.Hele eliten,både det blå og røde borgerskapet, har heia på «Spaniakjemperne», det vil si Natos og Gulfstatenes globale leiesoldater for Sharia.
  Så får vi se Erna på dagsnytt ikveld med sjekk på 2,4 milliarder kroner på kort sikt og 10 milliarder på lang sikt.
  Det er på sånne dager at jeg tenker som så: glem det der med å forandre verden. Det å beholde vettet i Norge er jevnlig en bragd i seg selv. For et galehus og vi har intet organisert miljø som kan nedlegge noen effektiv protest.Vilken tilstand vi befinner oss i.

  • Nå, nå. Norge er æresstat i USA. Idiotiet er en nasjonaldyd. Ikke noe å ta på vei for. Folk våkner. Langsomt, for langsomt, men likevel.

 5. USA har brukt ISIS og Al Qaida til destabilisere araberverden, bidra til at de aldri fikk ro og tid, og kapasitet, til å tenke på å angripe Israel! Det er det viktigeste i dette simple og råtne spillet fra amerikanerne. USA kan som jeg har skrevet tidligere forhandle og bli venn med djevelen bare det ganger deres stormaktsinteresser. Saddam Hussein, Kadaffi og sist Assad var ikke forenlig med deres interesser, men ISIS TERRORORGANISASJONEN SOM HALSHUGGER uskyldige og voldtar små jenter og selger de som fe på markeder er det! Og til sist er det europeiske land som må betale regninga i form av terrorisme, amerikanekrne er jo i den lykkelige situasjonen at de ikke får syriske båtflyktninger som drukner rett utenfor sin kyst, de har mexikanske flyktninger, men de er ikke terrorister, og dette er en helt annen verden enn det Europa har fått grunnet USA sin sjofle inngripen i arabiske land.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.