IS-terrorist arrestert på Lampedusa, ville til Nord-Europa

4

Den tunisiske terroristen Ben Nasr Mehdi ble i oktober arrestert av italiensk politi på øya Lampedusa, sør for Sicilia. Mehdi er tidligere dømt for å ha forberedt terroraksjoner for et gruppe som seinere er blitt knyttet til Den islamske staten. Det er La Repubblica som skriver om dette. Mehdi var om bord i en av flyktningebåtene fra Libya, og da han ble tatt i mot på italiensk jord presenterte han seg slik:

Jeg heter Mohamed Ben Sar og er politisk forfulgt. Jeg ønsker å søke om asyl og dra til Nord-Europa hvor jeg har noen slektninger. Hjelp meg!

I følge italiensk sikkerhetstjeneste er Ben Nasr Mehdi en av de farligste terroristene på deres lister. Han er ekspert på eksplosiver og har vært en nøkkelmann for å sikre reiser for jihadister til Syria, Irak og Afghanistan. Han ble arrestert i 2008 i nærheten av Reggio Emilia. Han var da leder av ei sovende celle av jihadister og koordinerte ei terroristgruppe i Damaskus i Syria.

17. februar 2015 offentliggjorde den italienske avisa Il Messaggero det avisa kalte jihadistenes plan. Planen gikk ut på at Den islamske staten ville drive 500.000 flyktninger over Middelhavet som et «psykologisk våpen» mot Europa. Planen gikk også ut på at IS ville gjemme terrorister blant flyktningene, som da lett ville komme i land under dekke av kaoset.

Og truslene fra IS gjennomføres som planlagt. Den planlagte flyktningekatastrofen er vi vitne til hver eneste dag. Den skaper uholdbare og umenneskelige vilkår for flyktningene, men også for mottakerlanda, som ikke på noen måte er i stand til å takle dette. Hvis hensikten har vært å skape kaos i EU, så har strategien vært mer enn vellykket så langt.

Arrestasjonen av Ben Nasr Mehdi viser at heller ikke andre ledd i planen bare var tomme trusler. Det ville være naivt å tro at han skulle være den eneste i sitt slag.

Og det må være på sin plass å minne om hvem det var som ødela Libya og la store deler av landet i terroristenes hender.

 

KampanjeStøtt oss

4 KOMMENTARER

 1. Det spiller ikke så stor rolle hvem som satte igang Tsunamigrasjonen, kontra hvem som får ansvaret for ikke å ha stoppet den før.

  Det må finnes nasjonalstater som støtter IS, og det er ikke fordi de ikke vet hvilke land det er, at lederne i Vesten ikke forteller oss det, så Tsunamigrasjonen er det nasjonalstater i stand til å finansiere IS som står bak.

  Dette gjør USA og muligens EU er i det minste indirekte medskyldig i å ha åpnet grensene, om da ikke Tsunamigrasjonen er den planlagte slegga som skal knuse den europeiske arbeiderklassen, og dens velferdstat en gang for alle.

  Når vi ser på propagandaen i gammelmedia for å få arbeiderklassen til å akseptere mer innvandring, er det ting som kan tyde på det siste.

  • Nå skriver gammelmedia, her ved NRK, at det nok ikke var russerne som absolutt ville skyfle immigrantene over grensen ved Storskog, men norske myndigheters uklare instrukser og dårlige kommunikasjon med russerne som er årsaken til at Russland slipper alle over. Du verden. Hva blir det neste? Skal NRK ta konsekvensen av hva de skriver om og begynne å innse at dette er villet, også av elitens norske lakeier nå eller? Kødda. De skal ikke det, vet du.

   http://www.nrk.no/finnmark/mener-norge-selv-kunne-stoppet-asylstrommen-1.12647229

 2. «IS-terrorist arrestert på Lampedusa, ville til Nord-Europa»

  Forutsigbar blowback.

  Til Stortinget: Enjoy.

  Jens Skammenberg, Jonas Gahr ver-Störe, og Grete sehr Fare-modig – statsminister, utenriksminister og forsvarsminister under Libya-knusingen Norge utførte – er de ansvarlige for å ha bedratt Stortingspolitikerne, som til gjengjeld villig lot seg lure, uten protester, hverken da eller siden.

  • 🙂 Eller, som hun burde hett dersom foreldrene var anstendige mennesker: Gråte Far-og-mor. Dama var jo på rett kjøl i gamle dager da hun sang litt i lokale rockeband og hang med freakerne på Nedre Romerike. Noe skjedde på veien.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.