800 pumpehagler på vei fra Tyrkia stanset

4

Det italienske Guardia della finanza stoppet et vogntog på havna i Trieste. Vogntoget var på vei fra Tyrkia med destinasjon Tyskland, Nederland og Belgia. Det viste seg at vogntoget inneholdt 847 pumpehagler av merket Winchester SXP. Det er Il Messaggero som skriver dette.

Disse våpnene er beregnet på jakt, men med tre skudd i sekundet og ladd med slugs er det et nærkampvåpen i mafiaklassen. Terroristene i Paris brukte Kalashnikover til sine massedrap. Siste nytt om dem er at disse våpnene angivellig skal ha kommet fra Tyskland. Det er n-TV.de som melder dette.

Det at våpenforsendelsen kom fra Tyrkia, der IS/Da’esh har solid forankring og skulle til Belgia der jihadistene som kjent har noen av sine sterkeste celler, gjør at det er nærliggende å knytte den til terrorisme. I det siste er det også blitt grundig avslørt hvordan Tyrkia under president Recep Erdoğan opptrer som den fremste våpen- og oljesmugleren for IS.

Etter massedrapene i Paris har Belgia hatt en sikkerhetsberedskap på høyeste nivå. Det er nå senket et hakk, men myndighetene sier fortsatt at situasjonen er alvorlig. Det er foreløpig ikke noe konkret som knytter våpenlasta i Trieste til terroristcellene, men etter Paris er det ingen som tør å se bort fra muligheten.

Franske myndigheter har etter terroraksjonen gått til det skritt å innføre ikke bare en langvarig unntakstilstand, men også å suspendere deler av Menneskerettskonvensjonen. Dette har regjeringa i Paris meddelt Europarådet ved Thorbjørn Jagland.

 

 

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


4 KOMMENTARER

 1. «Det er foreløpig ikke noe konkret som knytter våpenlasta i Trieste til terroristcellene, men etter Paris er det ingen som tør å se bort fra muligheten.»

  Jeg tror markedet var ellers lovlydige tyskere, da ikke alle tror på Mamma Merkel om hvor flott det vil bli, da det kan lage en del utfordringer for vertsbefolkningen, når de får i oppgave å bosette og integrere millioner med menn, uten utdannelse eller annen kompetanse Tyskland behøver.

  https://www.youtube.com/watch?v=NkTeLr7sVEc

 2. «800 pumpehagler på vei fra Tyrkia stanset»

  Bra fanget opp av Steigan. Men meldingen behøver ikke bety så mye (kan ha formål jakt eller småkrim, bare smuglet for å bli billige).

  Det virkelig viktige Steigan trekker frem er DWN-meldingen i siste avsnitt. Den er til spontant å hoppe litt i stolen av:
  «Frankreich hat nach den Anschlägen von Paris die Menschenrechts-Konvention teilweise ausgesetzt. Welche Teile ausgesetzt wurden, wurde nicht mitgeteilt. Damit haben die Behörden, die Polizei und das Militär faktisch uneingeschränkten Zugriff auf die Bürger. Rechtliche Gegenwehr ist nicht möglich.» (uth. her).

  Dette er altså temmelig utilslørt innføring i Frankrike av tunge politistatformer.
  «Hvilke deler [av EMK] som er tilsidesatt er ikke meddelt. Rettslig motverge er ikke mulig» (uth. her).

  – Skal det være en porsjon «Nacht und Nebel», anyone?

  • «– Skal det være en porsjon «Nacht und Nebel», anyone?»

   Skal de bare la hatet mot de som besitter makten i Frankrike strømme fritt, når folket ikke forstår sitt eget beste?

   Det er 6.000.000 gode grunner for fengsle Dieudonne, da man ikke fritt kan fortelle løgner om at slaveeiernes etterkommere er priviligerte i Frankrike, slik at det blir grotsek at slaveetterkommerne må se på deres Shoah, som en større katastrofe, enn sine forfedres slaveri.

   Det er forøvrig fint å se the Guardian er sitt sosiale ansvar bevisst, da alle må fire litt på de moralske kravene, når man står ovenfor smittekildene til de mentale hatvirus som spres uten noen kontroll på internett.

   http://www.theguardian.com/world/2015/nov/25/french-comedian-dieudonne-prison-sentence-hate-speech

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.