Østerrike vil øke overvåkinga og gi politiet vide fullmakter

3

Deutsche Wirtschafts Nachrichten skriver at myndighetene i Østerrike vil opprette en ny sikkerhetstjeneste for innenlands overvåking. Den nye tjenesten vil, i likhet med det som skjer under unntakslovene i Frankrike, få vide fullmakter, og ifølge nettavisa vil de nye lovene føre til at «befolkningas bevegelsesfrihet blir drastisk redusert».

Den nye tjenesten skal få fullmakter til å iverksette overvåking mot personer uten rettslig kjennelse. Forslaget lister opp mer enn hundre straffbare handlinger som kan utløse slik overvåking, hvis det foreligger mistanke.

Regjeringa i Østerrike planlegger å banke loven, som omtales som Neues Staatsschutzgesetz, raskt igjennom.

Opposisjonen kaller det nye etterretningsorganet Stasi 2.0 og har startet en underskriftskampanje mot loven.

DWN mener at det østerrikske lovforslaget er et av de mest vidtrekkende i Europa når det gjelder overvåking og kontroll av befolkninga. Presidenten i Den østerrikske journalistklubben, Fred Turnheim, sier at «loven muliggjør en ny form for overvåkingsstat».

Som jeg har pekt på tidligere: Demokratiet er ikke lenger på moten i Europa. Frankrike informerte nylig Europarådet om at landet hadde «delvis suspendert den europeiske menneskerettskonvensjonen.»

Unntakslover og politistatmetoder kommer nå over hele kontinentet.

Les også Kjærlighetsministeriet

og I Schnöggersburg skal EU trene på å knuse folkelige opprør

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


3 KOMMENTARER

 1. Alt dette skjer grunnet invasjonen av flyktninger som driver med kriminalitet. Og islamsk terrorisme. Myndighetene vakler og har tapt kampen mot innvandringen, da er det at de lager nye lover som berører alle uslyldige, som berører friheten for enkeltmennesket. Det er ikke lenge før alle skal kle seg naken før de kan stige ombord i ett fly. Og mens Europa elsker alle analfabeter fra diverse afrikanske land, skal en akademiker fra Afrika som skal på gjesteforelesing til ett europeisk land legge frem ett titalls dokumenter inkludert kontrakt på bolig der vedkommende bor, samt en pengegaranti, for at han eller hun kan få komme på snarvisitt inn i Europa, mens altså kriminelle asylsøkere ønskes velkommen av blant annet Lysbakken og Grande som tror at dette er folk som er snille og evig gode. Saken er jo at den etniske befolkning allerede barrikaderer seg i sine hjem grunnet mobben fra Afrika, det er nok av slike historier å finne, dessverre så legger de store mediene lokk over slike ting! det kan jo medføre rasisme anklager!!!

  • «Alt dette skjer grunnet invasjonen av flyktninger som driver med kriminalitet. »

   Helt feil. Alt dette skjer fordi politikerne ønsker øket overvåkning av befolkningen. Masseimporten av flyktninger gir politikerne det påskuddet de trenger for å innføre overvåkningsstaten.

 2. Jepp. Martial Law innføres i USA også i disse dager. Naturligvis brukes en eufemisme og ikke selve begrepet «Martial Law», men i praksis er det en unntakstilstand.

  NATO-Jens varslet vel også betydelig mer overvåking i dag.

  Vi ser den globale politistaten tre frem nå. The Age of Horus er i ferd med å begynne, helt i tråd med elitens plan. Som kjent er Isis (ISIS) Horus’ mor.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.