Tidligere Bush-rådgiver: – Imperiet er i ferd med å synke.

9

Dette er et intervju med den tidligere USA-obersten Lawrence Wilkerson, som var nasjonal sikkerhetsrådgiver for Reagan-administrasjonen og flere år stabssjef for utenriksminister Colin Powell . under George W. Bush. I dette intervjuet knytter han forbindelsen mellom konsentrasjonen av ekstrem rikdom i USA med landets permanente kriger.

Wilkerson mener i dag at dette imperiet er nødt til å bryte sammen på grunn av sin korrupsjon, sine løgner og sine desperate forsøk på å kontrollere hele kloden. Naturligvis er ikke intervjuet nevnt i de store mediene.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


9 KOMMENTARER

  1. Imperiet er bare et redskap. Det er mektige krefter bak de folkevalgte politikerne.

    Og ja, det stemmer at mediene aldri nevner ting som er viktige. Derfor har du f.eks. aldri i norske aviser lest om John Podesta, Paul Hellyer, Edgar Mitchell eller Laurance Rockefellers meninger om et visst fenomen. Og disse personene er ikke noen hvem som helst. Mitchell var f.eks. sjettemann på månen, og Hellyer var bl.a. forsvarsminister i Canada. Rockefeller var barnebarn av nettopp John D. Rockefeller, og Podesta har vært bl.a. stabssjef under Bill Clinton og Obama. Nå er han stabssjef i Hillarys kampanje.

  2. Disse folkene vil nok gå over lik for å hindre at Trump blir President. Han kommer garantert til å bli skutt.

  3. Naturligvis er ikke intervjuet nevnt i de store mediene. Naturligvis blir ikke steigan nevnt. Hvorfor? Jeg trur jeg skjønner noe av det.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.