De ti mest leste i 2015

0

De ti mest leste artiklene på steigan.no i 2015 er:

Er dere bevisstløse, Dagsnytt 18?

Nå innrømmer også Aftenposten det

Russland knuser finanskilden til IS

Hvorfor vil de ikke snakke om årsakene til masseflukten?

SV vil snakke med IS

Russland starter militæroffensiv mot IS i Syria

Hjelp syrerne der de er – stopp krigen!

Assange: – Avfolkning av Syria er en del av en strategisk plan

Syriakrigen, flyktningene og vi

Hvem står bak forbrytelsene i Paris?

Forrige artikkelTerroren i Mali, salafistene og krigen om Afrika
Neste artikkelVerdensøkonomien: Fraktratene falt med 70% på tre uker
Pål Steigan
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).